- 4 Ağustos 2019
- 34
- 18
- 38
- 38
- Konu Sahibi Darkesttruths
-
Durumunuz çok zorHayırlı geceler kadınlar kulübünün yardımcı bayanları.İçimi yakan derdimi sizinle paylaşmak istedim.
5 yıllık evliyim.Eşimle annem konusunda sıkıntı yaşıyoruz.Benim annem babamla ayrı ( resmiyette değil).Annemin hiç bir geliri yok.Bir kaç yıldır bizimle kalıyordu ve ben çalışırken çocuklarıma bakıyordu.Eşim annemi artık yanımızda istemiyor.Kız kardeşim de abim de annemi yanında istemediler.Madden yardım yapmaya da yanaşmıyorlar ki durumları da pek parlak sayılmaz.Eşime diyorum annem yanımızda kalsın istemiyorsan ev tutalım anneme çocuklarımıza baksın biz de bakıcı parası gibi bir para verelim diyorum.Tamam olur da kaç yıl bakıcı parası ver en diyor.7 yıl gibi bir sürede emekli olma ihtimali var annemin.O zamana kadar ben anneme yardım etmek istiyorum diyorum.O zaman boşanalım diyor.İstemiyor yardım etmemi.Nasıl çıkacam bu işin içinden bilmiyorum
Yok çok sessiz etliye sütlüye karışmayan biridirÇok üzücü bir durum. Anneniz huy suy olarak nasıl agrasif vs mi de bu şekilde cümle kurdu
Kardeşlerimle maalesef konuşsam da üzülen ben oluyorum.Bir şey yapmıyorlar.Söylediğimle kalıyorum.Burada senin ailen söz konusu bu.eşinin bu rahatsızlığından kardeşlerinin haberi var mı??
Eşimin annesi küçükken vefat etmiş.Üvey annesi var.Onun ailesiyle de çok sıkıntı yaşıyoruz.Senden çok annenin caresizligine üzüldümdiğer kardeşlerin nasıl sahip çıkmaz anne ya anne esinizede diyecek bişey bulamıyorum kendi annen hiç mi gelmiyo ve adam gözünün önüne vicdan vicdan
Şundan sebep sordum. Anneannemde bizimle yaşıyordu 90 küsür yaşında yaşlı huysuz hastalık hastası ve insanlarla geçinemeyen biri böyle olunca babamda resti çekmiştiYok çok sessiz etliye sütlüye karışmayan biridir
Babam elektriği suyu olmayan bir eski köy evinde kalıyor.Maaşını kurtardık.O da bir eve kiraya çıkacak.Ancak kendine yetebilecek düzeyde.Annemle barışmak istiyor ama annem istemiyor.Çok üzücü şeyler yaşattı anneme.Az önce sordum ama babanız nerde kalıyor.?
Annemin bize faydası çok aslında.Çocuklarımız küçük.Ama eşim evliliğimizin etkilendiğini baş başa çok kalamadığını, evde rahat giyinip dolaşamadığını söylüyor.Şundan sebep sordum. Anneannemde bizimle yaşıyordu 90 küsür yaşında yaşlı huysuz hastalık hastası ve insanlarla geçinemeyen biri böyle olunca babamda resti çekmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?