Çaresizim, ne olur yardım edin :((((

:)
5 ay önce giydiğin pantolonların üstüne oluyor mu?

oluyo abla hala aynı şeyleri giyiyorum.. 1 ay önce teyzemlerde tartılmıştım 57,9 dum. Bugün bizim evde tartıldım 58,9 olmuşum :/ buda korkuttu beni biliyormusun, tartılar farklı belki ondandırrr

ben nefesimi tutup şişiriyorum böyle sonra kocama sevdiriyorum bildiğin hamile gibi oluyo sen düşün artık :27: senin için çekerdim de kkya rezil olmak istemiyorum :D

:))) benimki şişirmeden böyle işte :) bebek mi göbek mi bilemedim. Ama seninkisi nefes sankii :)

Canım gerçekten hamile olmadan bir hamilenin geçtiği süreçlerden geçiriyosun kendini.
Yapma artık ya...
22 haftalık gebelikten bahsediyosun sen farkındamısın.
O karnın öyle olmaz dı bunu da mı tahmin edemiyosun.Gerçek ilişki yaşandığı durumlarda bile
bir kadının hamile kalma şansı%25-30 civarındadır.
sen çok ütopik bir psikolojik varsayım içindesin.
alınma ama 40 haftaya kadar böyle mi devam edeceksin.
40 hafta olup ta doğurmayınca mı ikna olacaksın.
kendine gel artık,zihnini bi topla,napıyosun sen böyle..

Biz lisedeyken fen lisesindekiler gece gündüz ders çalışır sanardık, meğer öyle değilmiş. Şuan hamile değilsen bile bu Allahın sana bi dersi olabilir. Erkek arkadaşın ne diyor bu duruma ?

Canım gerçekten hamile olmadan bir hamilenin geçtiği süreçlerden geçiriyosun kendini.
Yapma artık ya...
22 haftalık gebelikten bahsediyosun sen farkındamısın.
O karnın öyle olmaz dı bunu da mı tahmin edemiyosun.Gerçek ilişki yaşandığı durumlarda bile
bir kadının hamile kalma şansı%25-30 civarındadır.
sen çok ütopik bir psikolojik varsayım içindesin.
alınma ama 40 haftaya kadar böyle mi devam edeceksin.
40 hafta olup ta doğurmayınca mı ikna olacaksın.
kendine gel artık,zihnini bi topla,napıyosun sen böyle..

Sağolun.. Sizler sayesinde toparlamaya çalışıyorum kendimi. Çok kötü durumdaydım, şimdi biraz daha iyiyim. Bugün SON dedim ve bir idrar testi daha yaptım tek çizgi çıktı, aşağıya resmini yükleyeceğim. Artık kendimi toparlıycam. Orada bir bebek yok. Sizlerinde dediğine göre birçok belirti yaşamam gerekirdi çünkü.

Bu mahvolmuş psikolojiden kendimi kurtarıp hayatıma devam etmek istiyorum, sizlerin sayesinde ablacım.

Biz lisedeyken fen lisesindekiler gece gündüz ders çalışır sanardık, meğer öyle değilmiş. Şuan hamile değilsen bile bu Allahın sana bi dersi olabilir. Erkek arkadaşın ne diyor bu duruma ?

Evet öyle değil; çünkü bende bir insanım, benimde nefsim var ve bende ona hakim olamadım, bende günah işledim, bende hata yaptım bütün insanların yaptığı gibi, çünkü bende herkes gibi bir insanım.

Ben dersimi aldığımı düşünüyorum, hayatta kesin konuşmamak gerek ama bir daha yaptığımın doğurabilecek sonuçlarını düşünmeden bir adım öteye adımımı dahi atmam.

Erkek arkadaşım her zaman yanımda, en az benim kadar kaygılı olduğunu hissediyorum ama O güçlü gibi durmaya çalışıyor, bana destek olmaya çalışıyor, doktora götürmek istiyor, tabi ben cesaret edemiyorum.

Bugün her şeye yeniden başlamak için bir idrar testi aldım. Ve yaptım. Umarım içinde olduğum bu durumdan artık uzaklaşırım. Sizlerin sayesinde

Son düzenleme:
olayın (yakınlaşmamızın) üzerinden 22 hafta 6 gün geçti. Ben -inşallah bu son olmak üzere- bir idrar testi daha alıp yaptım. 10 dk beklettim; SONUÇ TEK ÇİZGİ..

Artık bu kötü günlerden çıkmak istiyorum, normal hayata dönmek istiyorum.

Bana dedikleriniz; karnımın şekline bakıp hamile değilsin demeniz, hamile olsam neler olcaklarını söylemeniz, tecrübeleriniz, tavsiyeleriniz sayesinde hayata tekrar döncem inşallah ablalarım.. Iyiki varsınız. Kimseyle konuşamadığım, anlatamadığım, sıkıştığım bu kötü dönemde yanımdasınız.

$280120148839.webp $280120148840.webp

olayın (yakınlaşmamızın) üzerinden 22 hafta 6 gün geçti. Ben -inşallah bu son olmak üzere- bir idrar testi daha alıp yaptım. 10 dk beklettim; SONUÇ TEK ÇİZGİ..

Artık bu kötü günlerden çıkmak istiyorum, normal hayata dönmek istiyorum.

Bana dedikleriniz; karnımın şekline bakıp hamile değilsin demeniz, hamile olsam neler olcaklarını söylemeniz, tecrübeleriniz, tavsiyeleriniz sayesinde hayata tekrar döncem inşallah ablalarım.. Iyiki varsınız. Kimseyle konuşamadığım, anlatamadığım, sıkıştığım bu kötü dönemde yanımdasınız.

Eki Görüntüle 952972 Eki Görüntüle 952973

hamile falan değilsin hadi geçmiş olsun :34:

hamile falan değilsin hadi geçmiş olsun :34:

ablacım çok sağol gerçekten, hepinize çok teşekkür ederim. Yavaş yavaş toparlanıyorum. Daha iyi olcam inşallah. Bugün dersanede deneme sınavım vardı, 409 puan almışım, bu da beni çok sevindirdi. İnşallah kazanırsam, buraya yazcam, sizlere haber vercem :)

hamile değisin artık kafana takmayı bırak derslerine yoğunlaş..

çok çok çok teşekkür ederim abla. Sizlerin yardımıyla toparlanıyorum. Daha iyi olcam inşallah inanıyorum. 5,5 ay boyunca kendi kendimi yedim bitirdim, sizler sayesinde iyileşiyorum. Iyiki varsınız.

Buraya nereyi kazandığımı yazmak nasip olur inşallah :))

Aklıma burası geldi, sizler geldiniz ve yazma ihtiyacı duydum.. O günleri hatırladım..
15 gün sonra sınavım var, sizler sayesinde toparlandım, kendime geldim, akıllandım ve cok calıstım :4::4::4:
Siz olmasaydınız hiçbirini yapamazdım
İyiki varsınız :29::29:
Hepiniz ablam gibisiniz, yüzünüzü göremesemde sanal bir ortamda da olsak bana yaptığınız iyiliği asla unutmicam.. Hakkınızı helal edinn :16::16::16:

Aklıma burası geldi, sizler geldiniz ve yazma ihtiyacı duydum.. O günleri hatırladım..
15 gün sonra sınavım var, sizler sayesinde toparlandım, kendime geldim, akıllandım ve cok calıstım :4::4::4:
Siz olmasaydınız hiçbirini yapamazdım
İyiki varsınız :29::29:
Hepiniz ablam gibisiniz, yüzünüzü göremesemde sanal bir ortamda da olsak bana yaptığınız iyiliği asla unutmicam.. Hakkınızı helal edinn :16::16::16:

başarılar canım sınavında :34:

Back
X