Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli başa dönüp dnüp acaba yeni bişeyler eklemişmi diye bakmak yoruyor insanı...
yeni mesaj yazarak detaylara girebilirsiniz, böylece ilk yazdıklarınız da silinmemiş olur...
Eee hertürlü uyumsuzluğa negatifliğe rağmen sırf yakışıklı dye evlenince böyle oluyor işte...
Ben sırf yakışıklı olduğu için çok erkekle çıktım, ama sırf yakışıklılar diye evlenmedim...
Evleneceğim erkek hem yakışıklı hem akıllı hem iyi anlaşabildiğim bana uygun biri olmalıydı.. O yüzden evlilik kararımdan hiç ama hiç pişman olmadım...
Szin eşinizin kötü biri olduğunu düşünmüyorum, tek sorun brbirinize uygun değilsiniz... E ama bunu da evlenirken biliyordunuz, madem evlenmeseydiniz...
Bu arada sizin ona olan aşkınızdan bahsetmişiniz de o sanki sizi hiç sevmemiş istememiş gibi anlatmışsınız.. Bu adam sizi sevmeden mi evlendi sizinle....
Eşinizin eski sevgilileriyle olan resimlerini görüp kavga ediyor annenizin evine dönüyorsunuz, ee kayınpeder niye sizden nefret ediyor bunu da anlamadım....
Çok karmaşık anlatıyorsunuz herşey bölük pörçük ve birbiriyle alakasız gibi duruyor...
İlk yazdıklarınız başka birşey sonraki anlattıklarınız başka....
Ama siz sevgiyi de saygıyı da tüketmişsiniz... Boşanın gitsin....
Evin peşine de düşmeyin, sonuçta ev eşinizin değil babasının...
Arabada yarıyarıya hak iddia edebilirsiniz o kadar...
Araba 30 milyar olsa 15 milyar içinde hiiç kasmam, çalışıp ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz... Başımın gözümün sadakası olsun derim, mutsuz geçirdiğiniz bir saatten daha değerli değil o araba....
ay bizi anlatıyorsun sandım ben koç eşim başak aynı sorunları bizde yaşıyoruz yıllardır sen idare edeceksin hayatım değişmesini bekleme sen değişiyosun o değişmiyor ya kal yada git hangisi seni daha mutlu ederse onu yap değişmesini unut yani ben kendimden fedakarlık yaparım diyorsan kal yoksa evliliğin cehennem olur yazık bizden bitane daha olduğunu görünce çok şaşırdım doğrusu
yazdıklarınızı okudum.bence evliliğin ilk yıllarında oluyor bu şeyler tabı sızın anlattığınız biraz fazla.eğerki ailenızin desteği varsa ve suan ortada bır cocukta yoksa karsınızdakınde suan dan ıtıbaren gelecek gormuyosanız bıtırın derim.karar sizin.başta zaten yanlış yapmışsınız ama yanlışta sayılmaz gercı yanı bu tıp evlılıkler oluyor.görücü usuluyle evlenenler ne yapsın değilmi...inşallah hayatınız için güzel bir karar verirsiz.eğerki içinizde bir tutam sevgi varsa mucadele edin derim....mutluluğu yakalamak dileğiyle..
geçmişini deşelemek için geç kalmadınız mı?
sevgiliyken nişanlıyken aklınıza gelmedimi?
şimdi buradakı kadınlar size boşanın dediği için boşanacakmısınız?
laçlakaştırılmış bi ilişkiyi kişiler kım olursa olsunlar düzeltmek zor değil imkansızdır..
eşinizin ailesi size hakaret etmiş eşiniz ağzını açıp ses çıkartmamış demek istediğim eşiniz sizi koruyacaktı ama ailesinide hırpalamadan..
valla ben olsaydım falan fıstık ezmesi yapamıycam hayat sizin hayatınız..
bız pc yı kapar uykuya dalarız kararı siz vereceksınız
hakkınızda hayırlısı..
çook teşekkür ederim önerini okumak bile beni rahatlattı diyebilirim.. aslında burada herkes herkesin psikoloğu.. yazdıkça rahatlıyoruz ve okudukça da başkalarının sıkıntılarını bazı şeyleri daha iyi anlıyoruz..
Bazıları yorumlarını çok sert üsluplarla yapıyorlar..
allah kınayanların başına versin ne dyelim...yinede allah senden razı olsun.. umarım sende evliliğinde çok mutlu olursun..
benim eşimde özünde çok iyi biri ama çocukluğunda ve daha sonrasında yaşadıkları pskolojisini bozmuş bende çok sevdiğim için ayrılmadım ailemeşimin bana yaptıklarına dayanamadıkları için ayrılmamı çok istediler fakat ben eşimi bu durumundan ötürü yalnız bırakmak istemedim şimdide sorunlarımız oluyor ama inşallah çocuklarımız ve kendimiz için aşacağız bu sorunları
geçmişini deşelemek için geç kalmadınız mı?
sevgiliyken nişanlıyken aklınıza gelmedimi?
şimdi buradakı kadınlar size boşanın dediği için boşanacakmısınız?
laçlakaştırılmış bi ilişkiyi kişiler kım olursa olsunlar düzeltmek zor değil imkansızdır..
eşinizin ailesi size hakaret etmiş eşiniz ağzını açıp ses çıkartmamış demek istediğim eşiniz sizi koruyacaktı ama ailesinide hırpalamadan..
valla ben olsaydım falan fıstık ezmesi yapamıycam hayat sizin hayatınız..
bız pc yı kapar uykuya dalarız kararı siz vereceksınız
hakkınızda hayırlısı..
cok talihsiz bi yorum olmus arkadasim.
Bencede Allah senin basindan alsin,kimsenin basinada vermesin.
kinayanin da kinamayanin da.
sert uslupla yazaninda basina vermesin.
yorum yaparken Aslinda herkes o anki psikolojisini yansitiyor olsa gerek.
biz yinede iyi niyetli olalim. a.s.