- Konu Sahibi PERSONA NON GRATA_
Hiç almadı hep mama içtiAnne sütü almadı mı hiç. Güzel örneklere ihtiyacım var.surekli hasta olacak sağlıksız olacak diye dusunuyorum
Maşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç almadı hep mama içtiAnne sütü almadı mı hiç. Güzel örneklere ihtiyacım var.surekli hasta olacak sağlıksız olacak diye dusunuyorum
Maşallah kuzuna Allah sağlıklı uzun ömür versinHiç almadı hep mama içti
Maşallah
Korkma mutlu anne mutlu bebekM
Maşallah kuzuna Allah sağlıklı uzun ömür versin
Beni anlayan birileri olmasına çok sevindim arkadaşım. Boğazım düğümleniyor. Meleğim şimdi kucağımda uyuyor
Ya 9 ay taşımışsın, doğum gibi bişeyi yaşamışsın, bu kadar merhametle sarıyorsun onu, bir de büyütene kadar tonlarca kahrını çekeceksin seve seve...Beni anlamanız için yaşadıklarıma benzer şeyler yaşamış olmanız lazım. Neler çektiğimi bir ben bilirim.Evladina yetememek bir anne için ne kadar zordur
Arkadaşım cok teşekkürler. Sesimi duyan birileri olması eğer birileriyle paylaşmazsam kafayı yiyecegimYa lütfen moralinizi bozmayın, sonra bebeğinizin bu hallerini hep üzüntüyle geçirdiğiniz için pişman olursunuz. Her şeyin tadını çıkarın. Kiminin sütü olur bebek emmez, kimi mama takviyesi yapar. Bu kötü annelik değildir ki. Kendinizi harap etmeyin. Benim arkadaşımın kızı bir damla anne sütü almadı. Şu an 3 yaşında, Maşallah hiç hasta bile olmadı. Üzülmeyin lütfen.
Süt için moral ve uyku da cok önemli. Zülğr ağlarsan sütün kesilir. Gelmese de emsin bes on dk sonra mama ver. Her ac oldugundan önce memeyi çeksin. Ayrıca rızkı neyse o. Üzme kendiniKızlar neler yaptım olmadı. Ağlamaktan gözlerim o kadar ağrıyordu. Sürekli emzirmeye çalışıyorum. Ama boş memeyi çektikçe kızım ağlıyor. Millete laf yetmiyor.
Su anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Ne olur yardım edin kafayı yemek üzereyim. Lohusa depresyonu nü dibine kadar yaşıyorum. Kızıma mama verdikçe içim parçalanıyor
10 aylıkken sütüm yetmediği için kızımı sütten kestim. Seni anlamak için alim olmaya gerek yok. Annelik anne sütü demek değildir. Olmuyorsa kendini bu kadar harap etmene değmez. Ok?Beni anlamanız için yaşadıklarıma benzer şeyler yaşamış olmanız lazım. Neler çektiğimi bir ben bilirim.Evladina yetememek bir anne için ne kadar zordur