Çaresizim, yardımınıza ihtiyacım var

Kıskanmak, kısıtlamak, öfke problemi var evet. Kıskanınca da diyor ki çok seviyorum seni napıyım
Çok zor bir insanla ömür boyu yaşamaya gönüllü musun? Ben erkek arkadaşının evlilikten kaçtığı için bahaneler uydurdugunu düşünmüyorum ...çok çok kaygili,takıntılı ve özgüvensiz birisi ile birliktesin diye düşünüyorum.Durumunu kabul edip psikolojik destek de almaya yanaşmıyor....ömrünü yiyecek senin ve bı yerden sonra sen de "evden dışarı çıkarken ya muslukları açık biraktiysam,ya karşıda ki ağaç ben önünden geçerken üstüme düşerse" diye düşünürken bulacaksın.Hergun onun ozguvenini yukdeltmek icin ugrasacaksin ama sana bunu yapan olmayacak.Cocuklarini da bu sekilde yetistireceksiniz ...Ben erkek arkadasinin tedavi olmama kararına saygı duymani ama iliskinizi sürdürüp surdurmeme yolunda kendi kararını da vermeni tavsiye ederim .

Aynen de öyle oluyor gerçekten, benim sıkıntım olduğunda yardımcı olmak için uğraşıyor ama günün sonunda bakıyorum ki yine onun dertlerine çare bulmaya uğraşıyoruz. .

Araba kullanmakla istemeye gelme arasında bir bağlantı göremedim. Ehliyet almazsa kara hava ve deniz yolu var bunların hiç biriyle gelemiyor mu? Biraz bahane gibi geldi bana nedense.

Arabayı gectimde adam bir garip .Bu psikolojide biriyle evlenip ne yapacaksınız .Biri höt dese 15 gun evden çıkmaz.

Aynen de öyle oluyor gerçekten, benim sıkıntım olduğunda yardımcı olmak için uğraşıyor ama günün sonunda bakıyorum ki yine onun dertlerine çare bulmaya uğraşıyoruz. .
Kendi kafasında bir "yeterli/başarılı erkek" şeması var erkek arkadaşının ve insanların kendisine ancak bu semadaki gibi olursa saygı duyacak larını düşünüyor. Kendisi ise bu şemaya gore başarısız/yetersiz birisi...onrunuz boyunca arabanız olmayabilir,yüzme de bilmeyebilir...ama ömrün boyunca araba kullanabilecekmiyim,yüzme bilmiyorum tatile gitmeyelimlerle uğraşmaya hiç gerek yok güzelim.Flort dönemi insanların birbirine uygun olup olmadıklarını görmek içindir.Birbirine uygun olmamak için tek sebep karşıdaki kişinin kötü birisi olması degildir.Erkek arkadaşin belki iyi birisidir ama kendi başına çözmesi gereken sorunları var ve bence sen kendi hayatina devam et

Bunlar sizi rahatsız etmiyor mu? Yani kıskanılmak, kısıtlanmak, öfke kontrolünün olmaması...
Bizim yan yanayken hiç böyle sorunlarımız yoktu mesela 1 gün bile kavga etmemiştik kaç ay. Ne zaman ki yaz tatiline girdik, sorunlar başladı.. İlk defa ayrıyken gördüm ben bu tarz davranışlarını ve ilerisi için kafam çok karıştı

Gerçekten de onu anlatıyorsunuz resmen tespitleriniz harika. Onu seviyorum gerçekten çok iyi birisi ama kafam çok karıştı şu birkaç gündür..

Gerçekten de onu anlatıyorsunuz resmen tespitleriniz harika. Onu seviyorum gerçekten çok iyi birisi ama kafam çok karıştı şu birkaç gündür..
Tek problem araba kullanamamak,yuzememek olsa aman nolmus ,sen yaparsin derim...ama erkek arkadaşım senin bir adım önde olmana da mutlu olacak birisi değil diye düşünüyorum.Bu karekterde olan kişilerin çoğunun sürekli işyerleri ile ilgili de sorunlarının olduğunu ama bu sorunları üstleri /iş arkadaşları ile konuşarak çözmeye çalışmadıklarıni...eve her iş sorununu yansitan, sürekli haksızlığa uğradıklarını ispatlamaya çalışan,hep şikayet edip söylenen ama hiçbir zaman da yapıcı bir adım atmayan tutum içinde olduklarını gözlemliyorum.Hakkimda hayırlısı olsun

Araba surememekle pardon evlilik alakasini kuramadim. Benim teyzemin eside hic surmedi cocuklari torunlari oldu hala kullsnmaz teyzem suruyor ne oldu yani evliligi olmadi mi simdi? Bence erkek arkadasin mizmiz seni de kendu batakligina cekiyor.

Araba surememekle pardon evlilik alakasini kuramadim. Benim teyzemin eside hic surmedi cocuklari torunlari oldu hala kullsnmaz teyzem suruyor ne oldu yani evliligi olmadi mi simdi? Bence erkek arkadasin mizmiz seni de kendu batakligina cekiyor.
Sonuçta arabası ehliyeti yok diye hiçbir zaman başına kakmadım onun ki benim de ehliyetim yok. Benim de ehliyetim yok daha yaşımız genç millet kaç yaşında alıyor dediğim zaman da bayanlarda bu sorun olmaz ama erkeklerde sorundur, ben seni çıkıp arabayla gezdiremiyorum bile başka yerlere götüremüyorum, başkalarına bağımlı olmak istemiyorum diyor

Ee navigasyom denen de bir icat var.
Cok stres yapmis uzulmesin yapmaya baslayinca ee bumuymus diyecek.

Canim su ekonomik krizde zatem arabasi olanda satiyor. Artik oyle luks diyebilecegimiz seylerde kisitlamaya gidiliyor. Bence sorun etmesin ogrenir yok mu abisi amcasi bisey ogretiyorlar.

Canim su ekonomik krizde zatem arabasi olanda satiyor. Artik oyle luks diyebilecegimiz seylerde kisitlamaya gidiliyor. Bence sorun etmesin ogrenir yok mu abisi amcasi bisey ogretiyorlar.
O da diyor ki herkes satıyorken alsaydım keşke sonradan daha pahalı olacak hiç alamam belki de. Aslında Bi akrabalarının arabası var ona söyle göstersin demiştim önceden, başkasının arabasında öğrenemem ben bişey yaparım vururum falan emanet araba sonuçta dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…