Caresizim ne yapacagimi bilmiyorum.

Karaktersizin teki hangi memleket olacak adamım diye gezer o şıllıkta biraz kadın duygusu yok herhalde travesti falan olabilir yoksa bunu nasıl yapar kaltak

Karaktersizin teki hangi memleket olacak adamım diye gezer o şıllıkta biraz kadın duygusu yok herhalde travesti falan olabilir yoksa bunu nasıl yapar kaltak
Haklisin ne diyim insanin siniri hopluyo banlamasinlr seni.. smdi etraf byle karaktersizlerle dolu adam da kabahat vicdan yok

Haklisin ne diyim insanin siniri hopluyo banlamasinlr seni smdi etraf byle karaktersizlerle dolu

Evet çok var hatta en yakınımda oldu görüşmeyi kestim kadın dayanışması derler yeri gelince ama bunu evli olduğunu bile bile aşık oldum diye sürdürürler üstelik ondan boşandırıp ben alıcam derler şuraya bi baksana hep kocam beni aldattı olayları

Evet surekli okuyorum cogunun yakinindaki kisiler uzak yada yakin farketmez olay dgru degil.evli bi adamin yuvasini yikamk nedir dizileri seyrediolr gercek hayatta uyguluolr o..lar

ilk once bi tovbe de silkelen. Ne ilk kadinsin esinden ayrilan ne de son kadin!
insanlar caniyla ugrasiyor, evlatlarini savas olan yerlerde buyutmeye calisiyorlar. Dua et ki ailenin evi var!
Simdi sana burda biz keske hemen hamile kalmasaydin keske tanisaydin diyecegiz ama olan olmus. Artik kendinden once gelen bi evladin var, o sana muhtac. kendimi oldururum diyerekten bi yere varamazsin. Zaten eski sevgilisinin pesindeyse cocugu gormek isteyecegi de pek kesin degil bunlari dusunmek icin erken. Otur ailenle konus ve kendine mantikli bi yol ciz, koyverme canim. Simdi zor gibi geliyor ama bebegin geldigi an ne kadar guclu oldugunun farkina varacaksin, simdi sadece sakin ol!

Vay ş......z yasasini seveyim adam karnindakini balon sanmiyor farkinda ...ya inanamiyorum... o eski sevgiyle ikisinin belasi yakindir .... hanim efendi cizgimden ciktimmi ciktim.uzulmeyin konu sahibesi masumsunuz Allah azzevecelle bir kapi acar siz evladinizi dusunun beyninizi kirletmeyin boyle insanlarla

Allah yardımcın olsun. Umutsuzluğa kapılma bir kapı kapansa oburu açılır. Aç davani, al nafakanı tazminatını.. Barışacak olsanız o adamdan baba olmaz soyliyim

Donuna kadar al pisliğin!!
Yok öyle seninle evlenip hamile halinle bırakıp sonra hiçbir şey olmamış gibi eski sevgilisine dönmek falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…