Çaresizim

Bir arkadaşım evli ile beraberdi hayra öyle güveniyordu ki ilk cinsel deneyimi onla oldu. Sonra adam çocuğum var karım var dedi kızı sepetledi. Konudaki tek iyi yorumu yapıyorum demek ki adam sizi seviyormuş.
Gelelim taşlama kısmına.
Vicdanınızı temizleseniz de bu adam beni ne zaman aldatacak korkusuyla bir gece dahi rahat uyuyamayacaksiniz. Hep diyorum biz de bekardık el alemin evli kocasına bakmadık o zaman kimse de bizim kocamıza bakmasın.

Hadi canım , yaptığınız çok basit bişey gibi davranmayın. Normalleştiremezsiniz

Hayır kendiniz bile farkındasınız ki vicdanınız rahat değil. Siz ne derseniz deyin istediğiniz kadar bahaneniz olsun, Allah'ın mahkemesi en adildir merak etmeyin

Hic otel falan değil, ayrılma sebebi benim yazmışsınız açık açık.. Şimdi bahane uretmeyin.

Kimse kimseyi "herkesin başına gelebilir böyle şeyler" diyerek avutmasın. Sen de kendini avutma. Evli olduğunu biliyor muydun, biliyordun. Bitti. Başka açıklama, duygusallık şu bu yok. Nerde yaşarsa yaşasın o adam evli, evli. Boşansaydı, kenarda sessizce karışmadan bekleseydin madem. Bu bile olmaz ama bu kadar onur lazım. O da mı yoktu?

İrade var insanlarda, hayvanlardan farkımız bu. Herşey İD' in isteklerine göre olmamalı. İradenin, mantığın, ahlakın, vicdanın, aklın ne manası var? O zaman insanlar da hayvanlar gibi -ki hayvanlar da böyle değil- gelişigüzel yaşasın ve bahane olarak da şunu sunsun : Herkesin başına gelebilir.
Böyle bir dünya yok, iradesiz olmanız sizin kabahatiniz. Bu olsaydı şu an bu durumda olmazdınız. O zaman tüm yaşananlar, her şey, herkesin başına gelir bahanesiyle örtülsün. Oldu, başka?

Ne dememizi bekliyorsun, ne derdin var ki senin? Yapmasaydın, evli adamla birlikte Olmasaydın. Mantığa bak ya.

Milletin yuvasını yık bide hoşgörü bekle iyi valla, ahları ömür boyu yakanızı bırakmasın inş, beter olun..

Herkesin basina gelebilir diyorsunuz
Ne munasebet efendim? Hata yapilir ama boylesi de degil

İyide dertli olan sen değilsin ki anlayalım. Dert sahibi ettiğiniz o kadın. Pişman bile değilsin hatta yaptığından.
Ama oh olmuş herşeyini almış.

Büyük konuşmak istemiyorum ama,
Merak ettiğim senin ailen ne diyor bu duruma? Kabullenebiliceklermi ,
aman çok aşıklar çok mücadele ettiler altı üstü bi yuva yıktı nedir bu başlarına gelenler damadımızla kızımızın başına?? Diyebilecekler mi??

Çok ki öyle benimde bir tanıdıgın kocası aynı şekilde kadını kullanıp kullanıp attı bahsi geçincede O.diye hitap ediliyor hemde herkesçe..rabbim kimseyi şaşırtmasın..

Birde konu sahibi şunu belirtiyim sizin yaşadıgınız aşk değildi aşkın ana teması masumluktur, sizin yaşadıgınız cinsel bir çekimde bu çekim bittiğinde senin de işin bitecek..

Ne istiyorsun? Ne diyelim? Ah canım elin evli barklı adamına asık olmuşun, yetmiyor gibi daha boşanmadan ayrı eve çıkmışın, yuvasını yıkmışsın, mazlum ahı almıssın. Ne yazık sana mı diyelim üzülelim mi nasıl yardım edelim!!!! Git şurdan gerildim yeminle. Tövbe. Beter olun sen ve o adam. Mazlumun ahı çıkar aheste aheste bekle sen daha neler olacak

Çok ki öyle benimde bir tanıdıgın kocası aynı şekilde kadını kullanıp kullanıp attı bahsi geçincede O.diye hitap ediliyor hemde herkesçe..rabbim kimseyi şaşırtmasın..
Biri de çıkıp o insan deposuna o o... ise sen iki kat o.... sun diyemiyordur...

Biri de çıkıp o insan deposuna o o... ise sen iki kat o.... sun diyemiyordur...
Bizim bildiğimiz adam pişman olup ilişkiyi bitirmek istediğinde metres bayagı salça olmuş olaya karısını evi arayıp rahatsız etmeler gibi ucuz şeyler, bu tarz kadınları kimse saygıyla anmaz tabiiki..

Bizim bildiğimiz adam pişman olup ilişkiyi bitirmek istediğinde metres bayagı salça olmuş olaya karısını evi arayıp rahatsız etmeler gibi ucuz şeyler, bu tarz kadınları kimse saygıyla anmaz tabiiki..
Kadını saygıyla anmaz o konuda hemfikiriz de böyle bir kadını hayatına alan karısıyla muhatap eden adamın da kadından aşağı kalır yanı yok ikisi de aynı pislik kadın hakkında o... diyince kendi o....luğu yok olmuyor onu demek istiyorum.

Tabiki öyle, asl olan evli olan tarafın ihaneti, konu sahibi gibi ne düşünsün elin evliliğini yıkar geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…