halayda karar vermekmiBebeğe halayda karar veren çift sizdiniz sanırım.
Bu forumda acısı derdi olan herkese destek çıkarız ama böyle adamlarla evlenip ilk gece 'ikimiz de istedik' diye hamile kalanlara ben destek veremiyorum, çünkü ortada iyilikleri ve empatiyi hakeden tek bir kişi var, o da çocuk.
Çocuğunuzun hakkında hayırlısı olsun.
Evet, Cem Yılmaz'ın öyle bir esprisi vardı, hemen o aklıma geldi.halayda karar vermekmi
ilahi bende gerçek sandım bakıyorum öylece ekranaEvet, Cem Yılmaz'ın öyle bir esprisi vardı, hemen o aklıma geldi.
Hahahah ama bence doğru yani evliliğin ilk gecesi hamile kalmış, halay çektikten 2 saat sonra falan yaniilahi bende gerçek sandım bakıyorum öylece ekrana
Hersey bitti bes aylik bir evlilik bes aylik bir hamilelik ve dondugum yer babamin evi...
Karnimda bir bebekle babamin evine gonderildim esimin eski sevgilisini unutamamasi yuzunden hala gorusuyor olmalari yuzunden..
Ne yapacagimi bilmiyorum, kafami toparlayamiyorum. Bebegim dogdugu zaman beni nelerin beklwdigini bilmiyorum. Babasi bu kadar buyuk bir ihaneti yapmisken ben o dogunca ona bu senin baban diyecek gucte degilim. Onunla omrumun sonuna kadar karsilasmak istemiyorum cunku o ikimizide sokaga atti.
Ama bunun mumkun olmayacagini biliyorum devletin yasalari onunda babasi oldugunu soyleyip gorme hakki var diyecek. Bunu dusundugum zaman olmek istiyorum bebegimle berabermeslegim yok elimde avucumda hicbirsey yok. Bir corap dahi almadim evden birakmadilar. Yasamak istemiyorum bebegim ve beni ne zorluklar bekliyor bilmiyorum ama benim dayanacak gucum kalmadi
Ne yapacağınız gayet de belli aslında.Daha önceki konularda da insanlar hep söylemişti delil vs. toplayın diye.
Siz ısrarla evde başınızı kapattığınıza filan takmıştınız kafayı.
Hem zina yapıp hem de karısının EVDE başörtüsü takmasını isteyen sürrealist bir kocayla karşı karşıyaydık!
Ya gerçekten insanları yargılamak istemiyorum ama allah aşkına 2016 yılındayız çocuklar bile biliyor artık korunma yöntemlerini.
Yani insan neden ilk geceden hamile kalır ki bu çağda üstelik emin olmadan?
Ve siz neden evden gönderilmeyi beklediniz ben onu anlamadım?Her şeyden haberiniz olduğu halde o evde kalmayı mideniz nasıl kaldırdı gerçekten ilginç.
Yapacağınız şey bir avukat bulmak ve güçlü durmak.
Esinin ailesi neden bu duruma kayitsiz kaldi durduk yeremi byle birsey yapiyor evlilik 3 gunde olucak bsy degil 5 ay snrami dank etti kafasina eksik olan neydi kendinizi caresiz hisstmeyin cozumu elbet vardirHersey bitti bes aylik bir evlilik bes aylik bir hamilelik ve dondugum yer babamin evi...
Karnimda bir bebekle babamin evine gonderildim esimin eski sevgilisini unutamamasi yuzunden hala gorusuyor olmalari yuzunden..
Ne yapacagimi bilmiyorum, kafami toparlayamiyorum. Bebegim dogdugu zaman beni nelerin beklwdigini bilmiyorum. Babasi bu kadar buyuk bir ihaneti yapmisken ben o dogunca ona bu senin baban diyecek gucte degilim. Onunla omrumun sonuna kadar karsilasmak istemiyorum cunku o ikimizide sokaga atti.
Ama bunun mumkun olmayacagini biliyorum devletin yasalari onunda babasi oldugunu soyleyip gorme hakki var diyecek. Bunu dusundugum zaman olmek istiyorum bebegimle berabermeslegim yok elimde avucumda hicbirsey yok. Bir corap dahi almadim evden birakmadilar. Yasamak istemiyorum bebegim ve beni ne zorluklar bekliyor bilmiyorum ama benim dayanacak gucum kalmadi
Hukuk denen birsey var takildign konu olursa yardimci olurum tazminatinida alirsn ve cocugunuda gostermeme kararida aldirabilirsn aile baglari olmayan guvensiz ve bebegime zarar verecegini 5 aylik hamileyken kapiya kondugunu ve sadakatsizlik oldugunu bildirirsn gorme hakki tanimaz delilinizde vardir ins. Ama velayeti sizde olur cnku daha kucuk.. ve calisirsaniz guzel gecinirsinz yeni yuva kurarsiniz ayip degil atin aklinizdan hangi memleketin insani bu adam yaHersey bitti bes aylik bir evlilik bes aylik bir hamilelik ve dondugum yer babamin evi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?