Allaha Şükür Okadar Zamandan Beri Sadece Dün benim agzımdan Ayrılık kelimesi cıktı, Oda 2 saat sürdü...Ha pardon bende diyorum bune çelişkikv dikkat et iki yüzlü. Oğlunu elinden alırsın diye temkinli yaklaşıyor. Sanada oğluna konuştuğu gibi konuşsa belki oğlan resti çekicek ama sana iyi davranıyormuş gibi yapıp o sırada oğlanı senden koparacak doldurup. Anası şöyle böyle diye. Sen sevgilini boş bırakma. O ayrılalım demeden sen deme. Kv kazanan olmasın
Bunu Bende Cok dedim. Madem Böyle Bir niyetin var alaydın karşına Söyleseydin ogluna Bana...Keşke iş ciddiye binmeden aileleri hiç karıştırmasaydınız .Madem aranızda henüz bir ciddiyet olmayacak ,o zaman evinize gelmeselerdi. Kız evine gidip annenin karşısına geçip,seneye kadar gezsin tozsun demekte çok tuhaf bence.Kendi kızı olsa dermiydi böyle bir şey?
İşte bu yüzden kv çok tehlikeli.Bunu Bende Cok dedim. Madem Böyle Bir niyetin var alaydın karşına Söyleseydin ogluna Bana...
Eve Gelip Tanışmak Nedir Niyetini Belli etmektir...
Ama Saolsun Niyetini Cok güzel belli etti..
Biliyormusun Bu iki yüzlü kelimesini kullanan tek siz değilsiniz. Bunu Bir Cok kişiden duydum..
Annemin, Böyle Bir Konuyu Açma Sebebi İse. Bu Kadın Zaten bize öylesine Oturmaya gelmeyişi. Konuyu kendi Açarak, Annemin Böyle Birşey Demesi, Zaten Onlarda Söz Malesef Olmuyor. Nişan Ve Düğün.
Bunu Bende Cok dedim. Madem Böyle Bir niyetin var alaydın karşına Söyleseydin ogluna Bana...
Eve Gelip Tanışmak Nedir Niyetini Belli etmektir...
Ama Saolsun Niyetini Cok güzel belli etti..
çok sıkıntılı bir durumdur eminim ki, ama şöyle düşün; insanlar ne çaresiz dertler içinde...Evet Belkide Cok erkendi...
Biliyormusun Böyle Caresiz Bekleyiş Okadar Zorki Rabbim kimseyi Düşürmesin..
Neoldu Ne olacak Diye Diye...
Dişini sana değil oğluna geçirmiş sevgilini bırakma yanında ol . O bunaltsın sen rahatlat. Erkek strese gelemiyor nedenseAllaha Şükür Okadar Zamandan Beri Sadece Dün benim agzımdan Ayrılık kelimesi cıktı, Oda 2 saat sürdü...
Allahım Herkesi İyi İnsanlarla Karşılastırsın.. Evet Oglunu Seven k.v bu hep gecerli. evlenip fizana yerleşecegiz sanki.
Tuhaf gercekten.
bende hiç öyle kinci bir insan degilim hic.. Cok ılımlı cok sıcak kanlı biriyim.
Belkide buyüzden bana dişini gecirebiliyor.. ben daha bu durumdan kafamı cok vururum taşlara..
Canım benim bunlar herkesin başına gelebilen şeyler şimdi olmasa sözde nişanda düğünde mutlaka anlaşmazlıklar çıkabiliyor ...
Ama ben erkek arkadaşınızın annesine hak verdim, çünkü başlarından böyle bir olay daha önce geçmiş böyle düşünmesi çok normal kı sizin ilişki süreniz daha çok yeni insanlar yeri geliyor eşlerini tanıyamıyorlar. Ben eşimle 4 sene çıktım ayrı şehirlerdeydik hemde eşimde bende çalıstıgımız ve ailelerimiz bilmediği için çok sık görüşme şansımızda olmadı sizin hem tanısma yenı olmuş hem annenızın baskıcı bir şekilde resmiyete dökmek istemesi...Ki herkes hemen ilişkiye başlayıp evlenmiyorlar. Bence biraz zamana bırakın birbirinizi tanıyın sizde daha çok yenisiniz herşey insanlar için olurda anlaşamadığımız bir sorun çıkar ve ayrılırsanız maalesef annesı haklı çıkacak büyükler bizden biraz daha mantıklı düşünebiliyorlar acele etmeyin herşey zamanında güzel...
Dişini sana değil oğluna geçirmiş sevgilini bırakma yanında ol . O bunaltsın sen rahatlat. Erkek strese gelemiyor nedense
Kusura bakmayın el alışkanlığı, işte konuştugu zaman evine gelip gitmem cevabını alınca, aileye başvurdu.Yalnızca cümle başlarında büyük harf kullansaydınız iyiydi,zar zor okudum..
Erkek arkadaşın kendi ikna edemiyor mu sağdan soldan yardım istiyor?Yaşlarınız küçük sanırım ?
evlenmek için acele etmeyinKusura bakmayın el alışkanlığı, işte konuştugu zaman evine gelip gitmem cevabını alınca, aileye başvurdu.
yaşı:25 benim ise 23
erkek arkadaşınla karar ver. Sence nerde görüşelim de. Evinize bunca olandan sonra gelmem doğru olur mu falan de. Ama ben evine gitmezdim heralde .Eveet, malesef Bunaltmaya gelmiyor, Bazen Canavara bile dönüşebiliyorlar. Cok Baskı Kurmuyorum Üstüne..
Sadece Zamana Bırakmaya tercih ettim.
ŞİMDİ BİR SORUM OLACAK 3 4 GÜN İÇİNDE BURAYA GELECEK VE BENİMLE GÖRÜŞMEK İSTEYECEK.
EVLERİNEMİ GİDEYİM YOKSA BİR CAFEDEMİ GÖRÜŞEYİM ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?