• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresiz Kaldım... =(

Üzgünüm ama evet insan insana her zaman muhtaç canım.
Gelsin kalsın, sen ve eşin izin vermediğiniz müddetçe size hiç kimse karışamaz.
Anca konuş konuşup susarlar.
Haklsın bir yöndede öyle olmasa görümcem ile kalacagm en son çare ne yapaym .. alalh kimseyi kimseye muhtac etmesn gercekten bu zamanlarda anlıyormssn dostunu düşmanını

bence dürüst olun.gorumcenizden nefret ettiğinizi soylemissiniz. eğer cagirirsaniz iki yuzluluk olur sadece cikariniz için olur.kendinizi alistirin bu duruma kimsenin de minnetini üzerinize almayin
evet zaten dürüstüm ben nefret ediyorum hiç ama hiç sevmiyorum sadece kendim olsam basşıma iş geleceğini bilsemde tek kalırım ama oglum olunca bu riski alamıyorum ya annem ya görümcem ikiside birbirinden beter..

Annenle hep böylesin zaten bir de görümceyi bulaştırma

Gelsin iki üç gün annen kalaın sen işten gelince gitsin Ada'mı yedirsin paklasın gece gelsin

Sonra Adam gel gece evine derse 2-3 gün de sizi götürsün sonra 2-3 gün yine gelsin bitti gitti

acıkcası annemde bir öyle bir böyle.. sabah bana ben kalırım diyemiyor bu adam tantana yapar diyor.. basıma kakar diyor
şimdi arıyor olmassa ben kalayım diyor.. annemnde ne yaptıgı belli değil..
kalsa bile 7 gece kalacagını hiç sanmıyorum ne yapacagım bilmiyorum. görümcem oglum için iyi benm için kötü aradaki mesafeyi korumak istiyorum .. bi yandanda oglumu riske atmak istemiyorum ben kendimi geçtim ya oglum gecenin bir vakit birşey olsa kimsende haberi olmaz =(
Siz çalışırken 14 aylık bebeğinize kim bakıyor peki? eğer bakıcı geliyorsa bakıcıya ekstra para teklif edip yanınızda kalmasını sağlayabilirsiniz bence?? Bu da bi fikir??

Siz annenize gidip kalsanız , olmazmı?
Kendinize güvenin lütfen, korkularınızın üstüne gitmeye çalışın , kapıyı pencereyi kapayın, tv sesini açın, ışıklar yanık kalsın...
sık sık birileriyle telefonda konuşun, bebeğinizle ilgilenin. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Umarım atlatırsınız....

Siz annenize gidip kalsanız , olmazmı?
Kendinize güvenin lütfen, korkularınızın üstüne gitmeye çalışın , kapıyı pencereyi kapayın, tv sesini açın, ışıklar yanık kalsın...
sık sık birileriyle telefonda konuşun, bebeğinizle ilgilenin. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Umarım atlatırsınız....
annem eşi oglumun sesini kaldıramazmıs bası agırırmıs gece aglarsa uyuyamam demiş o yüzdende gidip kalmak istemiyorum acıkcası öglen birdah konuşacam
annemle zaten hep böyleyiz.. eşi zaten herşeye tantana yapıyor aman... kalsn ne ypaaym kalsada sorun kalmasa
sagolun teşekkür ederm inşallah dedğinz gibi atlatabilirim bu rahatsızlıgımı

Tek kalmayın. Gerekirse görümcenizle kalın. Ya da komşunuz falan yok mu güvendiğiniz?
hayır ne yazıkki apartmanda komşuluk denen birşey yok bizim.. selam bile vermez kmse birbirine eski komşuluklar kalmamıs şimdi hiç..
peki sizce görümcem mi annem mi bu durumda ?

hayır ne yazıkki apartmanda komşuluk denen birşey yok bizim.. selam bile vermez kmse birbirine eski komşuluklar kalmamıs şimdi hiç..
peki sizce görümcem mi annem mi bu durumda ?
Görümce ile olan durumları bilmiyorum. Anneniz de eşine karşı zor durumda kalacakmış. Bilemedim ki. Tabi ki annesini ister herkes.

Isyerinden bi arkadasiniz falan yok mu? Bence de madem adam iyiye de konusuyor kotuye de o zaman anneniz gelsin kalsin hic degilse adam da boşa soylenmemis olur.

Ya da evde kalacaksiniz esiniz sizi her saat basi arayacak telefona cvp vermesseniz annenizi arayacak nasil olsa 5 dk.lik yerdeymis hemen gelir allah korusunda

su an annem bakıyor kreşe vereceğim bu sene inşallah
Anladım canım :( Bilemiyorum ama etrafınızda bakıcısı vs. olan ya da bi tanıdığınız eşinizin dostunuzun,komşunuzun tanıdığı güvenilir biri yok mu ücret karşılığı size birkaç gece refakat edebilecek?? Öyle bi çözüm bulmak bana daha mantıklı geliyo şu an..

Annenizin eşi ne biçim insan ya, her konuda bir problem çıkartıyor. Ne kadar acı bir şey ihtiyaç olduğunda anneye gidememek, bebeğini emanet ederken bile kırk kere düşünmek. Çok üzülüyorum okudukça konularınızı.

Ama yine de anne diyorum ben. Görümceye tenezzül etmeyin. Daha önce de denmiş iki gece anneniz gelsin, iki gece siz gidin. Bir şekilde halletmeniz lazım.

Hiçbir şekilde halledilmez de yalnız kalmanız gereken bir gece olursa da eşiniz otelin internetinden bağlansın skype'a. Açın tüm gece bilgisayarda karşınızda kocanız var gibi olur. O zaman da korkar mısınız acaba?

Hiç olmadı iş yerindeki insanlarla görüşün bu konuyu. Onların tanıdığı bir yardımcı vardır, çocuklarına bakan biri vardır o gelip kalsın. Kimseye tenezzül etmiş de olmazsınız böylece.

Annenizin eşi ne biçim insan ya, her konuda bir problem çıkartıyor. Ne kadar acı bir şey ihtiyaç olduğunda anneye gidememek, bebeğini emanet ederken bile kırk kere düşünmek. Çok üzülüyorum okudukça konularınızı.

Ama yine de anne diyorum ben. Görümceye tenezzül etmeyin. Daha önce de denmiş iki gece anneniz gelsin, iki gece siz gidin. Bir şekilde halletmeniz lazım.

Hiçbir şekilde halledilmez de yalnız kalmanız gereken bir gece olursa da eşiniz otelin internetinden bağlansın skype'a. Açın tüm gece bilgisayarda karşınızda kocanız var gibi olur. O zaman da korkar mısınız acaba?

Hiç olmadı iş yerindeki insanlarla görüşün bu konuyu. Onların tanıdığı bir yardımcı vardır, çocuklarına bakan biri vardır o gelip kalsın. Kimseye tenezzül etmiş de olmazsınız böylece.
evet adam resmen ruh hastası bildiğiniz herşeyi sorun yatması kalkması yemesi içmesi.. herşeyi.. annemin evine ble gidemez oldum en cok bu zorma gidiyor..
görümceme tenezül etmek istemiyorum bende inanın.. çünkü arkamdan bana muhtaç oldu diyecek bilyorum der yapar o niyetli bir insan
öte yandanda durum böyle..
ben anneme gidemem.. oglum gece cok aglıyor ya adam uyuyamazmıs !! haşmetbeyimiz rahatsız olrms biizm yanmzda lavobaya giremezmiş.. ! oglum huysuzlanrsa zaten sıcakms bunalırmşs geceleri zatenyatamıyormuş!! yuh pes diyorum yani..
aman annem bizde kalsada kalmasada zaten her B'ka tantana afedersinz :ssz:
iş yernde tekim zaten tek sorumlu benm iş arkadaşmda yok kolu komşuda yok insanlar birbirlerine selam vermekten aciz..
skype de mantklı ama eşim zaten cok yogun çalışıyor.. eğitimlerı cok agır geceleri ders çalışıyor 11 gibi yorgunlktan uyuyor.. pc de götürmedi yanına. kaldıkları otelde pek düzgün deilmi hani eski otellerden denemek lazm ama eşim müsade etmiyor işte ablası ile kalmaaycamı soyledim bana hak veriyor ama napacaksın işte ?
birine muhtaç olmak tenezül etmek cok zorms cidden
öglen eve gideym birda konuşym annemle ona göre bir hal çaresine bakacam
ama sanrm görümceme tenezül etmeyeceğim ne olrsa olsun

canm benm teşekkür ederm lalecim inan senn yorumların o kadar iyi geliyor ki allah razı olsun bir nebze rahatlıyorum.. haklısın dünya hali bu dünyada kimin başına ne gelecek bilinmez.. kalbimdeki ritim bozukluguna su an için hiç birşey yapamıyorlar.. ileri seviyede ameliyata alınacagım.. ben aslnda panik atak durumundnda korkmuyorum canm.. kalbim korkutuyor allah korusun gece birşey olsa bayılsam kimsenn ruhu duymaz.. oglum napar =( onu bu riske atamam asla.. yapamam.
görümcemle aramız cok kötüydü ama.. gelid özür diledi lakin değişen birşey yok buz gibiyim.. bilmiyorum onunla kalmak iskence gibi bana bir yandanda anneme boyun bükmek istemiyorum eşinden dolayı çünkü annem bir öyle bir böyle eşi ile iyi olunca dönüveriyor anlıcan inan bilmiyorum çaresizim =(
Çaresizlik ne demek iyi bilirim aynı yerde olsak gerçekten kalırdım seninle çok üzüldüm :kahve:

Back
X