• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresizim ben

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kizlar inanin o kadar berbat bir haldeyim ki..artik hic birseye gücüm, dermanim, hevesim hic birsyim kalmadi..

yapayalnizim..kimsesizim..ve son zamandir icmeyede basladim, titizlik hastasi olan ben artik dus bile yapmak istemiyorum..saclarim yagliydi kac gündür, kokmaya basladigimi anladigimdan yikandim..o derece bikmisim yasamdan..

bile bile atese yürüdüm ben, bu yasamda atesi sectim.. sanirim öteki dünyam icinde durum farkli olmayacak.

bile bile ölüme yürüyorum artik..ilk önce ruh sagligimi bozdum simdi de fiziksel olarak problemlerim var.. 22 yasindayim ve 16 yasindan beri hergün sigara iciyorum..son zamandir paket paket, kahvenin yerini icki aldi artik.. ailemin istemedigi birisi ile evlendim, cok zorlandim, bocaladim, yapamadim yürütemedim..yurt disinda yasiyorum ve evlendigim kisi türk degil diye ailem beni sildi..

mayista bir yil olacakti evlenli..bitti..yildönümünü göremeden...konu aldatma degil..evlendigim kisi bana tokat atti.. yine bir aglama krzine girip susturamadim kendimi diye.. artik sabri kalmadigini, dayanamadigini ve gitmek istedigini söyledi ve gitti.. haber yok..annesinin yaninada gitmemis..neyse özlemiyorum da zaten..sevindim de onun adina benden kurtuldu, hastalikli bir ruh tasiyan benden kurtuldu..ne mutlu ona..

aileme gittimm, iyi olmadigimi, cok yalniz oldugumu, beni kabul etmelerini söyledim, agladim.. kizim sen tercihini yaptin zamaninda, burda yerin yok senin, haydi yoluna git dediler.. bir kez daha parcalandi kalbim..

simdi ben yavas yavas eriyorum, gercekten hic iyi olmadigimi, bütün heryerimin agridigini, acidigini hissediyorum..fiziksel, ruhsal..

ölmek istiyorum ama lafta cünkü intihar etmek istemiyorum. yanlis anlasilmasin.. edememde, biliyorum ben kiyamam bu emanet canima..
kiyamiyorumda yasatamiyorumda insan gibi.. sürünüyorum..kendimi hasarat, sürüngen gibi hissediyorum ve son zamandir da tiksiniyorum..

ben aslinda ölmek degil, yasamak istiyorum..

bazen umut ediyorum, ufak bir umudum oluyor..güzel günler gelecek, güzel anilarim olacak.. güzel hatiralar birikecek..sonra gercek yasama dönüyorum...

ben napicam? nerden baslicam ben bilmiyorum...

canım çok üzüldüm. sonun böyle olacağı belliydi gidişattan... ama yanlış insan seçiminden falan değil... ailenin tutumu ve sonrasında senin girdiğin depresyonun seni,eşini ve aşkınızı bitirdi...
ağlama krizine girdiğinde seni sakinleştirmek için tokat attığını düşünüyorum,şiddet amaçlı değildir.
her neyse senin tatile çıkman,psikoloğa gitmen,kafanı toplaman lazım.sonra belki yine birleşirsiniz belli olmaz ama bu halinle ailenin onayladığı biri de olsa kimseyle yürütemezdin inan...çünkü sağlıklı düşünemiyorsun ve davranamıyorsun...

İlk önce silkelen ve kendine gel canım. Hepimizin cok kotu zamanları oluyor bu hayatta. Kimin hayatı dört dörtlük ki.. Daha ileriye gitmeden, dah zorlaştırmadan alkolü sil hayatından. Kendine oyalanacak birşeyler bul. Sıfırdan başla. Zorla kendini at sokağa, parka, bahçeye; derin nefesler al yürü iyi gelecek. Usenme, giy eski bir esofman, sacın yagliysa tak bir bere, kimseyle muhatap olamazsan tak kulaklıklarını yürü. Önce dışarıya alış. Sonra birilerinin vazgeçilmezi ol. Yurtdışındaysan yaşlı yada cocuklara yardım eden kuruluşlarda gönüllü olarak çalış. Yüreğin aydınlansın bir, manevi olarak rahatla. Esın giderse gitsin, ailen boyle tercih ettiyse onlara zaman ver ama unutma bu dünyada senin için en onemli kisi sensin. Yasamak direnmektir ve çaresizlik günahtır unutma.. "Ne de olsa kısın sonu bahardir." Sabret, dua et, imtihan dunyası, gor bak ne güzel günlerin olacak insallah. Kimsenin vermedigi şansı kendine ver!

Son düzenleme:
İlk önce silkelen ve kendine gel canım. Hepimizin cok kotu zamanları oluyor bu hayatta. Kimin hayatı dört dörtlük ki.. Daha ileriye gitmeden, dah zorlaştırmadan alkolü sil hayatından. Kendine oyalanacak birşeyler bul. Sıfırdan başla. Zorla kendini at sokağa, parka, bahçeye; derin nefesler al yürü iyi gelecek. Usenme, giy eski bir esofman, sacın yagliysa tak bir bere, kimseyle muhatap olamazsan tak kulaklıklarını yürü. Önce dışarıya alış. Sonra birilerinin vazgeçilmezi ol. Yurtdışındaysan yaşlı yada cocuklara yardım eden kuruluşlarda gönüllü olarak çalış. Yüreğin aydınlansın bir, manevi olarak rahatla. Esın giderse gitsin, ailen boyle tercih ettiyse onlara zaman ver ama unutma bu dünyada senin için en onemli kisi sensin. Yasamak direnmektir ve çaresizlik günahtır unutma.. "Ne de olsa kısın sonu bahardir." Sabret, dua et, imtihan dunyası, gor bak ne güzel günlerin olacak insallah. Kimsenin vermedigi şansı kendine ver!

cok güzel yazmissin ama ben yapamiyorum.. elim varimiyor, gücüm yetmiyor.. hep yorgunn ve bitkinim..

yarin birgün cikisim da gelir is yerinden.. o kadar cok rapor kullandim ve ise gitmedim ki.. calisamiyorum da benn..

Ah be canım ah be guzelım olan olmuş artık.Mumkunse yazmayalım bız sana soylemıstık,böyle olacagı belliydi diye çünkü sen biliyorsun.

Sana tek diyeceğim aileni bırakma...Kızgınlardır.Affedeceklerdir.Git tekrardan yanlarına.Tekrardan tekrardan.
Bu halde olmanın tek sebebi ailenin yokluğu.
Marıo bitmiş gözünde ama aileni tekrardan kazanabılırsın.Yaparsın.Anne yüreği baba yüreği affedeceklerdir.

Önce kendini topla ama toparlan.Acilen.

Kendine gelmen lazim , Nasil sen kendini bu halle soktuysan
Oylede cikaracaksin , Güclu olman lazim.. dunyanin sonu degil bir doktora git ..

Ozel yardim al... boyle kendi basina kendine gelemezsin.
Bu dunyada milletin ne dertleri var oyle dusun.
ve kendine pay cikar !!

Yaptigin sadece sana zarar verir kimsenin umrumda olmazsin.sen bu kadar zayıf biri değilsin eminim yapma bunu kendine yapma. .tamam işe gitme,kimseyle konuşma, alkol sigara devam et eeee sonra ne olacak sonu ne olacak yazik değil mi sana hizli yaşıyorsun hayati birak bi kosturma o gelsin sen oraya buraya savrulma..işe git oradan çıkış mi olur başka işe bak eğer kendinle kalırsan daha kötü olursun. .sen ayakta durabilen birisin ailen çevirmiş seni ne yani simdi perişan mi olacaksin..bir kız evladi silinmez atilmaz onlar bu ayibi yaptıysa sende yikilip hayattan kayıp gitme...acını yaşa ve kendine gel sen zayıf bi koz değilsin lütfen sev birilerini ama onlara kendini unutacak kadar bağlanma

En basta neden boyle oldu peki.. yani adam ne yapti gidince ozlememssn.. niye boyle oldu.

özlemedim cünkü kurtuldu benden... tamam özledim ama biraz..cok az.. hem bana vurdu.. sakinlestirmek adina degil bildigin susayim diye osmanli tokadi yedim.. gururm incindi..kendimi hayvan gibi hissettim..birak hayvan bile dayak haketmez..

canım çok üzüldüm. sonun böyle olacağı belliydi gidişattan... ama yanlış insan seçiminden falan değil... ailenin tutumu ve sonrasında senin girdiğin depresyonun seni,eşini ve aşkınızı bitirdi...
ağlama krizine girdiğinde seni sakinleştirmek için tokat attığını düşünüyorum,şiddet amaçlı değildir.
her neyse senin tatile çıkman,psikoloğa gitmen,kafanı toplaman lazım.sonra belki yine birleşirsiniz belli olmaz ama bu halinle ailenin onayladığı biri de olsa kimseyle yürütemezdin inan...çünkü sağlıklı düşünemiyorsun ve davranamıyorsun...

ablam öyle diyorsun da ben ne yapayim..düzeltemedim.olmadi iste..olmuyor..olmadi olmadi

Esmerimsin acilen bir psikolojik yardım al.

Ailen seni zaten silmişti, bırak hayatı kendin de yeniden kurabilirsin.
Yeter ki iste.
Kötü şeyler yaşamış olabilirsin ama bu hayattan vazgeçmek için bir sebep değil.
Aksine seni daha da güçlendirmeli.

cok güzel yazmissin ama ben yapamiyorum.. elim varimiyor, gücüm yetmiyor.. hep yorgunn ve bitkinim..

yarin birgün cikisim da gelir is yerinden.. o kadar cok rapor kullandim ve ise gitmedim ki.. calisamiyorum da benn..

Canım kendimden biliyorum bak sürüklene sürüklene çık. Üstün basın pis olsun, insanlar baksın sana umrunda olmasın, sadece acik havada yürü, iyi gelecek. İnsanlar neler yaşıyor, ne acılar, ölümler yeniden başlıyorlar hayata. Beterin beteri var, hayat güzel, zorla kendini, at sokağa, hayata karış, iyi gelecek..

Ahiret inancı olan birisin dua et yalvar yakar allha seni kurtarmasi için ve acilen en yakın zamanda doktora git bence sen ağır bir depresyondasın tedavi ol.Alkole iyice batmadan onsuz yaşayamaz hale gelmeden tedavini ol.Bence sen ailenle aranın bozulmasının vicdan azabını duruyorsun yani benim tahminim sen daha iyi bilirsin. Geçimini nasıl sagliyorsun bu durumda merak ettim

Asıl büyük hatayı ailen yapıyor, ne demekmiş bir hata yaptı diye evladı silmek? Yenilme hiçbir şeye,
Hata yapmadın sen sevdin aldın ama olmadı, kimse sonu olmasın diye evlenmez ki...

özlemedim cünkü kurtuldu benden... tamam özledim ama biraz..cok az.. hem bana vurdu.. sakinlestirmek adina degil bildigin susayim diye osmanli tokadi yedim.. gururm incindi..kendimi hayvan gibi hissettim..birak hayvan bile dayak haketmez..

sizi bu noktaya getiren neydi onu soruyorum yani sewerk ewlendiniz aileniz karsi cikti herseyi goze aldinz adam sizi aldatmamis yada sorun yazmamissnz neden ruhhsal bunalima girdiniz birinci sorum bu.
ikincide tokattan onceki neydi durduk yere tokat atacak hali yok. yanlis anlamayin dayak tabiki kotu ama sebei neydi

ablam öyle diyorsun da ben ne yapayim..düzeltemedim.olmadi iste..olmuyor..olmadi olmadi

önce kendini düzeltebilecek olan sensin,bunun için istekli olması gereken ve çabalayacak olan da sensin...
senin için dua edeceğim,elimden başka bir şey gelmiyor malesef...

Siz ailenizi dinlemeyip evlenmişsiniz ama bir aile ne olursa olsun evladını atmamalı. Affınıza sığınarak söylüyorum ama 'Düşene bir tekme de sen vur' misali olmuş bu. Biz insanoğluyuz hata yaparız. Önemli olan hatalarımızdan ders alıp aynı şeyleri tekrarlamamak. 22 yaşındasınız. İnşAllah önünüzde çok uzun yıllar var. Geçmişi unutmayın ama hayatınıza yön verecek kadar da belirgin tutmayın. Sigarayı ve alkolü bırakın. Özellikle de 'Alkol'ü bırakın. Dua edin,namaz kılın. Allah'la aranızdaki perdeyi kaldırın. Dua etmek,namaz kılmak o kadar çok huzur veriyor ki insana. Çalışmıyorsanız bir iş bulun,çalışın. Üniversite okumadıysanız sınava hazırlanıp üniversiteye okuyun. Okurken de part time iş bulup çalışabilirsiniz. Geleceğinizin parlayabilmesi için çabalayın. Etrafınızda sizin seven insanlar bir iki gün 'Ah, vah' der, üzülür halinize sonra unutup giderler. Ama yaşadıklarınız sizinle kalır. Benim söylediklerim sadece tavsiye. Lütfen üzerinizdeki ölü toprağı atın ve hayatınızı bir yola sokmak için plan yapıp bu planınızı bir an önce uygulamaya koyun. Allah yardımcınız olsun.

Ne güzel demişsin emanete kıyamıyorum diye emanete iyi bakmak zorundasın.İnsanız hepimizin canımdan bıktım dediğimiz anlar olmuyor mu?Kendine bakmak zorundasın.Mutsuz etmeye hakkın yok kendini .Bu halde seni çok seven bir dost çevren bile olsa yanında olmaz.Aileni kazanmak istiyorsan,toparlan makyaj yap,güneşe çık kendini mutluluğa zorla.
emin ol kısa sürede herşey daha güzel olacak.

bence esin sakinleştrmek için kendine gel kriz anında dıye tokat atmıştır dövmek anlamında değil.ailenin tutumuda cok yanlış sen evlenmişsin sonuçta tutupta bı erkekle evlenmeden yasamamıssınkı aılen secımını yaptın desın.sonuçta anlaşamaz ayrılırsın bu normal aılenın istedıgıylede evlensen ayrılabılırdın o zaman da seni istemiceklermiydi.tabıkı aıleler gercegı görebılıyo senı uyarmışlar onla evlenme dıye belkıde haklılardırda bilemiyorum ama sonuçta hayat senın ve sen kötü bişeyde yapmamışsın sevdiğinle evlenmişsin sadece.bence psikoloğa git ve bir takım ilaçlar verdiğinde kullan sakinleşir bu kadar düşünmezsin en azından zamanla hersey yoluna girer nasılsa suan zor dönemdesin sadece.allah yardımcın olsun.

kizlar inanin o kadar berbat bir haldeyim ki..artik hic birseye gücüm, dermanim, hevesim hic birsyim kalmadi..

yapayalnizim..kimsesizim..ve son zamandir icmeyede basladim, titizlik hastasi olan ben artik dus bile yapmak istemiyorum..saclarim yagliydi kac gündür, kokmaya basladigimi anladigimdan yikandim..o derece bikmisim yasamdan..

bile bile atese yürüdüm ben, bu yasamda atesi sectim.. sanirim öteki dünyam icinde durum farkli olmayacak.

bile bile ölüme yürüyorum artik..ilk önce ruh sagligimi bozdum simdi de fiziksel olarak problemlerim var.. 22 yasindayim ve 16 yasindan beri hergün sigara iciyorum..son zamandir paket paket, kahvenin yerini icki aldi artik.. ailemin istemedigi birisi ile evlendim, cok zorlandim, bocaladim, yapamadim yürütemedim..yurt disinda yasiyorum ve evlendigim kisi türk degil diye ailem beni sildi..

mayista bir yil olacakti evlenli..bitti..yildönümünü göremeden...konu aldatma degil..evlendigim kisi bana tokat atti.. yine bir aglama krzine girip susturamadim kendimi diye.. artik sabri kalmadigini, dayanamadigini ve gitmek istedigini söyledi ve gitti.. haber yok..annesinin yaninada gitmemis..neyse özlemiyorum da zaten..sevindim de onun adina benden kurtuldu, hastalikli bir ruh tasiyan benden kurtuldu..ne mutlu ona..

aileme gittimm, iyi olmadigimi, cok yalniz oldugumu, beni kabul etmelerini söyledim, agladim.. kizim sen tercihini yaptin zamaninda, burda yerin yok senin, haydi yoluna git dediler.. bir kez daha parcalandi kalbim..

simdi ben yavas yavas eriyorum, gercekten hic iyi olmadigimi, bütün heryerimin agridigini, acidigini hissediyorum..fiziksel, ruhsal..

ölmek istiyorum ama lafta cünkü intihar etmek istemiyorum. yanlis anlasilmasin.. edememde, biliyorum ben kiyamam bu emanet canima..
kiyamiyorumda yasatamiyorumda insan gibi.. sürünüyorum..kendimi hasarat, sürüngen gibi hissediyorum ve son zamandir da tiksiniyorum..

ben aslinda ölmek degil, yasamak istiyorum..

bazen umut ediyorum, ufak bir umudum oluyor..güzel günler gelecek, güzel anilarim olacak.. güzel hatiralar birikecek..sonra gercek yasama dönüyorum...

ben napicam? nerden baslicam ben bilmiyorum...

Yapma bee,bu noktaya geldi sonunda demek...:50: Ne kendini suçla,ne de yabancı damadı...Bu şekilde olmanın tek sebebi ailen...:31: Ne oldu şimdi ? Mutlulardır inşallah...:7: :19:

El birliğiyle psikolojini de bozdular,bu sebepten yuvan da dağıldı...:ssz: Bakalım çok sığındıkları oğullarından ne görecekler.:32:

Silkelen ve kendine gel.Aciz muamelesi yapma kendine.Bu da geçecek.:13:

Back
X