• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresiz Kaldım... =(

öyle mi dersiniz peki anlasamazsak beni sinir ederse herşeye burnunu sokar ise o zaman ne ypayım? görümcem cok gıcık bir insandır sagolsun.. elinden geleni ardına koymaz
Kendi çıkarın için biraz göm yumacaksın.normali annenin kalması ama o bile sorun oluyosa görümcenin olmasına çokta şaşmamalı.zaten gündüz çalısıyorsun akşamdan akşamada sen iyi olursan oda olur heralde idare edersiniz öyle

sizin her konunuzda ucu anne ve evliliğine değiyor. acıyorum kadına. yazık sizin yüzünüzden boşanacak. ya evliliğini ya sizi tercih etsin de bari kadın iki arada bir derede kalmasın.
madem böyle bir durum var. eşiniz ortamı hazırlayıp gidecekti. atıyorum 10 günlük yatılı bakıcı, sizi kp evine bırakma, en baştan görümcenin gelmesi falan gibi. böyle çözümsüz gitmesi çok mantıksız olmuş

Çaresizlik ne demek iyi bilirim aynı yerde olsak gerçekten kalırdım seninle çok üzüldüm :kahve:
sagolun.. ben artık iyice duygusuz oldm zaten gülüp geçiyorum herşeye.
bugünlük ortanca kuzenm kalacak sadece 1 günlük ama yarınada bir çözüm bulacagm olmassa 2 günde annemle idare edip son 4 gün kala görümcemi cagıracagm.. cocuk olmasa proplem değil ama yavrumu riske atmak istemiyorum

sizin her konunuzda ucu anne ve evliliğine değiyor. acıyorum kadına. yazık sizin yüzünüzden boşanacak. ya evliliğini ya sizi tercih etsin de bari kadın iki arada bir derede kalmasın.
madem böyle bir durum var. eşiniz ortamı hazırlayıp gidecekti. atıyorum 10 günlük yatılı bakıcı, sizi kp evine bırakma, en baştan görümcenin gelmesi falan gibi. böyle çözümsüz gitmesi çok mantıksız olmuş
annemn evliliği başlı başına sıkıntı aslnda bizlik birşey yok.. adam ruh hastası bildiğiniz sürekli kavga cıkarıyor biz olsakda olmasakda.. herşeye kulp buluyor annemden bizi kıskanıyor.. bizi kabullenmiyor.. benim evladı oldugumu kabullenmiyor kendi evladına gelince o benm evladm dior ama anneme gelince bizi silmesini istiyor sanki.. ama yok öyle bir dünya.
söyle örnek vereym size anne mgecen evde süs esyasının yerini değiştirmiş
sen neden bu eşyanın yerini değiştiriyorsun die duvarlı yumruklamıs kendini yumruklamıs.. resmen psikopat yani.. piskolojisi iyi değil anlayabilyormsnz ? o yüzden bizim herşeyimiz adama sorun..
ama eşim çözüme kavuştrmadan gitmediki zaten teyzem kalacaktı 3 gün 2 günde annem 5 gün..
geri kalan günde kzenm ama onlarn tatil planı cıktı anlayacagınız
bugunlük ortanca kuzenm gelecek.. sadece 1 gün kalacak.
yarn annem kalacak tek günlüğüne kalan gündede sanrmsam son çare görümcemle idare edeceğim evladımı riske atmak istemiyorum kendimden geçtim..

Kendi çıkarın için biraz göm yumacaksın.normali annenin kalması ama o bile sorun oluyosa görümcenin olmasına çokta şaşmamalı.zaten gündüz çalısıyorsun akşamdan akşamada sen iyi olursan oda olur heralde idare edersiniz öyle
aslna annemn kalması proplem değil adam sıkıntı
kendi evladı geliyor kalıyor sorun yok
o gidiyor kalıyor 5 6 gün sorun yok..
ama annem bizle ilgili birşey yapsn hemen bir kavga kıyamet annem onun cocugunu kabullenmiş durumda ama adam bizi kabullenemiyor her yaptıgımız gözüne batıyor gercekten cok sorunlu bir tip yani şöyle söyleyim
ANNEM bizdede kalsa tantana kalmasada tantana bu adam herşeye tantana ypıor..

birşey daha ekleyeceğim cekindiğim bir konu daha var
görümcemn arkamdan bak bak bana muhtaç oldu tükürdüğü tükmüğü yaladı vs gibi söylemler yapmnasndan cok cekniyorum

bende kalıym diyorum aslnda eşime ama yok olmaz diyor.. sizi riske atmama diyor
eğer bana birşey olrda bayılma nöbeti geçirrsem kimsenn haberi olmaz oglum nolacak bilmiyorum böyle bir riske girmelimiyim sizce ?

Canım benim. 7/24 yanında birileri mi oluyor senin. Mesela esin gündüz ise gittiğinde evde bebekle tek kalmıyor musun. Gündüz bayilinca ne oluyor. Gece çocuk beşiğin de zaten. Oldu da bayıldın diyelim. Ne olabilir hiç bir şey olmaz en fazla ağlar. Sen sadece sana o his geldiğinde bebeğin beşikte olduğundan emin ol.

Canım benim. 7/24 yanında birileri mi oluyor senin. Mesela esin gündüz ise gittiğinde evde bebekle tek kalmıyor musun. Gündüz bayilinca ne oluyor. Gece çocuk beşiğin de zaten. Oldu da bayıldın diyelim. Ne olabilir hiç bir şey olmaz en fazla ağlar. Sen sadece sana o his geldiğinde bebeğin beşikte olduğundan emin ol.
gündüzleri olmuyor çünkü canm gündüzleri korkmuyorum ki gece korkuyorum korku ile birlikte tetikleniyor rahatsızlıgım ve calışıyorum aynen.. zaten kalsada kalmasada bu adam herşeyi ile sorun anlıcan.. aman o adama minnet edeceğime görümceme ederm napaym allah kimseyi zor durumda bırakmasn
biran dedim ki kendi kendime ya eşime birşey olsa ? allah korusun naparm ki düşncesi bile o kadar kötü =(

birşey daha ekleyeceğim cekindiğim bir konu daha var
görümcemn arkamdan bak bak bana muhtaç oldu tükürdüğü tükmüğü yaladı vs gibi söylemler yapmnasndan cok cekniyorum
Ozaman adam her türlü tantana yapıyor zaten kalsın annen.adamada bi haddini bildirseniz keşke annemi çeker alırız yetti artık ezdiğin falan deseniz bu yaştan sonra anneniz niye ezdiriyor bu kadar kendini

annemn evliliği başlı başına sıkıntı aslnda bizlik birşey yok.. adam ruh hastası bildiğiniz sürekli kavga cıkarıyor biz olsakda olmasakda.. herşeye kulp buluyor annemden bizi kıskanıyor.. bizi kabullenmiyor.. benim evladı oldugumu kabullenmiyor kendi evladına gelince o benm evladm dior ama anneme gelince bizi silmesini istiyor sanki.. ama yok öyle bir dünya.
söyle örnek vereym size anne mgecen evde süs esyasının yerini değiştirmiş
sen neden bu eşyanın yerini değiştiriyorsun die duvarlı yumruklamıs kendini yumruklamıs.. resmen psikopat yani.. piskolojisi iyi değil anlayabilyormsnz ? o yüzden bizim herşeyimiz adama sorun..
ama eşim çözüme kavuştrmadan gitmediki zaten teyzem kalacaktı 3 gün 2 günde annem 5 gün..
geri kalan günde kzenm ama onlarn tatil planı cıktı anlayacagınız
bugunlük ortanca kuzenm gelecek.. sadece 1 gün kalacak.
yarn annem kalacak tek günlüğüne kalan gündede sanrmsam son çare görümcemle idare edeceğim evladımı riske atmak istemiyorum kendimden geçtim..

iyi de anneniz ısrarla neden bu adamla evli o zaman?? elini kolunu bağlayacak bir küçük çocuğu da yok. koca kadın. hatta kadın çalışmazsa geçinemiyorlar bile. valla elden gelen öğün olmaz o da zamanında bulunmaz. sizin çözüm dediğiniz tam anlamıyla çözüm değil maalesef. kalacak insan tatil planı yapmazdı ki. ha ben size hak veriyorum. kesinlikle tek kalmamalısınız. kendinizden de geçemezsiniz evladınızdan da . zira hastalık bu bir şeye benzemez. inş. her şey yoluna girer.

Ritim bozukluğuyla ilgili ilaç kullanıyor musun ? Her gün ilaç kullanıp düşebiliyor . Ayrıca ritim bozukluğunda yakma işlemiyle tamamen ortadan kalkabiliyor. (ek bilgi olarak söylemek istedim :) )

Eski konularından görümcemle olan sıkıntıları biliyorum . Bir de bana muhtaç oldular dıye egosu tavan yapar . Sen en iyisi kendi annene rica et. Kocası da artık kusura bakmasın . Oda gitsin oğlunda kalsın . Allah korusun geçe aniden bişe olur .

Ritim bozuklugunun tedavisi var sakın ha yok diyenlere inanma . Bilakis annem oldu hemde kalp ameliyatindan 20 gün sonra. Damarlarını yakıp yada dondurma yöntemiyle yapıyorlar çok şükür geçti gitti .
Aynen ritim bozukluklarını ablasyon yöntemiyle ortadan kalkıyor . Yalnız panik ataktan dolayı psikoloji olarak nabız yükseliyor olabilir . O da kaçaktan dolayı değil de pisikolojik olduğu için tedavisi olmayabilir .

Back
X