Çaresizim

Annenin kendisiyle ilgili planı var mı ?? Ya da senin yanında söylediği ,şöyle yaparım böyle yaparım gibisinden ??
Annem çaresiz.Ananem var yine köyde dul aylığı alan, tek başına yaşayan.Onunla kalırım kimse istemezse diyor.Zaten abim ve kız kardeşim istemedi diye çok üzüldü.Eşimi oğlu gibi seviyor.

Eşim annemle yaşamak istemezse saygı duyarım ama kendi maaşımdan anneme yapacağım yardıma kimse karışamaz. Böyle birşey söylerse onun söylemesine kalmaz ben boşanırım. Sokağa mı atacaksınız annenizi? Ne bekliyor yani eşiniz? O bakmaz Bu bakmaz ne ayıp şey. Ne zorluklarla evlat büyüyor ama yaşlanınca bi yere sığamıyor ana babalar Bence annenizin yalnız bırakmayın, koca çok bulunurda anaların hakkı ödenmez

Annemin bize faydası çok aslında.Çocuklarımız küçük.Ama eşim evliliğimizin etkilendiğini baş başa çok kalamadığını, evde rahat giyinip dolaşamadığını söylüyor.
Eşiniz haklı. .Annenizi babanızla barıştırın. Sonra ikisini iyi bir terapiste götürün sorunlarını çözsünler.
Onlara evinize yakın bir ev tutun ..Hem çocuğunuzla anneniz ilgilenir hem gözünüz üzenlerinde olur.

Diyor ki sadece senin annen mi.Diğerleri ben bir şeyler yaptıkça rahat.Tamamen ben bakayım istiyorlar bir ömür boyu diyor.

Çok uğraştım.Annem de babama çok şans verdi ama babam değişmiyor malesef.Böyle olunca da annem istemiyor.

Çok uğraştım.Annem de babama çok şans verdi ama babam değişmiyor malesef.Böyle olunca da annem istemiyor.
Bence siz çok duygusal yaklasiyorsunuz.
İki yetişkin insan kendi sorunlarını çözebimeli.
Kardeşlerinizin bile aklı annenize babanıza ermiyor ki Tepkililer.
Siz yine de ikisini psikoloğa götürün.
En azından sizin huzurunuz için bunu yapmalılar.

esiniz annenizi neden istemiyo aralarinda sorun mu var?
Sorun yok evdeyken saygıda kusur etmez eşim.Sadece başbaşa vakit geçiremediğimizden, kardeşlerimin yardım etmeyişinden şikayetçi.Bir de onun tatsfı ile sıkıntı yaşıyorum.Ve memleketlerinde ki evlerinde kalmama kararı aldım.Çok şey yaşattılar.Bu durumlardan dolayı misilleme yapıyor.Ben senin için fedakarlık yaptım annen yanımızda kaldı amasen bizim evde kalmak istemiyorsun diyor

Ben olsam boşanırım annem herkezden önce gelir... eşin haksız demiyorum,her insan evinde rahat etmek ister ... sere serpe uzanıp ,istediği gibi giyinmek ister ama anne de sokağa atılmaz

Annemin bize faydası çok aslında.Çocuklarımız küçük.Ama eşim evliliğimizin etkilendiğini baş başa çok kalamadığını, evde rahat giyinip dolaşamadığını söylüyor.

Esiniz hakli. Hepimizin annesi gozbebegi toz konduramayiz bu bir gercek ama hic empati yaptiniz mi? Esinizin annesi sizinle kalsa ne hissederdiniz? Esiniz yeterince sabir gostermis bence. Yok onun annesi ayni durumda olsa benim icin sorun olmazdi diyebiliyorsaniz bosanin o zaman.

Yok ona yansıtmadığı.Çok kırıldı ,çok üzüldü zaten.Bunu da duyarsa çok kırılır.

Ben olsam boşanırım annem herkezden önce gelir... eşin haksız demiyorum,her insan evinde rahat etmek ister ... sere serpe uzanıp ,istediği gibi giyinmek ister ama anne de sokağa atılmaz
Eşimi haksız bulmuyorum.Onun da gönlü olsun fiye çözüm buluyorum.Annem de rahat edemiyor zaten.Evi olsa rahat edecek.

E eşiniz haklı değil mi?
Siz onun ailesinden yaşattıkları yüzünden uzaklaşıyorsunuz.
O da evinde rahat edemediği için sizinkileri istemiyor.
İkiniz de keyfiniz için ( bu durumda ikinizde haklisiniz ) aileleri istemiyorsunuz.

peki esiniz korkmuyor mu "o benim annem sokaga atamam evde kalmayacaksa bile yardim edecegim sirf buyuzden bosanmak istiyosan kuru tehditle olmaz git yarin ac mahkemeyi" demenizden?
hakli olabilir, kendini anlatis sekli bosanmakla tehdit edisi cok cirkin.

siz ne yapmayi dusunuyorsunuz?

Bu annenin kocası var ve 2 çocuğu daha var.
Siz aynı şekilde olsanız kaynananizi sürekli evde ister misiniz?

Anneniz kaç yaşında ?
Çalışamaz mı ? Çalışırsa , kirasını öder , eşyalı bi evde yaşar.
Bu şekilde kimseye yük olmaz.

Ben onun ailesiyle görüşmeyelim demiyorum.Sadece o evde kalmak çok zor.İmkanları zorlayıp ev alalım diyorum.En son gittiğimizde ikna oldu ev kiralamıştık.Sonradan yine olay çıkartıldı.Huzursuzluk oldu.

Siz çalışıyorsanız annenize farklı bi ev tutup ona bakmanıza neden kızıyor ki eşiniz evinde istememesini anlarım da bu kısım sıkıntı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…