Merhaba Ablalarım, Kardeşlerim. Sizinle Konuşmak istiyorum. Sizinle Dertleşmek...
1 Yıllık Bir İlişkim Var,İlişkimden Bahsedecek Olursam, CokGüzel Bir İlişkim Var, Anlaşıyoruz Herkonuda,
Fakat Bizim Derdimiz Aileler..
Ailesiyle İlişkimiz 4 yada 5 ayında Tanıştık, Oda Benim Annemle Ailemle.
Biz Bu yola Cıkmadan Önce, Amacımızın Ciddi Oldugunu Anlayarak Bu yola cıktık.
Ailesi Beni Seviyor Benim Ailem Onu Seviyor, Herşey Güllük Gülistan...
Buraya kadar herşey Cok güzel Gidiyordu Cok mutluyduk..
Takiii Annesi Annemle Tanışana Kadar...
Annem Cok Baskın Bir Karakter. Tabiki Onun Anneside.
İki Annede Dedigim Dedik biri.. Bizi En Cok zora Sokan Buydu Belkide.
Kısa bir Dip Not Geçersemç Erkek Arkadasım, Daha önce 1 nişanlılık Atlattı. Askerdeyken kız ayrılma Kararı Alıyor. Annesi Bukonudan dolayı Cok Üzülmüş... Kızın Bunlara Yaptıgının acısını Unutmamış belli,
Herneyse, 4 ay önce, annesi Kapımızı kız kardeşi ile birlikte Caldı.
Bizde 1.5 Saat Oturdular..
İlk muhabbetler cok güzel Gidiyordu,
Taki Annem, ....... Hanım Oglunuz Kızımızı Seviyor belliki, Gezip Dolaşıyorlar, Bunun Adını Koyalım 4. ayda gelmişti, bize, Kızım Adsız Dolaşmasın bu bizim İçin Hoş Olmaz, En Azından Nişanlı Dursunlar Dedi Annem,
Fakat k.v Bunu Kabul Etmedi Cok sert Bir tavırla, Ben Anca 2018 in yazına dügün yapabilirim, dedi,
Bizde Nişanlı Kız bukadar Bekletilmez Dedi.
Ben Zamanında murat Cok istedi diye, nişanı Taktım Eski Nışanlısı Bizi Herkese Rezil Etti.
Yaza Kadar Oglum Kızınızla gezzsin Dolaşsınlar. Flört Etsinler Öyle Ciddi Bir Adım Atabilirim.
ortalık Cok kızıştı, Annem ya Oglunuz Kızımla Bukadar Gezip OnunlaEvlenmezse, benım Kızım Etrafta oglunuzla göründügüyle Kalacak Yazık Günah degilmi bunlara dedi.
benim Tanıdıgım, k.v Bir anda Cok degişti, Öyle böyle bu zamandan Dolayı Anlaşamadılar.
Ve k.v Oglunu Aradı Gel bizi Al diye, Bizim Evden Kötü cıkmadılar. Ama yüzleri Beş karış gittiler bunu farkettim.
Sonra erkek arkadaşım bir süre beni aramadı aradan 2 saat geçtikten sonra aradı beni, Ben tabi gözler yaşlı mahvolmuşum aglamaktan, Görüşmek istedigini Söyledi,
Geldi mahalledeki parka, o bile ANNESİnin dediklerine şok oldu. biz Ablamla beraber gittik.
Anlattık olanları.
Annesi Arabaya biner binmez bu iş olmaz demiş tabi.
İkimizde Cok üzüldük.
Ama ayrılmadık. Birbirimizi Cok seviyoruz.
Annesiyle tekrarda konuşmak istedi.
annesinin Dedigi ise, ben senin yarın dügünün yaparım. ama sen benim kapıma girebilirsin nede ben senin kapına adım atarım demiş.
Gün geçtikte ümidimiz azalıyordu.
Memleketlerine, Bir dügün İçin Gittiler Ailecek.Annesini ikna etmeleri için, teyze,dayı, vs devreye girdi. ama olumsuz Oldu...
Erkek Arkadaşım, Sosyal Medyadas Resımlerimiz Halen Duruyor,Whatsapda bizim resmimiz.
Dün Gayet Güzel bir gün gecirdik. tam beni eve bırakmadan bir mesaj geldi, babasından.
BİZE İNAT GİBİ RESİMLERİNİZİ HALEN PAYLAŞIYORSUNUZ.
Devamı Yorumda...
1 Yıllık Bir İlişkim Var,İlişkimden Bahsedecek Olursam, CokGüzel Bir İlişkim Var, Anlaşıyoruz Herkonuda,
Fakat Bizim Derdimiz Aileler..
Ailesiyle İlişkimiz 4 yada 5 ayında Tanıştık, Oda Benim Annemle Ailemle.
Biz Bu yola Cıkmadan Önce, Amacımızın Ciddi Oldugunu Anlayarak Bu yola cıktık.
Ailesi Beni Seviyor Benim Ailem Onu Seviyor, Herşey Güllük Gülistan...
Buraya kadar herşey Cok güzel Gidiyordu Cok mutluyduk..
Takiii Annesi Annemle Tanışana Kadar...
Annem Cok Baskın Bir Karakter. Tabiki Onun Anneside.
İki Annede Dedigim Dedik biri.. Bizi En Cok zora Sokan Buydu Belkide.
Kısa bir Dip Not Geçersemç Erkek Arkadasım, Daha önce 1 nişanlılık Atlattı. Askerdeyken kız ayrılma Kararı Alıyor. Annesi Bukonudan dolayı Cok Üzülmüş... Kızın Bunlara Yaptıgının acısını Unutmamış belli,
Herneyse, 4 ay önce, annesi Kapımızı kız kardeşi ile birlikte Caldı.
Bizde 1.5 Saat Oturdular..
İlk muhabbetler cok güzel Gidiyordu,
Taki Annem, ....... Hanım Oglunuz Kızımızı Seviyor belliki, Gezip Dolaşıyorlar, Bunun Adını Koyalım 4. ayda gelmişti, bize, Kızım Adsız Dolaşmasın bu bizim İçin Hoş Olmaz, En Azından Nişanlı Dursunlar Dedi Annem,
Fakat k.v Bunu Kabul Etmedi Cok sert Bir tavırla, Ben Anca 2018 in yazına dügün yapabilirim, dedi,
Bizde Nişanlı Kız bukadar Bekletilmez Dedi.
Ben Zamanında murat Cok istedi diye, nişanı Taktım Eski Nışanlısı Bizi Herkese Rezil Etti.
Yaza Kadar Oglum Kızınızla gezzsin Dolaşsınlar. Flört Etsinler Öyle Ciddi Bir Adım Atabilirim.
ortalık Cok kızıştı, Annem ya Oglunuz Kızımla Bukadar Gezip OnunlaEvlenmezse, benım Kızım Etrafta oglunuzla göründügüyle Kalacak Yazık Günah degilmi bunlara dedi.
benim Tanıdıgım, k.v Bir anda Cok degişti, Öyle böyle bu zamandan Dolayı Anlaşamadılar.
Ve k.v Oglunu Aradı Gel bizi Al diye, Bizim Evden Kötü cıkmadılar. Ama yüzleri Beş karış gittiler bunu farkettim.
Sonra erkek arkadaşım bir süre beni aramadı aradan 2 saat geçtikten sonra aradı beni, Ben tabi gözler yaşlı mahvolmuşum aglamaktan, Görüşmek istedigini Söyledi,
Geldi mahalledeki parka, o bile ANNESİnin dediklerine şok oldu. biz Ablamla beraber gittik.
Anlattık olanları.
Annesi Arabaya biner binmez bu iş olmaz demiş tabi.
İkimizde Cok üzüldük.
Ama ayrılmadık. Birbirimizi Cok seviyoruz.
Annesiyle tekrarda konuşmak istedi.
annesinin Dedigi ise, ben senin yarın dügünün yaparım. ama sen benim kapıma girebilirsin nede ben senin kapına adım atarım demiş.
Gün geçtikte ümidimiz azalıyordu.
Memleketlerine, Bir dügün İçin Gittiler Ailecek.Annesini ikna etmeleri için, teyze,dayı, vs devreye girdi. ama olumsuz Oldu...
Erkek Arkadaşım, Sosyal Medyadas Resımlerimiz Halen Duruyor,Whatsapda bizim resmimiz.
Dün Gayet Güzel bir gün gecirdik. tam beni eve bırakmadan bir mesaj geldi, babasından.
BİZE İNAT GİBİ RESİMLERİNİZİ HALEN PAYLAŞIYORSUNUZ.
Devamı Yorumda...