İyi olmuş bence. Bunda da var bir hayır merak etme. Keşke o seni yollamadan sen çıksaydın daha önce. Bu kadar beklemeseydin. Şimdi yapacağın tek şey boşanma davasında dik durmak. Emin ol adamın elinde her ne varsa, sende ondan hakkın olanı alacaksın. Keşke kadınlarımız zamanında kendini güvenceye alsa, evlenmeden önce kendi ekonomik özgürlüklerini kazansalar da böyle durumlarda senin gibi çaresiz kalmasalar. Ama olan olmuş artık. Bundan sonra yapman gereken bebeğini sağlıklı bir şekilde doğurmak için mümkün olduğu kadar sakin kalman. Şimdilik Allahtan ailen sana destek olmuş ama doğumdan sonra bu defa da onlara bağlı kalma. Kendi eğitimine ve yeteneklerine göre mutlaka vardır bir iş. Elbette devlet babası olduğunu söyleyecek ve görme hakkı verecek ama senin anlattığın gibi bir adam bebeği görmek ister mi orası muamma.Hersey bitti bes aylik bir evlilik bes aylik bir hamilelik ve dondugum yer babamin evi...
Karnimda bir bebekle babamin evine gonderildim esimin eski sevgilisini unutamamasi yuzunden hala gorusuyor olmalari yuzunden..
Ne yapacagimi bilmiyorum, kafami toparlayamiyorum. Bebegim dogdugu zaman beni nelerin beklwdigini bilmiyorum. Babasi bu kadar buyuk bir ihaneti yapmisken ben o dogunca ona bu senin baban diyecek gucte degilim. Onunla omrumun sonuna kadar karsilasmak istemiyorum cunku o ikimizide sokaga atti.
Ama bunun mumkun olmayacagini biliyorum devletin yasalari onunda babasi oldugunu soyleyip gorme hakki var diyecek. Bunu dusundugum zaman olmek istiyorum bebegimle berabermeslegim yok elimde avucumda hicbirsey yok. Bir corap dahi almadim evden birakmadilar. Yasamak istemiyorum bebegim ve beni ne zorluklar bekliyor bilmiyorum ama benim dayanacak gucum kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?