Çaresiz ve yalnızım.

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Eşimden boşanmak istiyorum ama o istemiyor.Sebebini söylemiyor.Ev benim üstüme boşanma davası acildiktan sonra onun evden gitmesi gerekiyormus ama gitmez biliyorum.8 yaşında bir de kızım var bulunduğum yerde de yalnızım ne yapmalıyım.

Davayı açın. Ev evlilikten sonra alındıysa zaten satılıp paylaşılır ya da bir taraf diğerine ödeme yapar, evlilik öncesi aldıysanız paşa paşa gider. Gerçekten boşanmak gibi bir niyetiniz varsa dava açmaktan başka çareniz yok.

Ev evlilik esnasında alındı.10 yıllık evliyim ve psikolojik şiddet görüyorum.Daha fazla bir arada olmak istemiyorum.Ama eşim nedensiz bir şekilde boşanmak istemiyor.

Ev evlilik esnasında alındı.10 yıllık evliyim ve psikolojik şiddet görüyorum.Daha fazla bir arada olmak istemiyorum.Ama eşim nedensiz bir şekilde boşanmak istemiyor.
Eşiniz istemesin siz davayı açın, o istemiyor diye devam etmek zorunda değilsiniz.

Tam iç halinizi bilmiyorum ya seviyordur ya da zor geliyordur beyfendiye; düzeni ve rahatı bozulacak tabi.
Çoğu erkek sırf bu yüzden boşanmıyor.

Yanlış anlamayın ama nedensiz birşekilde boşanmak istemiyor demeniz tuhaf geldi bana. Sanki bu işin raconu boşanmakmış sizin kocanız çıkıntılık yapıp evli kalmaya çalışıyor üstelik bir neden bile söylemiyor gibi yazmışsınız. Çok bariz bir sıkıntınız yoksa elbette boşanmak istemez. Üstelik çocuğunuz da küçük daha. Tek sorununuz eşinizin psikolojik şiddet uyguladığını düşünmeniz ise bir evlilik terapisti deneseniz boşanma yoluna gitmeden. Belki sadece birbirinizin dilinden anlamıyorsunuzdur. Eşiniz eleştirilerini yapıcı şekilde dile getiremiyordur vs.

Eşimden boşanmak istiyorum ama o istemiyor.Sebebini söylemiyor.Ev benim üstüme boşanma davası acildiktan sonra onun evden gitmesi gerekiyormus ama gitmez biliyorum.8 yaşında bir de kızım var bulunduğum yerde de yalnızım ne yapmalıyım.
Sebebi rahatını bozmak istememesi. Boşanma davasını açarsanız boşanırsınız, evi satarsınız, sonra herkes kendi yoluna. Bunda bu kadar sorun olacak ne var?

Eşimle daha önce de mahkemeden dönmüştük.Ama hicbir şey değişmedi.Hala psikolojik şiddete davam ediyor.Evlilik terapistine de gittik ama bisey değişmedi.Ben böyleyim kabul et diyor.Ama ben böyle yaşamak istemiyorum.Ev sadece benim değil biliyorum.Avukatla görüştüm cuma günü ev sizin üstünüze olduğu için onun gitmesi gerek dedi.Ama bunu da kabul edeceğini sanmıyorum.Yasli bir anne ve babam var.Bulundugum yerde kimsem yok.onlarda çok buraya gelmek istemiyorum.esimden korkuyorlar.Ne yapacagimi bilmiyorum.

Istemezse istemesin, bosanma isi onun isteyip istememesine bakmiyor. Avukata madem danistiniz, acin davayi atin evden gitsin. Cocuklu bir kadin evden neden gitsin? Kilidi degistirirsiniz en kotu, iceri giremez olur biter.

Back
X