Çaresizim çok seviyorum...Ne yapacağım bu adamla ben?

Maalesef. Bazi hatalar duzeltilemez.
Guven geri gelemez.
Onun hakkinda sikayet etmeye hakkin yok.

Sevgilinizin yerinde olsam beni aldatan kıza acı çektirmekle uğraşmazdım. Onu adam yerine koymayıp suratına bakmazdımki adalet yerini bulsun.

Ben lise yillarindayken hayatimin ilk askiyla tanismistim.. ve ona ilk goruste tutuldum resmen.. neyse biz cikmaya basladik ama ciddi olarak tabiki'de.. cok seviyordum, seviliyordum cevremdeki herkes iliskimizi biliyordu.. ama beni cok bunaltiyordu, cok kiskancti.. ve bir gun ona ondan sogudugumu soyledim.. ve ortaya oyle bir neden attimki artik geri donusu olmayan birsey.. oglana ben senin arkadasindan hoslaniyorum dedim halbuki ortada oyle birseyde yok.. ve o gun beni ne cok sevdiginide anlamistim.. sonra baristik ama olmadi gururuma yediremem bunu dedi.. salaklik ben de .. ve uc yil agladim onun ardindan.. sizinkide o hesap.. artik cocuk nasil guvensin size .. ben olgunlastikca aaaa ben ne yapmisim yaa dedim.. artik cocuk bana basil bir beddua ettiyse nasil canini yaktiysam, hayatim dikis tutmadi..

Canım sen ihanet etmişsin ve yakalanmışsın. Şu saatten sonra bu ilişkiden bir şey olmasını bekleme zaten. Adam seninle iyi konuşmuş yine. Bu ilişkinin sonu yok. Benden söylemesi. Erkek, ihaneti asla unutmaz...

araya bir kere 3. bir kişi girdiyse o ilişki artık düzelmez.
yaşınız da çok küçükmüş ki, dert etmeyin bu kadar, daha kimler kimler olacak. bu ilişki de size ders olmuş olur.

Aldatılmış bir Kadından daha tehlikeli bişey varsa aldatılmış bir erkektir. Kadın sineye çeker Acısını çıkartır ama erkek hazmedemez bence kendinizi ondan uzaklaştırmaya çalışsanız iyi olur

Bence sende sorgula kendini bu bir askmi yoksa pismanlikmi aldatan sen oldugun icin. Belki o boyle bisi yapsaydi oh bana bahane cikti deyip ayrilabilirdin ve konu kapanirdi. Anladigim kadariyla sebi affetmek istemis ama yaptigin kusura bakma ama cok kotu bisey. Ben derim ya degistigini goster ona yada kendi yoluna git.

ilk iki paragrafta kınamayını okudum devamını getiremedim..he araya birde aldattım anektodu girdi ..tamam ben yorum yapamayacağım .

Biz ümüğü sıkılmış bayanlar olarak bile sindiremiyoruz içimize aldatılmayı, egosu şişirilmiş, ben yaparımcı erkek milletinin böyle birşeyi affetmesi çok daha zor bence. Hatan ömür boyu kafana kakılacaktır. En ufacık şüphede konu hep senin onu aldatmana gelecek. Ya katlanacaksın büyük sabırla, bir gün seni affetmesini bekleyeceksin ya da ders almayı unutmayıp kendini de, çocuğu da rahat bırakacaksın, önüne bakacaksın.

Olan olmuş. Madem çocukta öyle ayrıl o zamanda sende. Belki tekrar kıymet kazanırsın.

1.olarak sen onu sevmiyorsun sadece kaçan balik buyuk olur hesabi olmus
2. O seni affetmeyecek her zamsn basina kalkacak deger mi zamanla gecer diye birsey yok yurdum erkekleri affetmiyor.
3 kendi yoluna bak gereksiz laf isitmeye cok mu meraklisin bosver oldu bi hata bi daha yapmszsin yaptigins gore demekki sevmemissin.

siz sağlam pabuç değilsiniz bence.
sevginizi fark ettiniz de üzüldünüz ya, demek ki tersi olsa hiç üzülmeyecekmişsiniz.
yani bir ilişkiye sadık kalacak karakterde değilsiniz.
İlişkilerde olur bazen, sevgi azalır artar, adam sizi affetse ne olacak, en küçük bir sorunda siz gene başka bir hata yapacaksınız, çünkü karakterinizde sadakat yok.
kusura bakmayın da sizinle arkadaş bile kalmasa yeridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…