Çaresizim

Yani.
Çaresizim ne alaka dimi?
Evli adamla bir olup fingirde, yuvayıda yık.. Ben eski eşide dinlemek isterdim kimbilir kadın ne çaresiz günler geçirdi..kimbilir kaç çocugu vardı kadının, o çocuklar ne aglıyor, ne kadar çaresiz kalıyorlar.. Çaresizmiş ikisinede yaxıklar olsun tencere kapak birbirini bulmuşlar..Birisi karısını aldatan alçak bir adam, diğeride evlilerle yatan gurursuz bir kadın, benim için ötesi yok bu ilişkinin.. Zaten çok sürmez bunların aşkları

Evliyken romantikti.imkansız aşk....şimdi temelli üstüne parasız bir şekilde kalması gerçekten vicdana dokunur....Ayrıca bu adamla evlensen.....çocuk doğursan ....bi işe girip çalışsan....sevginin boyutunu o zaman ölçersin....

Aaa ayipsin kim der şu konuda bile kimse adama bak kadınları üzüyor demiyoruz kadına kızıyoruz oysa ailesini düşünmeden bu yola düşen adam... Kadınları kadınlar eziyor
Aynen öyle. Bir olayda en az bir kadın varsa fatura mutlaka kadına çıkıyor. Yanlış anlaşılmasın konu sahibi ve onun gibi kadınlar da suçlu ama toplum genelde ikinci kadını taşlardan erkeği görmezden geliyor. Bu ikiyüzlülük çok rahatsız edici.

Vijdan değil. Vicdan. Yuva yıkanın yuvası olmazmış ayrıca.
Çocukları var mı adamın?

konu buram buram fake koksa da belki gerçekse diye;
en azından adam boşanmış. seni kullanıp en sonunda ben karıma dönüyorum eyvallah da diyebilirdi yine şanlısın.
o zavallı eşi de en azından sizin gibi iki gereksiz oluşumdan kurtularak mutlu olma şansı elde edecek.
ayrıca türkçeyi katletmişsin, biraz daha yazdıklarınıza dikkat edin

Mustafa Ceceli sevgilin sen Selin İmer değil mi?
Sinem Ceceli satıyormuş kalan evi
Bu hikaye çok tanıdık ayol Selin

Ya aslında öyle değil tam , buzdağının görünen yüzü bu adamın aklanması. İki kadın arasında paylaşılamıyor adam, karısı da vazgeçip diğerine kaptırmak istemiyor (bulunmaz hint kumaşı olduğu için) sonra ne diyecek kocam haklı kadın o.... oluyor. Kadın ayarttı oluyor, affetmesini başka türlü nasıl hem kendine hem çevreye aklayacak. Sosyologlar daha iyi bilir ama bence toplum ondan böyle kabul ediyor, birde eskiden kadın çalışmazdı, maddi imkan Yok, boşanmak ölüm gibi geliyordu, kadınlar da kendini böyle kandırıyor

Bizim bi akraba, kocasının kız kardeşi ile aldattığını öğrenmiş, şimdi kardeşi ile konuşmuyor ama kocası ile canciğer. Ya kardeşin o senin onu attın da adamı niye atamadın , çok can sıkıcı çok, saçma sapan ilişkiler..

A-aa siz iyi misiniz kimse sizin burada saçınızı oksamaz çünkü ortada büyük bir edepsizlik var " ben edepsizlik diyeyim de siz anlayın " ? Herkesin başına gelir derken ahlaksızlığı normalleştiremezsiniz ! Evli bir adamla sevgili olup sonra eşinden boşatıp hâli hazırda olan düzene yerleşmişsiniz ! İkiniz de su an yaşadığınız hayatı hakediyorsunuz beter olmanızı diliyorum Allah'tan... Bir de deyistirdim değil " değiştirirdim" deyil değil " değil..

Herkesin başına gelebilir yazmışsınız ya hani evet her kadının başına sevgilin gibi adi bi herif senin gibi ahlaksız bi kadın gelebilir hayat bu işte ! Allah sizin gibi insanlardan korusun cümlemizi.

Olmayan şeyin azabını duymazsınız merak etmeyin .Memlekette bekar adam kıtlığımı var da haberimiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…