- 3 Nisan 2014
- 36.467
- 149.105
- 798
- Konu Sahibi Darkesttruths
-
Annesiz büyümüş.Çoçuklarımızı ayrı büyütmek istemiyor.Aile mevzuları olmasa öyle çok büyük sorunlarımız yok.Seviyoruz birbirimizi aslında.Ama sorunlarımızı aşamıyoruz
Bunu cümlelere dökmek kolay .yıllardır ayrı yaşanılan süregelen bi düzen var .tekrar barışmak anne için zor olacak hatta düzen bozulacağı için iki tarafında işine gelmeyecekEşiniz haklı. .Annenizi babanızla barıştırın. Sonra ikisini iyi bir terapiste götürün sorunlarını çözsünler.
Onlara evinize yakın bir ev tutun ..Hem çocuğunuzla anneniz ilgilenir hem gözünüz üzenlerinde olur.
Ben de istemiyorum boşanmasının.Çok cefa çekti.Yarın bir gün, Allah gecinden ve hayırlısımı versin, babama bir şey olsa maaşını alsın istiyorum.niye boşanmıyor peki?
Malesef kendi babasından maaşı yok.hayır annen neden boşanmıyor?
kendi babasından falan maaşta alabilir hem
Onu teklif ettim kimse yanaşmadı.Zor geçiniyorlar bir de.5 kurulda olsa para göndermek istemediler.Bir anne 10 evlada bakarmsta 10 evlat bir anneye bakamazmis.kardeslerin neden bakmiyorlar hep birlikte bi ev acip herkes bi miktar para vermeli oda kendini o sekilde gecindirmeli esinde hakli burda sende haklisin haksiz olan kardesleriniz yok sayip sizim ustunuze atmislar
Tabi ki sizin fikriniz. .Fakat konu sahibi evli siz bekarsınız annenize 7/24 bakabilirsiniz kimse size bir şey demez.Ama evli olsanız. Tüm kardeşler ortak bir şeyler yapmak durumunda kalırsınız.
Ayrıca hastalık, hastane durumları farklı..
Evde sürekli bir ebeveynin olması farklı. .
Her adam her kadın kabul etmez..
Kaynanasindan kaçan kadınlar söz konusu kendi anne babaları olunca birden yardımsever evlada dönüşüyor.
Çok haklı. Kardeşlerin bakmıyorsa sen de bakmamalısın (!)Diyor ki sadece senin annen mi.Diğerleri ben bir şeyler yaptıkça rahat.Tamamen ben bakayım istiyorlar bir ömür boyu diyor.
Ee siz böyle çekirdek aile olamazsınız ki siz annenize o çevreye para dağıtırsa evlilik birliğiniz nerde kalıyor.
Boşanma çözüm değil. . Ev tutup kirayı tüm kardeşler karşılasın.Evli olsam da aynı olurum kendimi biliyorum... aslında erkeği kadını yok söz konusu kendi annesi olunca daha farklı davranılıyor tabi... bir de burda ayrı ev tutup maddi destek verme fikri de kabul görmüyor,direk kapı dışarı edilecek ... hangi akıl,vicdan alır ki bunu... diğer kardeşler yardıma yanaşmıyor diye ben de bakmam diyip kapıya koymak olacak birşey değil... burda koca 2 seçenek koyuyor ya boşanma yada anneyi yollama,seçim de konu sahibin de artık
Herkes kendi anne babasından sorumludur. Kayinvalide ve kayinpederden sorumlu değildir. Ben anneme bakmak zorundayım, eşim de kendi annesine bakmak zorunda. Konu sahibinin eşi aynı evde yaşamak istemeyebilir ama karısına yardım etmeyeceksin diye baskı uygulayamaz.Kaynanasindan kaçan kadınlar söz
Bence de kimse sorumluluğundan kaçamaz .bi tanenin üzerine yıkmak çok ayı pAldatan baba ve evlerine istemeyen 2 kardeş dururken kocası suçlu öylemi!
Konu sahibinin bu meseleyi kendi ailesi ile arasında çözmesi gerekiyor.
Baba dan hayır yok belli, en mantıklısı 3 kardeş bir ev tutacaklar anneleri orada oturacak.
Boşanma çözüm değil. . Ev tutup kirayı tüm kardeşler karşılasın.
Şimdi konu sahibi kendi kazanciyla sadece kirayi verebilecek mi ? Hiç zannetmem o evin başka hiçbir ihtiyacı olmayacak mı?
Tek bir çocukla olmaz bütün kardeşler yapmalı.
Kusura bakmayın okuyunca ohaaa dedim kendi annesine yapar mı bunu sizce ? Valla alırım annemi çoçuklarımı tutarım bir ev misler gibi yaşarım he o kocayı da boşarım.Hayırlı geceler kadınlar kulübünün yardımcı bayanları.İçimi yakan derdimi sizinle paylaşmak istedim.
5 yıllık evliyim.Eşimle annem konusunda sıkıntı yaşıyoruz.Benim annem babamla ayrı ( resmiyette değil).Annemin hiç bir geliri yok.Bir kaç yıldır bizimle kalıyordu ve ben çalışırken çocuklarıma bakıyordu.Eşim annemi artık yanımızda istemiyor.Kız kardeşim de abim de annemi yanında istemediler.Madden yardım yapmaya da yanaşmıyorlar ki durumları da pek parlak sayılmaz.Eşime diyorum annem yanımızda kalsın istemiyorsan ev tutalım anneme çocuklarımıza baksın biz de bakıcı parası gibi bir para verelim diyorum.Tamam olur da kaç yıl bakıcı parası ver en diyor.7 yıl gibi bir sürede emekli olma ihtimali var annemin.O zamana kadar ben anneme yardım etmek istiyorum diyorum.O zaman boşanalım diyor.İstemiyor yardım etmemi.Nasıl çıkacam bu işin içinden bilmiyorum
Öyle şey mi olur o zaman eve giren paraları iki taraf ailelerine dağıtsın. .Siz eşiniz ailesinin sürekli kirasını karşılasa kabul eder misiniz?Herkes kendi anne babasından sorumludur. Kayinvalide ve kayinpederden sorumlu değildir. Ben anneme bakmak zorundayım, eşim de kendi annesine bakmak zorunda. Konu sahibinin eşi aynı evde yaşamak istemeyebilir ama karısına yardım etmeyeceksin diye baskı uygulayamaz.
Hayırlı geceler kadınlar kulübünün yardımcı bayanları.İçimi yakan derdimi sizinle paylaşmak istedim.
5 yıllık evliyim.Eşimle annem konusunda sıkıntı yaşıyoruz.Benim annem babamla ayrı ( resmiyette değil).Annemin hiç bir geliri yok.Bir kaç yıldır bizimle kalıyordu ve ben çalışırken çocuklarıma bakıyordu.Eşim annemi artık yanımızda istemiyor.Kız kardeşim de abim de annemi yanında istemediler.Madden yardım yapmaya da yanaşmıyorlar ki durumları da pek parlak sayılmaz.Eşime diyorum annem yanımızda kalsın istemiyorsan ev tutalım anneme çocuklarımıza baksın biz de bakıcı parası gibi bir para verelim diyorum.Tamam olur da kaç yıl bakıcı parası ver en diyor.7 yıl gibi bir sürede emekli olma ihtimali var annemin.O zamana kadar ben anneme yardım etmek istiyorum diyorum.O zaman boşanalım diyor.İstemiyor yardım etmemi.Nasıl çıkacam bu işin içinden bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?