çaresizim.. böyle bir evlilik istemiyorum:(

yine tanışsam yine onunla evlenırım dıyosun iyiyken cok iyiyiz diyosun bence aşılası problemler var aranızda birbirinize biraz daha dıkkatlı davranıp oyle bır bakmak lazım sen onun sevdği şeyleri yapsan(tanıdığın kadarı ıle)o belkı senin bu yaptılarının altında kalmaz jest yapabilir.:)inşallah herşey dileğince olur.

ben de böyle bir adamla evli kalmazdım

babası bana hakaret edecek ama kocam susacak,

ya da ne bilim ben kocamın cüzdanında ya da telefonunda neler var bakamayacağım,ne demek özelim, evlilikte özel karı koca arasındadır, gizlisi saklısı olmaz evliliğin, ben yaşayamam böyle bir tiplei tabi seçim senin.

seni düşünmeyen insanı sen hiç düşünme yarın öbür gün başını taşlara vurmadan vazgeç bu durumdan evlilik bile diyemiyorumm
anlakii yakışıklılık kar etmiyorr belli birzaman sonra o kişinin huyları önem taşıyor

ya inanmıyorum ben de koçum ve nişanlım başak. Bu tarz bi hayatın beni beklediğini düşünüyorum mafoldumben

yapılabilecek pek bir şey kalmadı benim için.. demek ki baştan beri birseyler yanlış gitmiş.. her sorunun üzeri örtülerek gitmiyor bir evlilik işte.
karşılıklı saygı ve sevgi çok önemli. şimdilik susuyorum.. ne zaman benimle konuşmaya karar verirse yapıcı bir şekilde konusurum.. aslında şimdiye kadar çok konustuk düzelttik sandık ama bi sorun oldugunda yine aynı seyler yaşanıyor. o beni anlamııyor ben onu sanırım.. bu ilişki yavaş yavaş ve acılı bir şekilde bitiyor. sadece biz değil çevremizdekilerde bu durumdan çok üzülecek.. ama en çok benim canım yanacak.. boşanmış bir kadın olmak hemde bu şehirde.. beni ne kadar sorun bekliyor kimbilir. ben kararımı verdim gibi ama benden ilk benden çıkmayacak bu karar.. ben acılı ve sessiz bekleyişde olacağımm.. allahım sen herşeyin en hayırlısını ver nolursuun..
her dakika ağlamaktan çaresiz olmaktan hastalanacağım zaten gözlerimde iltihaplanmalar oluyor sürekli. bir türlü kendimi başka seylerle oyalayıp mutlu olamıyorum.. acizce davranıyorum.. bende de çok hatalar var.. hep çok uğraştım.. demekki akışına bırakıp zorlamamak gerekliymiş hayatı...

Arkadaşım sen evliliğnden ne bekliyorsun? Düzeleceğine inanıyor musun? Düzelirse daha önce yaşanan tatsızlıkları unutabilecek misiniz? Herkes sorumluluğunu yerine getirecek mi? Hayır diyorsan bunlara daha fazla zaman kaybetme. Ömrüne de gözünden akan yaşa da günah. Hayatta şunu maalesef öğrendim, sevmek, aşık olmak yetmiyor. Eğer konuşamıyorsanız, paylaşamıyorsanız olmuyor.

bilemiyorum.. çok zor bir durum.. onunla bakış açılarımız çok farklı hep kendi sözü geçsin istiyor.. içim çok karışık. ne yapacağımı bilmiyorum.. bi tarafım hiç ugrasma diyor. bi tarafım da bırakma..
çok aptalmışım böyle bi adamla evlenmek benim için çok büyük bi hataymış.. ama yine tanışsam yine onunla evlenirdim. onsuzluğu da düşünemiyorum..seviyorum.. sebepsiz.. iyiyken çok mutluyuz. kötüyken de iki düşman gibi..
o zmanlarda çok acımasız davranıyor.. konuşmuyor konuşmuyor...[/QUOTE]

bütün başak erkekleri böyle mi ya :1no2:
İnşallah çözümlenir canım. Siz tükenmeden...

Burçla falan ilgisi yok..Bu adamın da düzeleceğini hiç sanmıyorum..
Son bir konuşma yapıp, karar alın bence.
Niyeti evliliğini sürdürmekse, kendini değiştirsin..yok ben buyum işine gelirse derse..
Eşinden birşey olmaz..evliliğin cehennem olur çıkar..

herkes burç konusunda neden dalga geçmiş anlamadım burçlarını ve anlaşmaz iki burç olduklarını imaa etmiş ne var bunda durumunuza çok üzüldüm gerçekten

bencede burçlara çok takılıyosun ne alaka yaa...
madem çok seviyorsun boşanacak bu evliliği bitirecek cesaretin yok..
ozaman kaça kovalanır taktiğini uygula..onun seninle konuşmaması umurunda değilmiş gibi davran en azından.. nebiliyim aklımada fazla bişey gelmiyor zaten alsanaalsanasmile

ben astrolojiyle ilgilendiğim için burçlara inanıyorum.tabi sırf güneş burcuyla bir insanın karakterini anlayamazsın.

doğum saatiyle birlikte horoskopunu çıkarmak gerekli.şutarafagitti

her başak burcu erkeği aynı davranışlarda bulunmaz.bunun yükseleni,ay burcu,:smiley-cool:horoskoplara düşen gezegenler Allah'ın izniyle belirler.

1)esiniz sizi sevmiyor
2)baska biri var
3)bazi erkekler gibi sadece evli olmak icin yani hayatini duzene sokmak icin evlenmis, sizi begeniyor ama oyle aski falan pek onemsemeden evlenmis sizinle...artik yasim kemale erdi kendi evim olsun, karim olsun, karim yemek yapsin temizlik yapsin bana baksin, belki bi de cocuk yapariz oyle yuvarlanir gideriz mantiginda...
4)huyu boyle

anlattiklarinizin cevabi bu yazdigim 4 siktan birinde ama 4. sikin gercekligine pek ihtimal vermiyorum...
bu arada oyle bir adam anlattiniz ki sir perdesi gibi...evlendiginiz adamin hic bir seyini bilmiyorsunuz, hic mi merak etmediniz?
hirpalanmaniz uzerine ailenizin sizi tekrar evinize gondermesi de yanlis bir davranis, acaba mutlu musunuz, dayak mi yiyorsunuz merak etmiyorlar mi? esinizin ailesinden gordugunuz muamele ve hakaretler karsisinda sizin aileniz neden hic bir sey yapmadi??????
ben olsam o evde bi dk durmam, o herifi de cekmem...kicimin kenari...o oyle demis bitmismis...ne saniyor kendisini yaaa ay cok uyuz...
bosanacaksaniz da esinize verdiginiz altinlarin para karsiligini isteyin...takilar gelinin kizlik hakkidir derler, niye veriyorsunuz ki zaten...ben olsam atarim kenara dursun...

İlk mesajınızı değiştirince şimdi bizim yukarıda yazdıklarımız kabak gibi kaldı, sonradan okuyanlar neden öyle yazdığımızı anlamayacak sayenizde. Neyse acemliğinize veriyorum.
Konuya gelince ya eşiniz sizi aldatıyor ya da cinsel konuda sorunları var ve bu sorunlar onu böyle hırçın ve uzak yapıyor. Eğer bu iki neden de yok ise ve normal hali bu ise konuşun düzeltmeye çalışın. Ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki iki nedenden biri sanırım.
Bu arada burçlarla filan açıklanacak şeyler değil bunlar. Sanki he başak böyle mi? Kendinizi kandırmayın.

vallaha yaa bende ilk yorumm yaparkenn baştakii yazanlara sitem edecektimm hatta ettimde sildimm neden dalga geçtiniz birşey yazmamışkii yardım istemişsiniz diyee

Back
X