Caresizim ne yapacagimi bilmiyorum.

halayda karar vermekmi

böyle adamlar bidemi bulandırıyo madem unutamamış o insan müsvettesi senin başını niye yakıyo bide çocuk yapıyo

ispat et seni aldattığını maddi manevi tazminat aç. manevi tazminat mesela 100 bin tll açtığında 2 bin tl avukata para ödüyorsun gibi düşün limiti bütçene göre arttır. gerçi bir sene uzar ama eve gönderildiğine dair şahitlerin olsun. şimdiden tedbir nafakası iste.parasızlıktan korkma. bence eşin seni ve çocuğunu bir kalemde bir kadın için silebiliyorsa bitmesi daha hayırlı o kadınla evlendi mi çok çocuğunun üstüne düşmez gibi geliyor. Ama sen o ikisini madden süründürürsün hatta kadına da aç çocuğunu ve seni mağdur ettiği için. sakın üzülme yeniden evlenirsin mutlu olursun. daha güçlü ol hamilesin bebeğini düşün.pozitiff ol stres iyi değil bebeğin her türlü gelişimi için.

Çok üzüldüm. Haklarınızı arayın dimdik durun. Bunlar zor günler geçecek diyoruz belki zor geçecek ama inanın ki geçecek..

Allah onu bildiği yapsın. Vicdansız. Sen hiç üzülme. Bence çocuk bile başlı başına bir mutluluk. Bu şekilde bile olsa evet. Bak o sana büyüyünce Nasıl arkadaş olacak inşallah. İyi ki doğurmuşum dersin. Çok akıllıca davran. Deliller topla. Avukata danışmadan hiç birşey yapma.

sen üzülme. Allah ona çok güzel bir ceza verir. nafakanı alırsın hayatına devam edersin.

Nasıl birşey almadın ? Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun .

Canım canım benim Sende kendimi yaşadım ağlattin beni. Ben de hamileyken eşimin aldattığıni öğrenip evden ayrılmıştım o stresle Bebeğimi kaybetmiştim. İlk günler çok zordu Allahım yanında olsun. Şimdilik önce bebis Hayirlisi yla onu dünyaya getir başka şey düşünme. O adamdan baba olmaz ve sen hem anne hem baba olacaksın çok güçlü olmalisin

Kurtulmussun oyle bi adamdan. Insallah zihninde kurtulur ve rahata erersin en kis zamanda. Yavrun icn yap bunu. Sen o adam babasi diye gorebilicek ilerde diye uzuluyosun. Bunu istemiyosun cunku haketmiyor o bebegi o adam senin fikrine gore. Ilerde sen bu gerekceyi sundugunda, sana " peki sence sen ne sebepten hakediyosun?" Diye bi soru sorduklarinda.
Siraya dize bilmelisin "ben ona hem ana hem baba oldum, hep dimdik durdum" gibi cumlelerne. O cumleleri kurabilmek icinse tam su andan itibaren baslamalisin o dimdik durusa. Su yaptginla sende haketmiyosun o yavrucagi. O yavru babadan sanssiz, anadan sansli sanssiz olmasi senin elinde. Hersey senin elinde.

Ne yapacağınız gayet de belli aslında.Daha önceki konularda da insanlar hep söylemişti delil vs. toplayın diye.
Siz ısrarla evde başınızı kapattığınıza filan takmıştınız kafayı.
Hem zina yapıp hem de karısının EVDE başörtüsü takmasını isteyen sürrealist bir kocayla karşı karşıyaydık!
Ya gerçekten insanları yargılamak istemiyorum ama allah aşkına 2016 yılındayız çocuklar bile biliyor artık korunma yöntemlerini.
Yani insan neden ilk geceden hamile kalır ki bu çağda üstelik emin olmadan?
Ve siz neden evden gönderilmeyi beklediniz ben onu anlamadım?Her şeyden haberiniz olduğu halde o evde kalmayı mideniz nasıl kaldırdı gerçekten ilginç.
Yapacağınız şey bir avukat bulmak ve güçlü durmak.

Yapacağın şey belli haklı olduğun için davalarını açıcaksın bebeğini doğur ki adam sana ve bebeğine tazminatla bakmak zorunda devlet söke söke alır ikincisi bebeğini biraz büyütünce hemen işe giriyorsun illa meslek şart değil bir sürü iş var ve sağlıklısın bebeğine kendin bakmaya başlıyorsun adamın adını bile anma tekrar kendine bak çalış yeri gelir gez eğlen güzelleş bi bakmışsınki hayatın güzel yönde ilerlemiş çocugunla birlikte hiç belli olmaz canım belki o zaman gerçekten seni seven biri çıkar karşına ama şuan değil sakın yılma o adama ve sevgilisiylede uğraşma karaktersiz insanlarla emin ol güzel olucak yaşadıklarında senin utanacak birşeyin yok Rabbim yanına bırakmaz ve sen mutlu olucaksın bu anlattıklarım zor gibi gelebilir ama başarmalısın

+1
Önceki konuda konu sahibi durumu bildiğini yazmış.
Yani durumu bile bile orda kalmaya devam edip üstüne de kovulmayı mı beklemiş? O zaman da verilen tavsiyelere pek uymamış, şimdi ne yapacağı belli gerçekten de..

Esinin ailesi neden bu duruma kayitsiz kaldi durduk yeremi byle birsey yapiyor evlilik 3 gunde olucak bsy degil 5 ay snrami dank etti kafasina eksik olan neydi kendinizi caresiz hisstmeyin cozumu elbet vardir

Sakin moralini bozma canını da sikma. Ailen arkandaysa hicbiseyden korkma. Mesleği olan sadece dağa fazla para kazanır. Para kazanmak için meslek olması şart değil. Isteyen herşeyi başarır.

Hukuk denen birsey var takildign konu olursa yardimci olurum tazminatinida alirsn ve cocugunuda gostermeme kararida aldirabilirsn aile baglari olmayan guvensiz ve bebegime zarar verecegini 5 aylik hamileyken kapiya kondugunu ve sadakatsizlik oldugunu bildirirsn gorme hakki tanimaz delilinizde vardir ins. Ama velayeti sizde olur cnku daha kucuk.. ve calisirsaniz guzel gecinirsinz yeni yuva kurarsiniz ayip degil atin aklinizdan hangi memleketin insani bu adam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…