caresizim caresiz .....

Cevap vermiyor degilim karnim gerçekten cok agriyo igne yaptirmaya gittim geldim tekrar ise..
Kizlar arada yazdıklarımı görmüyorsunuz iyice muhabbete döndünüz ondan

"Sen haklısın" diyen birini bekliyor bence.

anlattıklarından sonra öyle biri var mı acaba
ayrıca konu sahibi geçmiş geçmişte kaldı
artık ben değil biz olmalı bence
yani gelinliğin parasını ben ödedim demek ne demek
evliliğiniz biterse ki umarım bitmez sonuçta bi yuva kolay kurulmuyor ama
sizin nazınız yada kaprisiniz yüzünden olabilir

,
haksızsınız ve bence eşinizin kıymetini bilmiyorsunuz. net.

Kizlar ok benimde hatam var kabul ama ne olursa olsun bosanalim denmemeli bence. Ben birakmistim demeyi cunku..
Biraz daha iyi olunca acip konusacagim..
Benimde hatam var seninde
Ama bu is kufurle bosanalim demekle olmaz diyecegim..

Kizlar ok benimde hatam var kabul ama ne olursa olsun bosanalim denmemeli bence. Ben birakmistim demeyi cunku..

bakın bana düşmez ama yine yanlış yapıyorsunuz.
benim de hatam var senin de denmez.
çünkü bugün hatalı olan sizsiniz.o yüzden konuyu onunda üzerine çekmeyin.siz hata yaptınız alttan almalısınız.
bugün yaşanan mesele sizin küfür etmeniz.bitti.
o ettiğiniz küfürün yanında boşanalım demek merhaba demek kadar normalleşiyor.
ki boşanacağınız falan yok.alışkanlık olmuş o kelime sizde.bu meseleyi çözdükten sonrada bunu çözersiniz.

benimde hatam var senin de derseniz işler içinden çıkılmaz hal alır.

ama hayat sizin,tercih sizin.
ben sadece fikrimi söyledim.

bu konu da hatanın çoook büyük kısmı senin
ayrıca sen daha önceleri boşanalım demişsin
eşinse kabul etmiyomuş galiba
yani boşanma lafını eden hep sen olmuşsun

Lütfen artık şu egonuzu nadasa bırakın.
Arayın eşinizi"Hatalıyım evet ve söylediğim şeyden ötürü pişmanım,özür dilerim" demenizi öneririm.

Bir de tüm gece karnımı sıcak tuttu vs yazmışsınız sonuçta bir nevi sizin için uykusuz kalmış.

Ha bu arada ben de gelinliğimi kendim ödedim.

Unutmuşum siz yazınca geldi aklıma.

Ne oluyor ben de küfür edebiliyor muyum?

Başka fedakarlıklar da yaptım.

Mesela tüm eşyaları yarı yarıya ödedik.

Davetiye vs dahil, istemeye gelirken alınan çiçek çikolata dahil katkım var.

Bu durumda sınırsız küfretme yetkisine sahip miyim?

Hayır bileyim de

Arayın eşinizi"Hatalıyım evet ve söylediğim şeyden ötürü pişmanım,özür dilerim" demenizi öneririm.

evet bende aynı şeyi düşünüyorum.
ama konu sahibinin burnum düşse almam tavrı var.

bu tavır iş yaşamında etkili olabilir,sosyal hayatınızda belki etkili olabilir ama evlilik hayatında iş yapmaz.

o yüzden devam etmek istiyorsanız başka yolu maalesef yok.

eşin bak ne güzel gece ilgilenmiş seninle... çantasını hazırlamadı diye başlatmışsınız olayları (hep pms yüzünden zaten dimi), sonra küfür ve sizde daha büyük küfürler etmişsiniz.. karşılıklı olmuş. bence luzumsuz yere üzmeyin birbirinizi... hadi telefonu açıp konuşuverin kocanızlada barışın....

Peki kizlar ok ..
Aradiginda acip barisicam ok..

Aynen...
Hepimiz ailelerimizin nazlı çocuklarıydık zamanın da..
Ama bu evlendiğimiz de eşlerimize saygısızlık yapmamız gerektiğini göstermez.
Her ay regl sancısından neler çektiğimi ben bilirim,sırf bu yüzden eşimi kırmaya hakkım var mı?HAYIR.

Yarin oburgun baska bi kavgada ben sana bosanalim demistim ama sen istemedin keske bosansaydik filan derse nolacak

ya desin.allah aşkınıza desinn.

siz birbirine rakip arkadaş değilsiniz.sevgili değilsiniz.karı kocasınız.

bu düşünce tarzınızı değiştirmelisiniz.

öyle birşey derse üste çıkmak istiyorsanız 'ahhh keşke boşansaydık evet çok pişmanım alttan aldığım için' dersiniz :)
1-0 öne geçersiniz.

bir yarış halindesiniz.kim kimden üstün bunun yarışı var.
bu meseleyi çözmeden olmamış kavganın hesabını yapıyorsunuz.

derse desin yaaa.diyedebilir.
zaten böyle devam ederseniz bikaç güne kadar duyarsınız bu cümleyi.

Son düzenleme:
Siz evli olduğunuza emin misiniz? Yok yani bu anlattığınız daha çok lise çağında ki sevgili triplerine benziyor da. Ve ayrıca o söylediğiniz kelime, yenilir yutulur değil.

Bir de şey dikkatimi çekti, eşiniz boşanalım demiş ya siz de "bugune kadar hep ben derdim o hep alttan alirdi sacmalama fln derdi ama bu sabah ilk defa o dedi." yazmışsınız. Siz her kavga da boşanalım mı diyorsunuz, o alttan alıyor bir de kalkmış çok şımarttım galiba diyorsunuz. Şaka gibi. Çocuk gibi davranmışsınız, ve üzgünüm ama birbirinize saygınızı kaybetmişsiniz.

''Boşanalım'' sözünün ağırlığını bilmeden , evliliklerde dillere dolanması çok yanlış .

-Boşanalım.

-Tamam hadi boşanalım.

-Barıştık .

Bu süreç cidden evliliği alttan alttan yontar . Hele de taraflardan birinin sürekli ağzında ise ve diğeri hep alttan alan taraf olmuşsa , bir gün bir kez boşanalım der o taraf ve bitebilir.

Siz o kadar çok boşanalım demişsiniz , eminim şimdi eşiniz bu sözü kullandığında aslında nasılda eşi zedeleyen bir söz olduğunu anlamışsınızdır .

Kavganızda ise , ağzınızdan çıkan küfür gerçekten çok ağır . Öfke ile çıktı kısmına da katılamayacağım .

Adama neden öfkelendiniz ?

Immm şey , valizini vaktinde hazırlamadı diye tartıştık , ortaya bir küfür etti diye .

Küfürden haz etmem ama çok öfkeli durumlarda insanların ''kişiye '' değil ''duruma'' ettikleri küfürlerin mazur görülebileceğini düşünürüm , ama küfür kişiselleşince bu gerçekten ''büyük bir telafi '' ve özür gerektirir .

Dilerim telefonu açmayan taraf değil , özür dilemesi gereken taraf olduğunuzu bir an önce görürsünüz.

ağzınıza sağlık.
durumu ve yapılacakları apaçık ortaya seren bir yorum.
yorum bile yapmıyorum söylediklerinize.gayet açık ve üzerine tek laf edilemeyecek kadar kapalı.
umarım konu sahibide biran önce anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…