[QUOTE="bsras21, post: 42654033, member: Ama buluştuğumzda felan sewgili gibiydik telefonlarımızı kurcalardk felan herşeymle ilgilnrdi ..
[/QUOTE]Telefon kurcalamak sevgili olmanın bir nişanesi midir allah aşkına ??
Sevgilinize ihanet etmişsiniz çocuk haklı bence görüşmeyi sürdürüp daha fazla yıpranmayın zamanla alışır diye birşey yok bir gün evlenseniz bile yüzünüze vuracak bu yanlışınızı hep şüpheleri olur kuzeninin sevgilisi bile dalga geçmeyin kızla demişse ortamlarada konu olmuşsunuz demektir ilişkinizi kesmelisiniz bana göre
Ben zaten suçsuzum tertemizim demiyorum farkındaysanız. Hatalarımı bilerek yaşıyrum.Aynı sey i o yapsam tavrın amannn boşver mi diyeceksiniz.hatalisiniz ve o doğrusunu yapıyor.
Yargılamayin derken bile sucunuzu bılip söylüyorsunuz
Bende öyle brşey demedim ki zaten farkındaysanız oradada zamanla affedeceğini düşünüyordu , oda bende . yazıyor yani .Aldatılmayı bir insan nasıl sineye çeksin, napmasını bekliyorsunuz ki hiçbirşey olmamış gibi yola devam mı olacaktı hiç sanmıyorum..
Üzgünüm ama bu saatten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz. İki kişilik ilişkiye üçüncü kişiler dahil olmuş, ortada bir aldatma var ve bir daha asla geri kazanılamayacak kaybedilmiş bir güven var.
Çok haklısınız bu düşüncede.. Sevgisinin durduğunu biliyorum kendiside dile getirior ve aynı seyi ypmamdan korktuğunuda söyledi...Birtek aramızdaki sevgi oda yetmiyor.Siz bir yanlis yapmissiniz, en basta isinamayip sevmediginizi dusunduyseniz ayrilip baska biriyle bulusabilirdiniz.
O da bu yanlisinizdan sonra size saygisini ve belkide sevgisini yitirmis.
Su saatten sonra size guvenemez, sizinle ciddi bir yola cikamaz.
Ayni seyi ya bana yine yaparsa diye hep dusunecek.
O yuzden artik bu iliskiden bence elle tutulur bir sey olmaz.
Siz hep sizi affetsin diye taviz vereceksiniz, o da bunu hep kullanacak ve sonunda karaktersiz bir iliski yasayacaksiniz.
Yol yakinken vazgecin, bu iliskiden de boyle bir ders almis olursunuz.
aynen . eskisi gibi zorÜzgünüm ama bu saatten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz. İki kişilik ilişkiye üçüncü kişiler dahil olmuş, ortada bir aldatma var ve bir daha asla geri kazanılamayacak kaybedilmiş bir güven var.
Evet kesinlikle yaptığımın nası bişey olduğunu anladım asla tekrarlamam .. evet hep aşşağılıyorBu çocuk sizi affetse bile bir ömür boyu bu şekilde burnunuzdan getirir her firsatta asagilar.asla tamamıyla unutamaz ve bunun acısını çıkarır.
Tamamen kesin iletişimi bosyere zaman kaybetmeyin.yeni biri olur hayatinizda ve aynı hatayi tekrarlamazsiniz mutlu olma şansınız olur. Ama bu adamla mutluluk imkansız.
Unut unut unut...acı cekeceksin bir süre ama en azından hayat boyu mutsuz olmaktansa bir süre mutsuz olursun ve yeni bir ilişki kurma ve onunla mutlu olma Şansın olur.hic zaman kaybetme artık.Evet kesinlikle yaptığımın nası bişey olduğunu anladım asla tekrarlamam .. evet hep aşşağılıyorama işte bennnn....
E yaptıklarından ve davranışlarından olmayacağını, düzelmeyeceğini göremiyor musunuz? Benim kasdettiğim bu.Bende öyle brşey demedim ki zaten farkındaysanız oradada zamanla affedeceğini düşünüyordu , oda bende . yazıyor yani .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?