Aaa ayipsin kim der şu konuda bile kimse adama bak kadınları üzüyor demiyoruz kadına kızıyoruz oysa ailesini düşünmeden bu yola düşen adam... Kadınları kadınlar eziyorBiri de çıkıp o insan deposuna o o... ise sen iki kat o.... sun diyemiyordur...
Başlık daha etkili olsaydı daha çok reyting alabilirdi bence, örnegin, evli erkeğin metresiyim, yuvasınıda bir güzel yıktım gibi..Kıssadan hisse senaryosu. Olmamış eksikler var.
Ama reyting alır mı alır..
Başlık daha etkili olsaydı daha çok reyting alabilirdi bence, örnegin, evli erkeğin metresiyim, yuvasınıda bir güzel yıktım gibi..
Evli adamla bir olup fingirde, yuvayıda yık.. Ben eski eşide dinlemek isterdim kimbilir kadın ne çaresiz günler geçirdi..kimbilir kaç çocugu vardı kadının, o çocuklar ne aglıyor, ne kadar çaresiz kalıyorlar.. Çaresizmiş ikisinede yaxıklar olsun tencere kapak birbirini bulmuşlar..Birisi karısını aldatan alçak bir adam, diğeride evlilerle yatan gurursuz bir kadın, benim için ötesi yok bu ilişkinin.. Zaten çok sürmez bunların aşklarıYani.
Çaresizim ne alaka dimi?
Aynen öyle. Bir olayda en az bir kadın varsa fatura mutlaka kadına çıkıyor. Yanlış anlaşılmasın konu sahibi ve onun gibi kadınlar da suçlu ama toplum genelde ikinci kadını taşlardan erkeği görmezden geliyor. Bu ikiyüzlülük çok rahatsız edici.Aaa ayipsin kim der şu konuda bile kimse adama bak kadınları üzüyor demiyoruz kadına kızıyoruz oysa ailesini düşünmeden bu yola düşen adam... Kadınları kadınlar eziyor
Vijdan değil. Vicdan. Yuva yıkanın yuvası olmazmış ayrıca.Merhaba aklımda hayatım kadar karışık 10 aydır biriyle birlikteyim ayni evi paylasiyoruz tanistigimizda evliydi 2 ay önce boşandı ve bosanmak icin eski esi tum varligini istedi oda hic dusunmeden verdi herseyini benimle olabilmek icin mutsuz bir evliliği vardı anlattığı kadarını biliyorum ayrılma nedeni bendim biliyorum belki yargillicaksiniz yuva yıkan kadın olarak göreceksiniz ama çok sevdik çok mücadele ettik benimle birlikte diye tüm ailesi onu sildi ve ben yuva yikmisligin vijdan azabindan kurtulamiyorum eski eşinin bedualarindan başımıza gelmeyen kalmıyor hayatta basimiza gelebilicek en kotu seyler geldi sevgimiz basimiza her gelen belada dahada güçleniyor ama yinede en ufak bir yılma vazgeçme söz konusu bile deyil tek sorun vijdanim hiç rahat deyil
Mustafa Ceceli sevgilin sen Selin İmer değil mi?Merhaba aklımda hayatım kadar karışık 10 aydır biriyle birlikteyim ayni evi paylasiyoruz tanistigimizda evliydi 2 ay önce boşandı ve bosanmak icin eski esi tum varligini istedi oda hic dusunmeden verdi herseyini benimle olabilmek icin mutsuz bir evliliği vardı anlattığı kadarını biliyorum ayrılma nedeni bendim biliyorum belki yargillicaksiniz yuva yıkan kadın olarak göreceksiniz ama çok sevdik çok mücadele ettik benimle birlikte diye tüm ailesi onu sildi ve ben yuva yikmisligin vijdan azabindan kurtulamiyorum eski eşinin bedualarindan başımıza gelmeyen kalmıyor hayatta basimiza gelebilicek en kotu seyler geldi sevgimiz basimiza her gelen belada dahada güçleniyor ama yinede en ufak bir yılma vazgeçme söz konusu bile deyil tek sorun vijdanim hiç rahat deyil
Ya aslında öyle değil tam , buzdağının görünen yüzü bu adamın aklanması. İki kadın arasında paylaşılamıyor adam, karısı da vazgeçip diğerine kaptırmak istemiyor (bulunmaz hint kumaşı olduğu için) sonra ne diyecek kocam haklı kadın o.... oluyor. Kadın ayarttı oluyor, affetmesini başka türlü nasıl hem kendine hem çevreye aklayacak. Sosyologlar daha iyi bilir ama bence toplum ondan böyle kabul ediyor, birde eskiden kadın çalışmazdı, maddi imkan Yok, boşanmak ölüm gibi geliyordu, kadınlar da kendini böyle kandırıyorAynen öyle. Bir olayda en az bir kadın varsa fatura mutlaka kadına çıkıyor. Yanlış anlaşılmasın konu sahibi ve onun gibi kadınlar da suçlu ama toplum genelde ikinci kadını taşlardan erkeği görmezden geliyor. Bu ikiyüzlülük çok rahatsız edici.
Benimde aklıma gelmiştiMustafa Ceceli sevgilin sen Selin İmer değil mi?
Sinem Ceceli satıyormuş kalan evi
Bu hikaye çok tanıdık ayol Selin
A-aa siz iyi misiniz kimse sizin burada saçınızı oksamaz çünkü ortada büyük bir edepsizlik var " ben edepsizlik diyeyim de siz anlayınOkadar önyargilisinizki ben onun yuzunden semtimi isimi deyistirdim benim ne mali nede ne mülkünde asla gözüm olmadı olsaydi farkli olurdu vicdanım evet rahat deyil kiminizde vicdan rahatsizligimi farkli anlamis bırakın herşeyi yargilanicagimi bile bile açtım konuyu benim tanıştığımda zaten erkek arkadaşım otelde yasiyordu ben hayatına girince süreç hızlandı sunuda bir kez daha anladım insanlara derdini anlatmamayi anlatsanda anlamicaklarini öğrendim.herkesin başına gelebilir böyle birşey asla büyük konuşmamak lazım yarının ne getirecegini kimse bilemez karsimiza neler cikartacagini bilmiyoruz.
Katiliyorum size.. vicdaniniz da rahat olmasin bi zahmetAğlayan biri varsa bi tarafta siz gülemezsiniz kadın da en iyisini yapmış donuna kadar almış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?