1)esiniz sizi sevmiyor
2)baska biri var
3)bazi erkekler gibi sadece evli olmak icin yani hayatini duzene sokmak icin evlenmis, sizi begeniyor ama oyle aski falan pek onemsemeden evlenmis sizinle...artik yasim kemale erdi kendi evim olsun, karim olsun, karim yemek yapsin temizlik yapsin bana baksin, belki bi de cocuk yapariz oyle yuvarlanir gideriz mantiginda...
4)huyu boyle
anlattiklarinizin cevabi bu yazdigim 4 siktan birinde ama 4. sikin gercekligine pek ihtimal vermiyorum...
bu arada oyle bir adam anlattiniz ki sir perdesi gibi...evlendiginiz adamin hic bir seyini bilmiyorsunuz, hic mi merak etmediniz?
hirpalanmaniz uzerine ailenizin sizi tekrar evinize gondermesi de yanlis bir davranis, acaba mutlu musunuz, dayak mi yiyorsunuz merak etmiyorlar mi? esinizin ailesinden gordugunuz muamele ve hakaretler karsisinda sizin aileniz neden hic bir sey yapmadi??????
ben olsam o evde bi dk durmam, o herifi de cekmem...kicimin kenari...o oyle demis bitmismis...ne saniyor kendisini yaaa ay cok uyuz...
bosanacaksaniz da esinize verdiginiz altinlarin para karsiligini isteyin...takilar gelinin kizlik hakkidir derler, niye veriyorsunuz ki zaten...ben olsam atarim kenara dursun...