Ya beni yanlış anlamayin ancak bu insana siz eş mi olacaksınız anne mi olacaksınız? Ortada bir dert yok, bir sorun yok. Sevgiliniz kendi yetersizliklerini oturup dusunup çözüm bulmak yerine ilişkinizi problemli hale getirerek hem sizi uzup hem de iliskiye sıfır katkıda bulunuyor. Sizin onun kız arkadasi gibi davranmanız gerekiyorken, sorunları beraber çözmemiz gerekiyorken siz baya sorunu tek başınıza çözmeye calisiyorsjnuz çünkü erkek arkadaşınız cozum üretmesini gibi hiç bir çözüme de dahil olmuyor.
Aranızdaki gönül bağı biraz şekil değiştirmiş benim kanımca; ancak bu sağlıklı bir durum değil. İyi düşünmeniz öneririm.
Son durum.. Bugün direksiyon sınavı vardı, park ederken 1 2 sn önce dursa sorun yokmuş ama durmayıp dubaya değmiş, duba da değdiği gibi devrilmiş. Öyle olduğunda arabadaki hoca direkt kaldı diyormuş, akşama mesaj atarlar ama kesin kalmışımdır duba devrildi bildiğin dedi. Kalırsam iyice güvenim azalır seni terketme olarak değil ama mutsuz etmektense Bi daha yapamam dedi. Neyi yapamazsın dedim gelemem oralara dedi yaşadığım şehri kastetti yani. Ben seni araba kullanman için sevmedim ki dedim rezil olmaktansa sevme daha iyi dedi. Bilemiyorum ne olacak..
Konu sahibesi afedersin ama bu cocuk asiri derecede guvensiz ve ezik. Boyle bir insani erkek olarak goruyor musun, ciddiye aliyor musun? Bu adamla hayat yoluna cikmak istiyor musun, bana baba olacak , es olacak kapasite yok gibi geldi. Ille de bu dersen olgunlasmasi, kendine guvenmesi icin en az 5 yil bekle derim yoksa basin cok agrir.
Konu sahibesi afedersin ama bu cocuk asiri derecede guvensiz ve ezik. Boyle bir insani erkek olarak goruyor musun, ciddiye aliyor musun? Bu adamla hayat yoluna cikmak istiyor musun, bana baba olacak , es olacak kapasite yok gibi geldi. Ille de bu dersen olgunlasmasi, kendine guvenmesi icin en az 5 yil bekle derim yoksa basin cok agrir.
Onları ben de düşünüyorum yani sürekli kafasında ben beceriksizim olayı var. Hiçbir şey beceremiyor olarak görüyor kendini, biraz önce tekrar söyledi bişey beceremiyorum bişey beceremeyiz biz benden dolayı sen de hayal kurma boşver dedi. Annesi de küçükken sorumluluk mu vermemiş ne yapmamış anlayamadım ki ben
Onları ben de düşünüyorum yani sürekli kafasında ben beceriksizim olayı var. Hiçbir şey beceremiyor olarak görüyor kendini, biraz önce tekrar söyledi bişey beceremiyorum bişey beceremeyiz biz benden dolayı sen de hayal kurma boşver dedi. Annesi de küçükken sorumluluk mu vermemiş ne yapmamış anlayamadım ki ben