Çapkın kadın komşu terörü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Polis tenezzul mu etmez ?bildigimiz polisten mi bahsediyoruz yoksa baska teskilatlar varda biz mi bilmiyoruz? Komsu rahatsiz edemez desibel desibel bagiramaz yaparsa polis cagrilir ve gelirler(kisa bir sure once benzer bir durum yasadik) gerekirse komsu sikayetci olur vs vs öff

Haklısınız. Ya yatak odası değiştirilecek, ya da o evden taşınılacak. Başka çare kalmıyor. Çirkeflik kazanıyor malesef bu memlekette.
Çoğunuzu rahatsız eden konu sahibinin komşunun özel hayatı hakkında verdiği detaylar. Komşum evinde yüksek sesle telefonda konuşuyor dese kadının evine de müdahale etme sorun yalıtımda falan diyecektiniz muhtemelen. Bu ülkede bize ters gelen hayatlara da saygı göstermeyi becerebildiğimiz zaman bir şeyler değişecek bence.

Okuduğunuzu anladığınız zaman tekrar konuşalım, iyi akşamlar.

Yooo, komşusu ile konuşmasını tavsiye ederdim öncelikle. Bu kadar detay verdiği için bazılarımız polis dedi direkt. O komşunun özel hayatı da zerre ilgilendirmez beni. Kaynanası bile biliyormuş, bi ara kovup sonra geri kabul etmişler, herkes halinden memnunmuş şimdi. E banane bize ne o vakit.

Telefon konuşması yahu, insan sesi. Kim ne diyebilir, polis ne yapabilir?

3 çocuğu olan bir ailenin yaşadıkları doğruysa buna da saygı duyulmaz ki.

Herşeye de saygı duyunca, saygının üstlendiği rol değişir.

Polis konusunda bende aynı şeyi düşünüyorum ; konuşma seslerine gelmezler.

Ancak apartman toplu bir şekilde şikayetçi olursa belki o zaman uyarı alırlar.

Yaşadıklarını size de yaşatmadığı sürece sadece kedini ve ailesini ilgilendirir. Saygı duymak ve saygı göstermek kavramları farklı şeyler. Özellikle saygı göstermek kavramını kulladım. Saygı duymayabilirsiniz, ben de duymam muhtemelen.

Kendi evindeki insan sesine toplu şikayetten de bir şey çıkmaz.

Kadın nasıl bir kadınsa ortalık yerde herkese ben kocamı sureklı aldatıyorum mu diyor? Hıc ınandırıcı değil. Bunu kendınız duymadıysanız yalan yanlıs şeylere itibar etmeyin. Yapan kimse bile ulu orta anlatmaz anlatacak olsa bile ayakustu komsusuna anlatmaz. İkincisi insanların evlerınde telefonla ne konustukları da sizin uzerınıze vazıfe değil. Duvarlar cok ıncedir rahatsız oluyorsundur bu durumda da evınızi değiştirebilirsiniz. Dun gece alt komsum esıyle bagır cagır kavga etti sabaha kadar baska bir komsum bebek aglaması sureklı yapacak bişey yok. Yeni evler böyle. Ya kulak tıkacı alıcam ya tasınıcam. Gecenın ucunde elektrık supurgesı calıstırıyo desenız gidin uyarın derdim ama artık insanların konusmalarına da karışılmaz

Nasıl kabul etmişler

Bizim komşu sandım dul kadın sabahlara kadar ooooooo şarkı söylemeler kahkalar nmessenger sesi kalorifer e vura vura kirilcakti

Komşunun özel hayatının detaylarını biz neden öğrendik peki?
Şundan dolayı öğrendiniz. Olayın bu kısmını anlatmasam evli 3 çocuklu bir kadın sabahlara kadar nasıl tlf.da konuşur deyip buna yönelik sorular gelecekti. Sonradan söyleyeceğime baştan söyledim ki kimileri ara mesajları okumadığı için herkese ayrı ayrı açıklamaya calisacaktim.

Telefon konuşması yahu, insan sesi. Kim ne diyebilir, polis ne yapabilir?
Yapılması gerekmez mi ama? Özel alan ihlali sadece duvarı gülle ile kırıp yatak odasına geçmesi ile mi olur yan komşunun? Şikayet ediliyor ama ne kadar ilgileniliyor pek tecrübe etmedim tabi oraları.

Bebekle aynı şey mi? Yapmayın.. ses yalıtımı var ama kadının kahkahalar inanın öyle böyle değil. Başına bela olur falan derseniz anlarım da, bebeğe bir şey yapılmazsa bu kadına da yapılamaz nedir? Buradan önce gecekonduda oturuyorlarmış, apartman hayatına adapte olamamış bir hanzo. (Son kelime için afedersiniz, çünkü onu tarif edecek başka bir kelime bulamadım)

Yapılması gerekmez mi ama? Özel alan ihlali sadece duvarı gülle ile kırıp yatak odasına geçmesi ile mi olur yan komşunun? Şikayet ediliyor ama ne kadar ilgileniliyor pek tecrübe etmedim tabi oraları.
Desibel ölçüyorlar genelde. 60 desibel alt sınır diye biliyorum. O şiddette bir ses de bir daireden diğerine gitmiyor hoparlör, ses sitemi falan kullanılmadığı sürece.

İkisini aynı gruba sokmamın sebebi ikisi de karşı daireden gelen gürültü olduğu için. Komşunuza şiddet uygulanır ya da evde çalgıli çengili alemler olur o zaman gelir polis ama komşu dairede çocuk ağlıyor veya komşu dairede kadın yüksek sesle telefonla konuşuyor derseniz gelmez o yüzden iki örneği birlikte verdim.

Ne dedikodusundan bahsediyorsunuz kendisi anlatıyor sağda solda. Olayı tam tasvir etmek için bu detayları vermek zorundaydım. Karşımda normal bir aile olmadığını anlatabilmem için..

L lilybeth Benim zerre kadar da umurum değil kimin ne haltlar yediği. Ama sabahlara kadar da onun özel konuşmalarını dinlemek zorunda değilim takdir edersiniz ki

Bizim eski oturduğumuz semtte evimize hırsız gitmişti. Annem gürültülerini duyup bağırmış alt katın camından kaçarlarken görmüş. O dönem de mahallede sürekli motorlu hırsızlar evlere giriyordu. Bunlar da motorla kaçmış. Hemen polis çağırdım polis geldi ama inanın polisten daha çok korktum ben, leş gibi rakı kokuyorlardi. Hiçbir şey yapmadılar, bir tanesi tutturdu "hanımefendi hiçbir hırsız motor kullanmaz" diyor. Ya diyorum gözümüzle gördük, hayır diyor asla kullanmaz, motor ses yapar. Acaba daha hızlı kaçabildikleri için kullanıyor olmasınlar dedim öyle bakıyor yüzüme. Bir daha olursa ararsınız deyip gittiler. İstisnalar vardir ama gelmeleri gereken durumda bile çoğu böyle davranırken biri yüksek sesle telefonla konuşuyor diye gelmeye tenezzül etmezler. Hadi diyelim geldiler, uyarmaktan başka bir yaptırımları olmayacağı için kadını başınıza bela ettiğinizle de kalırsınız. Göz göre göre herkese eşini aldattığını ilan edecek kadar çirkef biriymiş. Hiç yüz göz olmayın bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…