Çaresizim çok seviyorum...Ne yapacağım bu adamla ben?

Busra0621

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
109
26
13
31
MErhaba arkadaslar iyi geceler. sizlerin sorunlarına göre belki benim ki çok basit ufak olacak ama benim hayatım için büyük bir sorun.. Evet anlatmaya başlıyorum, lütfen hçbi konuda yargılamayın. ..Evet bundan 4 ay önce biriyle tanıştım Aynı yerde oturuyoruz küçük bi mhallede. Ve tanıştıktan kısa süre sonra(4-5 gün içersinde ) sevgili olduk. Her aksam buluşmalar dolasmalar herşey güzeldi iyi anlaşıyorduk..ben 20 o 23 yaşında.. ancak kısa bi süre yani 1-2 hafta içinde bende bi soğumalar oldu.. Ve ben ayrılma çabalarına girdim. Ancak ondan ayrılamıyordumda ne zaman konusmak için bulussak yok gene sarmaş dolaş oluyordm.

Kzlar lütfen kınamayın ben tanısmamızdan yaklaşık 1 ay sonra 2 senedir tanıdığım birinin yanına gittim neden yaptım bilmiyorum çok pişmanım Resmen onu aldatmış oldum.. O kişiyle mahallemizde buluştuk . Ve bizi asıl sevgilim olan kişinin tanıdıkları gördü ablası enştesi felan... o güne kadar hiç sorunumuz olmadı hçbi konuda.. hemen çıktı geldi işten bizim olduğumz yere, beni tek yakaladı ve bir tokat attı ... bir önceki günün akşamı banaa asla ihanet etme demişti bende sözler vermştm ama olmadı tutamadım.. ondan ayrılmak için çabaalar gösteren ben mafolmuştum nefretle bakıyordu bana, asla affetmeyecek şekilde... Ama ben deli gibi onu sevdiğimi aşıık olduğumu anladım o gün.. 7 temmuz. Hergün işkenceydi bana. sonra araya arkdaşlar girdi felan biz biaraya geldik , asla olmayacağnı söylüyordu hep. tabi sonra ağlamama dayanamamış benim ve alıştırarak ayrılmaya karar vermiş yani arkadaş gibi (Sadece arkadşca) konuşmaya devam ettik.. Bikere barışacak gibi olsak hemen o konyu getiriyordu.. ne bileyim bana dediği laflar seni kendimden soğutmaya çalıştım ki bunu bende çok farkediyordum elindn gleni yapıordu.. mahallemzde olan bazı şahıslarla konusmamam için bnmle oldğunu soyledi felan..
neyse hala devam ediyorduk konuşmaya , ama en ufak bişeyde bana numaramı sil konusmayalm bda gibisinden seyler söylüyordu. Ama buluştuğumzda felan sewgili gibiydik telefonlarımızı kurcalardk felan herşeymle ilgilnrdi .. ancak dun akşam olan bir olaydan sonra bana çok ofkeli ve senin olduğun ortama dahi girmem gibisinden buyuk sözler söyledi. arkadaşları alttan al bu aralar işle ilgili sorunları var bizede karsıda öyle felan diyorlar. Ama konu şu ben onun dün telefonu suratına kapattım bi ortamdayken, yanında kuzeni ve kuzeninin sevgilisi vardı ben gidememiştim, dun benimle dalga geçiyorlar gibilerrdi hattta o kız biara yazık yaa dalga geçmeyin kızla' gibi bir cümle kullandı bnm sevgilim sayılan kişiye. çok kızdım kırıldım tlefonu kapattım. -2-3- kere aradıılar, açmadım.. o onu küçük düşürdüğümü söylüyor.. Bende benm küçük düştüğümü söylüyorum.. kızlar haksızmıyım yanlışmı yaptım sizce telefonu kapatarak? Yada böyle bişey için size'' yol al sakın bni arama numara mı sil 'diyen biri düşünün... Ancak bütün o laflarda etkisi bnim ona ihanet etmiş olmam . bu yüzden öyle kötü davranıyr. beni affedicekti oysa ama zamanla... Ancak en ufak bişeyde bile arama sorma git diyor..ama ilk zamanlar asla böyle şeyler demezdi tabi çok iyiydik çok..Atladığım şeyler de var fazlasıyla.. Çokk uzun oldu ama nolur Bana birşeyler söyleyin.. napcam ben bu adamla? Napmalıyım akıl verin çok ihtiyacım var. çok seviyorum ve hep ağlıyorum zamanında kıymetini bilemedim bu satten sonra yapabilceğim bişey söyleyinVe şuda var biz hergün karşı karşıyayız unutsam bile çıkıyor karşıma kendmi tutamıorum gözlerm doluyor

Son düzenleyen: Moderatör:
[QUOTE="bsras21, post: 42654033, member: Ama buluştuğumzda felan sewgili gibiydik telefonlarımızı kurcalardk felan herşeymle ilgilnrdi ..[/QUOTE]

Telefon kurcalamak sevgili olmanın bir nişanesi midir allah aşkına ??

Sevgilinize ihanet etmişsiniz çocuk haklı bence görüşmeyi sürdürüp daha fazla yıpranmayın zamanla alışır diye birşey yok bir gün evlenseniz bile yüzünüze vuracak bu yanlışınızı hep şüpheleri olur kuzeninin sevgilisi bile dalga geçmeyin kızla demişse ortamlarada konu olmuşsunuz demektir ilişkinizi kesmelisiniz bana göre

Aynı sey i o yapsam tavrın amannn boşver mi diyeceksiniz.hatalisiniz ve o doğrusunu yapıyor.

Yargılamayin derken bile sucunuzu bılip söylüyorsunuz

Evet öyle dedi ve o şuan bu konudada bni suçluyor haklı bile olsam hep özür diledim bu güne kadar Çok severken nasıl vazgeçicem şimdi off sabır

Üzgünüm ama bu saatten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz. İki kişilik ilişkiye üçüncü kişiler dahil olmuş, ortada bir aldatma var ve bir daha asla geri kazanılamayacak kaybedilmiş bir güven var.

Aldatılmayı bir insan nasıl sineye çeksin, napmasını bekliyorsunuz ki hiçbirşey olmamış gibi yola devam mı olacaktı hiç sanmıyorum..
Bende öyle brşey demedim ki zaten farkındaysanız oradada zamanla affedeceğini düşünüyordu , oda bende . yazıyor yani .

Siz bir yanlis yapmissiniz, en basta isinamayip sevmediginizi dusunduyseniz ayrilip baska biriyle bulusabilirdiniz.
O da bu yanlisinizdan sonra size saygisini ve belkide sevgisini yitirmis.
Su saatten sonra size guvenemez, sizinle ciddi bir yola cikamaz.
Ayni seyi ya bana yine yaparsa diye hep dusunecek.
O yuzden artik bu iliskiden bence elle tutulur bir sey olmaz.
Siz hep sizi affetsin diye taviz vereceksiniz, o da bunu hep kullanacak ve sonunda karaktersiz bir iliski yasayacaksiniz.
Yol yakinken vazgecin, bu iliskiden de boyle bir ders almis olursunuz.

Üzgünüm ama bu saatten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz. İki kişilik ilişkiye üçüncü kişiler dahil olmuş, ortada bir aldatma var ve bir daha asla geri kazanılamayacak kaybedilmiş bir güven var.
Çok haklısınız bu düşüncede.. Sevgisinin durduğunu biliyorum kendiside dile getirior ve aynı seyi ypmamdan korktuğunuda söyledi...Birtek aramızdaki sevgi oda yetmiyor. bense vazgeçemiyorum naparsa yapsın

[Q="bsras21, post: 42654152, member: 705652"]Ben zaten suçsuzum tertemizim demiyorum farkındaysanız. Hatalarımı bilerek yaşıyrum.[/QUOTE]

Suçu mu biliyorum diyorsunuz bu suçu o sevgili de biliyor. Ve onun için ağır kabullenilmesi bir şey ki artık iletişimi kesmiş sizde hatanizi bilip susucaksiniz

Son pişmanlık fayda vermiyor demek

Bu çocuk sizi affetse bile bir ömür boyu bu şekilde burnunuzdan getirir her firsatta asagilar.asla tamamıyla unutamaz ve bunun acısını çıkarır.
Tamamen kesin iletişimi bosyere zaman kaybetmeyin.yeni biri olur hayatinizda ve aynı hatayi tekrarlamazsiniz mutlu olma şansınız olur. Ama bu adamla mutluluk imkansız.

Evet kesinlikle yaptığımın nası bişey olduğunu anladım asla tekrarlamam .. evet hep aşşağılıyor ama işte bennnn....

Evet kesinlikle yaptığımın nası bişey olduğunu anladım asla tekrarlamam .. evet hep aşşağılıyor ama işte bennnn....
Unut unut unut...acı cekeceksin bir süre ama en azından hayat boyu mutsuz olmaktansa bir süre mutsuz olursun ve yeni bir ilişki kurma ve onunla mutlu olma Şansın olur.hic zaman kaybetme artık.
Senin hata büyük ama o da tokat atmış ve ortamda ne konuşuyorsa o kız demiş yazık dalga geçmeyin ...bu adamla olur mu artık bir düşün. Zamanını heba etme.kes at engelle hiç iletişim kurma unut.

Bende öyle brşey demedim ki zaten farkındaysanız oradada zamanla affedeceğini düşünüyordu , oda bende . yazıyor yani .
E yaptıklarından ve davranışlarından olmayacağını, düzelmeyeceğini göremiyor musunuz? Benim kasdettiğim bu.
Yani sizi affedeceğini affettiğini söylemiş olabilir, ancak bu tavır hiç de öyle göstermiyor.
Ne demişse demiş, tavırlarıyla onaylamıyorsa dediği şeyi önemsem..

Bugün Roman yazma gunu mu? Gözlerim perişan..

Neyse asıl konuya gelelim.. Hayat dongudur. Aldatinca ne hissettiniz?. Sonra onun yüzüne nasıl baktiniz? Aldatılan biri olarak daha çok ağır konuşurdum da degmiyor. Zaten o insan da uyanmış artık. Ve hiç birşey eskisi gibi olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…