Caresizim ne yapacagimi bilmiyorum.

leyl_en

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
24
10
3
Hersey bitti bes aylik bir evlilik bes aylik bir hamilelik ve dondugum yer babamin evi...
Karnimda bir bebekle babamin evine gonderildim esimin eski sevgilisini unutamamasi yuzunden hala gorusuyor olmalari yuzunden..
Ne yapacagimi bilmiyorum, kafami toparlayamiyorum. Bebegim dogdugu zaman beni nelerin beklwdigini bilmiyorum. Babasi bu kadar buyuk bir ihaneti yapmisken ben o dogunca ona bu senin baban diyecek gucte degilim. Onunla omrumun sonuna kadar karsilasmak istemiyorum cunku o ikimizide sokaga atti.
Ama bunun mumkun olmayacagini biliyorum devletin yasalari onunda babasi oldugunu soyleyip gorme hakki var diyecek. Bunu dusundugum zaman olmek istiyorum bebegimle beraber meslegim yok elimde avucumda hicbirsey yok. Bir corap dahi almadim evden birakmadilar. Yasamak istemiyorum bebegim ve beni ne zorluklar bekliyor bilmiyorum ama benim dayanacak gucum kalmadi

Bu kadat umutsuz olma lutfen.ailen destek olmussa ne guzel. Stres bebegin icin de zararli biliyorsun bebeğini dünyaya getir oncelikle zamanla her sey yoluna girecek.

Bu kadar kolay olmaz, ne demek evden atıldın karnındaki bebeğinle, ihanet etmiş açıkça ve tazminat falan muhakkak alırsınız Baldankabak gel bi sen daha iyi bilirsin

Eski sevgiliyi unutamadı derken? Görüşüyolar mı?
Böyle adamları tek tek vurup öldürmek istiyorum. Resmen insanı seri katil yapmak için yaşıyolar.
Bi doktor bana dese ki senin üç ay ömrün kalmış falan valla o üç ayda hepsini temizlerim bu pisliklerin o kadar nefret doluyum böyle adamlara allahından bulsun

Allah yardımcın olsun. Bu kadar karamsarlk yapma belki de çok güzek bi hayat olucak. O adam denenle daha kötü olacağın kesin. Ailende arkanda ne güzel, şimdi bebişini bekle o geldikten sonra örnek bir anne olucaksın eminim.
Eden bulur yuva yıkanın yuvası olmaz boşver bebişinide üzme toparlanmaya çalış..

başarmanın yarısı inanmaktır derler ya bu çok doğru bi laf. sakın pes etmeyin. siz yalnız değilsiniz o bebeğin size ihtiyacı var. ve sizinde ona tabiiki. Allah bazen insanları sınar böyle. herşeye rağmen şükretmelisiniz ve hayata yeniden tutunmalısınız. hani çocuğuyla birlikte yaşayan iki kişilik koca bi aile olabilen anne evlat ilişkileri vardır ya, bunu başarmaya inan. güzel günler yaşamak için kötü günleri görmek lazım bazen. karamsarlığa düşmeyin. :)

Allah yardımcınız olsun.zor olacak ki imtihan olsun. Ama merak ettim.

Aileleriniz bir şey yapmadı mı?herkes peki tamam mı dedi?

Eski sevgilisinden ne zaman ayrılmış ki unutamamış. Siz görücü usulü mü yoksa severek mi evlendiniz ?

İyi olmuş bence. Bunda da var bir hayır merak etme. Keşke o seni yollamadan sen çıksaydın daha önce. Bu kadar beklemeseydin. Şimdi yapacağın tek şey boşanma davasında dik durmak. Emin ol adamın elinde her ne varsa, sende ondan hakkın olanı alacaksın. Keşke kadınlarımız zamanında kendini güvenceye alsa, evlenmeden önce kendi ekonomik özgürlüklerini kazansalar da böyle durumlarda senin gibi çaresiz kalmasalar. Ama olan olmuş artık. Bundan sonra yapman gereken bebeğini sağlıklı bir şekilde doğurmak için mümkün olduğu kadar sakin kalman. Şimdilik Allahtan ailen sana destek olmuş ama doğumdan sonra bu defa da onlara bağlı kalma. Kendi eğitimine ve yeteneklerine göre mutlaka vardır bir iş. Elbette devlet babası olduğunu söyleyecek ve görme hakkı verecek ama senin anlattığın gibi bir adam bebeği görmek ister mi orası muamma.

Simdi oncelikle kesin bosanmak istiyorsaniz bir avukata basvurun lutfen. Cunku altinlarinizi vs almaniz lazim. Hem cocugunuz hem kendiniz icin nafaka alacaksiniz. Bosanma davasi suresincede tedbir nafakasi adi altinda nafakanizi alacaksiniz. Karsinin gucu oranin maddi manevi tazminat davasi da alirsiniz. Ama avukat yardimi alin lutfen.

Eger durumum yok derseniz bulundugunuz ilde baroya basvurursaniz adli yardim kapsaminda avukat yardimindan yararlanirsiniz

Korkmayin. Nafakanizi mutlaka alirsiniz ama avukat yardimi sart. Bosanma sureci zor bir surec.

çok üzüldüm.
dua edicem sizin için.

Bu kadar karakter yoksunu bir insan için lütfen üzülme...

En azından yıllarını vermeden bu hak etmeyen insandan Allah ım vesile etmiş bir şekilde ailenin yanına dönmüş ve kurtulmuşsun...

İnsan oğluyuz başımıza her şey gelebilir , önemli olan en az hasar ile çıkmak...

Yasalar senden yana, nafaka , hatta seni kapı dışarı ettiği için yüklü bir tazminat davası aç , seni aldattığını belgele lütfen...

Hiç üzülme, inan bana, zaman her şeyin ilacı geçecek bebeğin için dik ve sağlam dur , yapabilirsin , örnekleri emin ol çok fazla , oh iyimi kurtulmuşun yıllarımı ona heba etmemişim diyeceksin...

Sakin ol canım , çok değerli avukat arkadaşlarımız sana yol gösterecektir...

Allah a emanet ol ...

Ümitsizliğe kapılma. Derdi veren Allah dermaninj da verir. Hele bir yavrun doğsunda bak nasıl rizki ile gelecek. Dua Et bol bol. Sesini duyan var unutma. Çok zor bir durum senin bulunduğun hal fakat bunları aşıp çok mutlu olacağın zamanların da olacak. Yeter ki inan ve iste. Rabbim yar ve yardimcin olsun..

Umutsuz olma kardesim once bebegini dusun bi can getireceksin dunyaya hayata tutunman icin bi dayanak destek olacak eski kocan olacak adamdan da bi nafaka alirsin ailen cocuguna bakar bir de ise girersin insallah hersey yoluna girer. Allah bu zalim adamlari bildigi gibi yapsin !

Allah yardımcınız olsun inşallah çarçabuk atlatırsınız bu günleri.
Ancak çok kızıyorum sizlere.
5 aylık evlilik 5 aylık hamilelik. Daha ne olacağınızı bilmeden bu bilinmezliğe bir de çocuğu ortak etmişsiniz.
Hala eşim dediğiniz insan 1 günde ya da 5 ayda değişmemiştir. Böyle bir şeyin olacağının sinyalini muhakkak vermiştir ama tipik kadın zihniyeti "evlenince unutur, düzelir, değişir". Kuvvetle muhtemel bu olayda da böyle.
Bundan sonra düşünerek adım atın, evladınız için.

Bebeğe halayda karar veren çift sizdiniz sanırım.
Bu forumda acısı derdi olan herkese destek çıkarız ama böyle adamlarla evlenip ilk gece 'ikimiz de istedik' diye hamile kalanlara ben destek veremiyorum, çünkü ortada iyilikleri ve empatiyi hakeden tek bir kişi var, o da çocuk.
Çocuğunuzun hakkında hayırlısı olsun.

Olan olmus, hatan cok ama gecmis icin yanmak sana fayda saglamayacak. Yani hatalarin icin. Avukat bulman gerek. Hakkin ne varsa almalisin. Hatta biraz inatci ve hirsli birine denk gelirsen fazlasiyla alirsin hakkini. Baban senin tek basina avukata gitmene izin verir mi bilmiyorum. Once bir konus babanla, o tutamayacak durumdaysa avukat bulundugun il adliyesine gidip baroya adli yardim talebinde bulun. Ustune ev, araba olmamasi gerekli zaten calismiyorsun sana avukat atarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…