• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresizim A Dostlar...

GazelSm

Şükür Allahıma..
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
345
669
53
Merhaba Ablalarım, Kardeşlerim. Sizinle Konuşmak istiyorum. Sizinle Dertleşmek...
1 Yıllık Bir İlişkim Var,İlişkimden Bahsedecek Olursam, CokGüzel Bir İlişkim Var, Anlaşıyoruz Herkonuda,
Fakat Bizim Derdimiz Aileler..
Ailesiyle İlişkimiz 4 yada 5 ayında Tanıştık, Oda Benim Annemle Ailemle.
Biz Bu yola Cıkmadan Önce, Amacımızın Ciddi Oldugunu Anlayarak Bu yola cıktık.
Ailesi Beni Seviyor Benim Ailem Onu Seviyor, Herşey Güllük Gülistan...
Buraya kadar herşey Cok güzel Gidiyordu Cok mutluyduk..
Takiii Annesi Annemle Tanışana Kadar...
Annem Cok Baskın Bir Karakter. Tabiki Onun Anneside.
İki Annede Dedigim Dedik biri.. Bizi En Cok zora Sokan Buydu Belkide.
Kısa bir Dip Not Geçersemç Erkek Arkadasım, Daha önce 1 nişanlılık Atlattı. Askerdeyken kız ayrılma Kararı Alıyor. Annesi Bukonudan dolayı Cok Üzülmüş... Kızın Bunlara Yaptıgının acısını Unutmamış belli,
Herneyse, 4 ay önce, annesi Kapımızı kız kardeşi ile birlikte Caldı.
Bizde 1.5 Saat Oturdular..
İlk muhabbetler cok güzel Gidiyordu,
Taki Annem, ....... Hanım Oglunuz Kızımızı Seviyor belliki, Gezip Dolaşıyorlar, Bunun Adını Koyalım 4. ayda gelmişti, bize, Kızım Adsız Dolaşmasın bu bizim İçin Hoş Olmaz, En Azından Nişanlı Dursunlar Dedi Annem,
Fakat k.v Bunu Kabul Etmedi Cok sert Bir tavırla, Ben Anca 2018 in yazına dügün yapabilirim, dedi,
Bizde Nişanlı Kız bukadar Bekletilmez Dedi.
Ben Zamanında murat Cok istedi diye, nişanı Taktım Eski Nışanlısı Bizi Herkese Rezil Etti.
Yaza Kadar Oglum Kızınızla gezzsin Dolaşsınlar. Flört Etsinler Öyle Ciddi Bir Adım Atabilirim.
ortalık Cok kızıştı, Annem ya Oglunuz Kızımla Bukadar Gezip OnunlaEvlenmezse, benım Kızım Etrafta oglunuzla göründügüyle Kalacak Yazık Günah degilmi bunlara dedi.
benim Tanıdıgım, k.v Bir anda Cok degişti, Öyle böyle bu zamandan Dolayı Anlaşamadılar.
Ve k.v Oglunu Aradı Gel bizi Al diye, Bizim Evden Kötü cıkmadılar. Ama yüzleri Beş karış gittiler bunu farkettim.
Sonra erkek arkadaşım bir süre beni aramadı aradan 2 saat geçtikten sonra aradı beni, Ben tabi gözler yaşlı mahvolmuşum aglamaktan, Görüşmek istedigini Söyledi,
Geldi mahalledeki parka, o bile ANNESİnin dediklerine şok oldu. biz Ablamla beraber gittik.
Anlattık olanları.
Annesi Arabaya biner binmez bu iş olmaz demiş tabi.
İkimizde Cok üzüldük.
Ama ayrılmadık. Birbirimizi Cok seviyoruz.
Annesiyle tekrarda konuşmak istedi.
annesinin Dedigi ise, ben senin yarın dügünün yaparım. ama sen benim kapıma girebilirsin nede ben senin kapına adım atarım demiş.
Gün geçtikte ümidimiz azalıyordu.
Memleketlerine, Bir dügün İçin Gittiler Ailecek.Annesini ikna etmeleri için, teyze,dayı, vs devreye girdi. ama olumsuz Oldu...
Erkek Arkadaşım, Sosyal Medyadas Resımlerimiz Halen Duruyor,Whatsapda bizim resmimiz.
Dün Gayet Güzel bir gün gecirdik. tam beni eve bırakmadan bir mesaj geldi, babasından.
BİZE İNAT GİBİ RESİMLERİNİZİ HALEN PAYLAŞIYORSUNUZ.
Devamı Yorumda...

ben Cok üzüldüm babasından böyle bir mesaj gercekten beklemiyordum. demekki Olay ailede degil benide istemiyorlar artık düşünüyordum.
Bu böyle olmayacak ayrılalım dedim..
Sustu birşey diyemedi.
Dün Cok üzgündüm hemde cok.
O sinirle ben ona mesaj attım. akşam 10 da.
anneni arayacagım bu gece bana bu olanları hesabını verecek dedim.
madem bitti tam bitsin dedim.
O olaydan sonra biz hiç görüşmedik annesiyle...
Dün aradım, Merhaba dedim Sizinle Konuşmak istedigim Bazı Konular Var dedim.
Buyur kızım dinliyorum dediö
ben Size neyaptım dedim, Ben Size bir saygısızlık etmedim, üzmedim kırmadım incitmedim kimseyi dedim.
neden bize bunu yaptınız dedim.
Cok tatlı Bir dille.
Kızım Yavrum Benim Seninle ilgili bir sorunum yok.
Fakat Annen Beni Cok korkuttu dedi.
Annen İleride Sizin Evliliginize Karışır Diye İstemedim
oglumun huyunu Biliyorum. İzin vermez buna huzursuz olan siz olursunuz dedi.
Annen Beni Cok Korkutuyor dedi.
Elimde İmkan Yokken ben Nasıl Annenin İsteklerini Tamamlayayım dedi.
Oglum Geldi köyü bir birine kattı. herkese gitmiş annemi ikna edin demiş.
Oglum gelip bana seni istedigini söyleseydi ben elimi taşın altına koyardım dedi.
Ama Annen beni cok korkutuyor dedi hep bunu dedi.
Annemin Aslında Bu baskın Karakteri benide korkutuyor..
Ama Annem... Biliyorum ki Erkek Arkadasşım, Ne kendi Ailesine izin verir Karışmasına nede Benim...
( Ama ya Erkekler Gercekten Evlendikten sonra Aileci olursa ? )
Telefonu Öyle Böyle Derken Kapattık. Ben Eve Geldigimde, Seninle Tekrar konuşalım Dedi.
Bu Konular Böyle Telefonda Olmaz.... Erkek Arkadasşımı aradım Böyle böyle annen benimle konuştu dedim oda şok gecirdi. Annemi Seninle Böyle Olumlu Konuştu dedi. Ben Bile İnanmadım..
Ama Aile İpi İlk Zamanda koptu. Birbirlerini Sevmediler Gibi.
Baştan Sona Yaşadıgım Olaylar bunlar. Artık Ne yapacagımı Ben bilmiyorum
Kendimiz Cok Yorgun Ve Caresiz Hisseediyoorum

Anneyi babayı bu işlere çok karıştırmamak gerekiyor, anne baba görevini yapacak, fazlası olunca suyu çıkıyor.
Şahsen ne kendi ailemi ne de eşimin ailesini karıştırmadım hiçbir işime ve eşim halletti tüm maddi konuları, hak/ söz sahibi değiller bu yüzden.

ben Cok üzüldüm babasından böyle bir mesaj gercekten beklemiyordum. demekki Olay ailede degil benide istemiyorlar artık düşünüyordum.
Bu böyle olmayacak ayrılalım dedim..
Sustu birşey diyemedi.
Dün Cok üzgündüm hemde cok.
O sinirle ben ona mesaj attım. akşam 10 da.
anneni arayacagım bu gece bana bu olanları hesabını verecek dedim.
madem bitti tam bitsin dedim.
O olaydan sonra biz hiç görüşmedik annesiyle...
Dün aradım, Merhaba dedim Sizinle Konuşmak istedigim Bazı Konular Var dedim.
Buyur kızım dinliyorum dediö
ben Size neyaptım dedim, Ben Size bir saygısızlık etmedim, üzmedim kırmadım incitmedim kimseyi dedim.
neden bize bunu yaptınız dedim.
Cok tatlı Bir dille.
Kızım Yavrum Benim Seninle ilgili bir sorunum yok.
Fakat Annen Beni Cok korkuttu dedi.
Annen İleride Sizin Evliliginize Karışır Diye İstemedim
oglumun huyunu Biliyorum. İzin vermez buna huzursuz olan siz olursunuz dedi.
Annen Beni Cok Korkutuyor dedi.
Elimde İmkan Yokken ben Nasıl Annenin İsteklerini Tamamlayayım dedi.
Oglum Geldi köyü bir birine kattı. herkese gitmiş annemi ikna edin demiş.
Oglum gelip bana seni istedigini söyleseydi ben elimi taşın altına koyardım dedi.
Ama Annen beni cok korkutuyor dedi hep bunu dedi.
Annemin Aslında Bu baskın Karakteri benide korkutuyor..
Ama Annem... Biliyorum ki Erkek Arkadasşım, Ne kendi Ailesine izin verir Karışmasına nede Benim...
( Ama ya Erkekler Gercekten Evlendikten sonra Aileci olursa ? )
Telefonu Öyle Böyle Derken Kapattık. Ben Eve Geldigimde, Seninle Tekrar konuşalım Dedi.
Bu Konular Böyle Telefonda Olmaz.... Erkek Arkadasşımı aradım Böyle böyle annen benimle konuştu dedim oda şok gecirdi. Annemi Seninle Böyle Olumlu Konuştu dedi. Ben Bile İnanmadım..
Ama Aile İpi İlk Zamanda koptu. Birbirlerini Sevmediler Gibi.
Baştan Sona Yaşadıgım Olaylar bunlar. Artık Ne yapacagımı Ben bilmiyorum
Kendimiz Cok Yorgun Ve Caresiz Hisseediyoorum

annen de haklı karşı tarafta orta yol bulmak lazım, sabırla...

Ben bile inanmadım annesinin senle normal konuşmasına. Çocuk nasıl inansın? Neyse zaten topu annene atıyorlar apaçık. Senin annen sorunluymuş gibi davranıyorlar ama "sütten ağzımız yandığı için korkuyoruz "demiyorlar şunlara bak yaa.

Bence isteme olayı olsun oanda söz takılsın. 6 ay sözlü kalın sonra nisan yapın 6 ayda nisanlı kalın evinizi düzün. Nisansız olur mu hiç nişan merasimi dügüne hazırlık sürecidir zaten evini barkını düzersin bu zamanda. Bi yüzük takmayımı cok görüyolar. Bunlar direk evlendirme pesinde, gecen sefer ağızları yanmıs belliki ama bu gecerli bi sebeb degil kesinlikle. 1 ayda olsa nisan olmalı derim

Ben ortada ciddi bir şey göremiyorum. Annenin isteği çok makul, karşı taraf da kendine göre haklı ama çıkışı çok sert olmuş. Sanki anlaşmamak için uğraşmışlar. İnsanlar nasıl huzursuzluk çıkarırım, mutsuzluk yaratırım diye gerçekten uğraşıyorlar.

Anneniz niye boyle bir sey diyor ki siz karar almadan ben anlamadim? Daha ortada bir sey yok hemen eve gelen misafire kizimi alin diye baski yapması bence sizi kucuk dusuren bir sey. Kv imkanım yok yapamam demis, anneniz de azicik orta yol bulsaymış. Siz de 1.5 sene nisanli kalirdiniz ne olacak.
Kv sonrasında abartmis ama atesi anneniz yakmış bence.

Ben anneni haksiz buldum.
Kusura bakma ama ne demek adını koyalım?

Evlilik kararı alındığı zaman zaten isteme filan olur.
Annenizin dayatması yanlış olmuş.
Bana denilse cevabım kirici olurdu.

Ortada isteme yok... anneniz nişana takmış...

Kv sizi zorla gezdirmiyor oğlu ile... silah dayayan yok....adını unvanını düşünen gezmesin sevgili ile...
Bu kvnin sorunu değil... anneniz anlasa iyi olur

bana kız ailesinin, erkek tarafına hemen yüzük takalım, uzatmayalım vs demesi çok garip geliyor ya,
sanki bunun için ısrarcı olması gereken taraf erkek tarafıymış gibi düşüyorum (eski kafalı mıyım neyim)
ikinizin de anneleri hatalı, bu ailelerle başınız çooook ağrır.

bence annen baskın değil ama kv baskın artı iki yüzlü falan sanırım. oğlu bile şok da!
sakın anneni suçlama gayet kibar konuşmuş ama karşı tarafın annesi saldırganlaşmış, eski nişanlı muhabbetini açmış oğlunun sevgilisine ve ailesine! yani çok ayıp bu.

bence annen baskın değil ama kv baskın artı iki yüzlü falan sanırım. oğlu bile şok da!
sakın anneni suçlama gayet kibar konuşmuş ama karşı tarafın annesi saldırganlaşmış, eski nişanlı muhabbetini açmış oğlunun sevgilisine ve ailesine! yani çok ayıp bu.
+10000

Biliyormusun Bu iki yüzlü kelimesini kullanan tek siz değilsiniz. Bunu Bir Cok kişiden duydum..

Annemin, Böyle Bir Konuyu Açma Sebebi İse. Bu Kadın Zaten bize öylesine Oturmaya gelmeyişi. Konuyu kendi Açarak, Annemin Böyle Birşey Demesi, Zaten Onlarda Söz Malesef Olmuyor. Nişan Ve Düğün.

annen diyor ki nişan takalım bari nişanlı gezsinler. Sonra diyor ki ben uzun süre nişanlı bırakmam düğün olsun. Sen sevgilinle düğün ne zaman olsun falan diye konuştun mu ayarladın öı ki annen annesine söylüyor .

annen diyor ki nişan takalım bari nişanlı gezsinler. Sonra diyor ki ben uzun süre nişanlı bırakmam düğün olsun. Sen sevgilinle düğün ne zaman olsun falan diye konuştun mu ayarladın öı ki annen annesine söylüyor .
Uzun Süre Nişanlı Bırakmam Diyen k.v Annem Değil.

sevgilileri aileyle tanıştırma için 4-5 ay da çok erken bana göre..
keşke bir süre yalnızca siz birbirinizi tanısaydınız..
neyse olan olmuş..
sabredin bakalım siraz neler olacak...

Uzun Süre Nişanlı Bırakmam Diyen k.v Annem Değil.
Ha pardon bende diyorum bune çelişki :KK45: kv dikkat et iki yüzlü. Oğlunu elinden alırsın diye temkinli yaklaşıyor. Sanada oğluna konuştuğu gibi konuşsa belki oğlan resti çekicek ama sana iyi davranıyormuş gibi yapıp o sırada oğlanı senden koparacak doldurup. Anası şöyle böyle diye. Sen sevgilini boş bırakma. O ayrılalım demeden sen deme. Kv kazanan olmasın

sevgilileri aileyle tanıştırma için 4-5 ay da çok erken bana göre..
keşke bir süre yalnızca siz birbirinizi tanısaydınız..
neyse olan olmuş..
sabredin bakalım siraz neler olacak...
Evet Belkide Cok erkendi...
Biliyormusun Böyle Caresiz Bekleyiş Okadar Zorki Rabbim kimseyi Düşürmesin..
Neoldu Ne olacak Diye Diye...

Keşke iş ciddiye binmeden aileleri hiç karıştırmasaydınız .Madem aranızda henüz bir ciddiyet olmayacak ,o zaman evinize gelmeselerdi. Kız evine gidip annenin karşısına geçip,seneye kadar gezsin tozsun demekte çok tuhaf bence.Kendi kızı olsa dermiydi böyle bir şey?

Back
X