- 31 Temmuz 2016
- 572
- 438
- 33
- 30
- Konu Sahibi Yazyagmurum68
-
Benim vicdanim cok rhatsiz ediyo benii yani suan birsey yokken bosanmak istedigim icin icim rhat etmiyo babamin o davranisi beni cok kırdı gercekten yasadigim sorunlarin hepsini bilmesine ragmen boyle birsey ima etti bana. Bende mutlu olmak istiyorum boyle hergun esimi sevmeye calisiyorum ama bu icimdeki sogukluk hissini yenemedim birturluSen mutsuzken o çocuk mutlu büyür mü sence?
Baba'nın tutumu üzücü olmuş, insan kendi kzının mutluluğunu nasıl düşünmez garip.
Sen önce kendini düşün kurtarmaya bak ama ayaklarının üzerinde yalnızkende durmayı öğrenmen gerekecek gibi.
Peki suan birsey yokken ortada nasil bosancam ben onu dusunuyorumm esim kesnlikle cocuk hasta ben ayrilmam snden diyip bosanmayi kabul etmiyor ben bi sorun yokken ne deyim diye dusunup duruyorum sureklii bi cikiyim burdan ise girip cocuguma bakarim allahin izniyleİlk ise elalem ne der diye düşünmeyi bırakarak başla adı üstünde ELALEM millet ne der diye düşünmekten hayatını heba mı edeceksin?
Babana da pes ya illa boşanmak için aklında başka bir adammı olması gerekiyor da saçma bir ima da bulunuyor. Boşver sen herkesi bırak hayatını eline al.
Evet olay tam anlattiginiz gibii esimm suan kotu davranmiyo ama asiri bi ilgili insanda degil suskundur zaten yda ben o ne derse ters anliyorum surekli ufak seylerden bagiriyoruz birbirimize blmiyorum napacagimi cok kararsizim gercektenEvet bu yüzden boşanılır. Ancak ben acele karar verdiğinizi düşündüm. Olayların boyutunu bilmiyorum tabi ki. Eşiniz ve ailesi normale dönmüş. Evet kalp kırıklıkları kolay unutulmuyor ancak ben olsam denerdim bir süre daha.
- Eşinizle ilk başta sorununuz yok.
- Sorunun kaynağı eşinizin ailesi.
- Eşiniz ailesine dur istemediği ve arkanızda duramadığı için eşinizden soğudunuz.
- Boşanmaya niyetlendiniz ama akraba ve arkadaşlarınız sorun kaynağı eşiniz olmadığı için tekrar denemenizi istedi. Siz de şans verdiniz.
- Bu şansı eşiniz iyi kullanamadı.
- Çocuğunuzun diyabet hastası olduğu ortaya çıktı.
- Eşiniz ve ailesi size iyi davranmaya başladı. Ancak bu davranışların çocuğunuz hasta olduğu için üzerinize gelmemek için olduğunu düşünüyorsunuz.
- Ortada büyük bir sorun olmasa da bir kere soğumuş olduğunuz için artık evli kalmak istemiyorsunuz. Ancak aileniz artık sorunlar ortadan kalktığı ve çocuğunuza ilgi göstermeniz gerektiği için hala boşanmak istemenizi farklı algılıyor.
Boşandığınızda babanızın yanına mı döneceksiniz? Çalışıyor musunuz? Eşiniz size kötü mü davranıyor? Çocuğunuza mutsuzluğunuz veya kavgalarınız(oluyorsa) yansıyor mu? Bunlar önemli.
Babam sankii ben baska biriyle konusupta kocami istemiyomusum gibi imada bulundu o beni cok kirdi yasim 22 ailem herzman yanindayiz diyorlar ama ben babamin o sozunden sonra bosanmaya cikmaya korkuyorum yine oyle birsey der diye heleki boyle sorun yokken tamamen yanlis anlayacaktir cekindigim konu burasi.Calısmıyorsun ve ailenin yanına dönmen gerekiyor sanırım
Ailem destek oldular demişsin sonra babam imada bulundu o kısmı anlamadım
Ailen bugun bosanıcam desen arkanda durmayacak mı ? Calısmadıgın ve yasın küçük oldugunu düşünerek soruyorum
Birşeyler bittiyse boşanmayın diyemem tabi ki. Ancak eşinizle devam etmek için siz ve o çaba gösteriyor musunuz? Evet çaba göstermek zorunda değilsiniz ama ne bileyim sanki önce yaşananlar ve çoçuğunuzun rahatsızlığı sizi depresyona itmiş de olabilir. Şiddet, aldatma, tekrarlayan onur kurucu davranış yoksa bir süre denemeniz daha iyi olabilir.Evet olay tam anlattiginiz gibii esimm suan kotu davranmiyo ama asiri bi ilgili insanda degil suskundur zaten yda ben o ne derse ters anliyorum surekli ufak seylerden bagiriyoruz birbirimize blmiyorum napacagimi cok kararsizim gercekten
Boşandığınızda hemen ilişki içine girmediğiniz ve ailenize odaklandığınız sürece niye böyle düşünsün ki? Şu an aklına gelmiş olabilir evet yanlış yapmış ama sizin arkanızda olduğunuzu söylüyorlarsa arkanızdadırlar bence.Babam sankii ben baska biriyle konusupta kocami istemiyomusum gibi imada bulundu o beni cok kirdi yasim 22 ailem herzman yanindayiz diyorlar ama ben babamin o sozunden sonra bosanmaya cikmaya korkuyorum yine oyle birsey der diye heleki boyle sorun yokken tamamen yanlis anlayacaktir cekindigim konu burasi.
Sanirim ben biraz caba gostermek istemiyorum bosanmayi dusunuyorum şuda var esim beni cocugumla tehdit ediyo bosaninca cocugu alablcenmi benden diyo canimi ortaya koyarim alirim gibi seyler soyluyo.Birşeyler bittiyse boşanmayın diyemem tabi ki. Ancak eşinizle devam etmek için siz ve o çaba gösteriyor musunuz? Evet çaba göstermek zorunda değilsiniz ama ne bileyim sanki önce yaşananlar ve çoçuğunuzun rahatsızlığı sizi depresyona itmiş de olabilir. Şiddet, aldatma, tekrarlayan onur kurucu davranış yoksa bir süre denemeniz daha iyi olabilir.
Neden durduk yere böyle bişey düşünsün kiBabam sankii ben baska biriyle konusupta kocami istemiyomusum gibi imada bulundu o beni cok kirdi yasim 22 ailem herzman yanindayiz diyorlar ama ben babamin o sozunden sonra bosanmaya cikmaya korkuyorum yine oyle birsey der diye heleki boyle sorun yokken tamamen yanlis anlayacaktir cekindigim konu burasi.
Bana şöyle diyo yokusu cikarken yorulmadinda inerken yoruluyon diyo bende şunu dmek istiyorum biseyler dzelsin diye kendmden cok ödün verdm ama yoruldum artik herkes bana dort dortluk olsada ben artik istemiyorum icimden gelmiyo zoraki mutlu gozukuyorum bu insanlarn arasinda babam bunu anlamiyo galiba herkes oglum hasta oldugu icin suan ona odaklanmis ben bosancam diyince baska seyler dusunuluyorNeden durduk yere böyle bişey düşünsün ki
Mutsuz oldugunuzu yuvanızın olmadıgını görmüyormu
Nasıl gecerki böyle bir ömür
Seker hastasi oglum cok tesekkur ediyormmm galiba bu gidisle ayrilacam yani ne yaptiysam olmuyo kendimi gectm cocuguma yararlii bi davranis sergileyemiyorum ben boyle bi insan degildm snir hastasi gibi dvraniyorum surekli kucucuk cocuga bagirirken bluyorum kendimi cocuk icin duruyorumda nasil zorla mutlu etmeye calisiyom kendimi esime yakinlasmaya calisiyom yoruldum cok yoruldm.Kaç yasindasiniz bilmiyorum çocuğunuzun hastaligida nasıl bişey fikrim yok ama babaniza ve esinize karşı sağlam durmalisiniz karariniz için. Boşanmak için illa şiddet veya aldatilmak gerekmiyor sevmediginiz insanlar içinde hayat sürmek daha zor cocugunuzun hastalığı için yine esinizle irtibat halinde olabilirsiniz bosandiniz diye eşiniz babalıktan men edilmiyor sonuçta çocuk olunca evet boşanmak dahada zor bir karar oluyor ama kendiniz mutsuz olursanız cocugada bi faydaniz olmaz elalemide bosverin elalem ortada bişey olmasada konuş olsada konuşur herkes kendine baksin deyip susturun Cocugunuza acil şifalar diliyorum sizede kolaylik
Simdi öncelikle yavrunuzun hastalıgı Allahtan tedavisi olan (evet belki ömür boyu cekecek ama en azından caresi olan) bir dert o yüzden artık bunu normal kabul edip hayatınızın bi parcası oldugu gercegine sarılınBana şöyle diyo yokusu cikarken yorulmadinda inerken yoruluyon diyo bende şunu dmek istiyorum biseyler dzelsin diye kendmden cok ödün verdm ama yoruldum artik herkes bana dort dortluk olsada ben artik istemiyorum icimden gelmiyo zoraki mutlu gozukuyorum bu insanlarn arasinda babam bunu anlamiyo galiba herkes oglum hasta oldugu icin suan ona odaklanmis ben bosancam diyince baska seyler dusunuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?