Bende kaynanamla konuşmuyorum görüşmüyorumm ve ölene dekde görüşmicemm..
Eşim hiçde tavırlı değil bana hatta daha huzurluyuz..
Sırf eşiniz sizle iyi geçinsin diye kaynananızla görüşmeyi düşünmüyorsunuz heralde..
Annesi için mi evlenmiş sizinle..
Annemle iyi geçin sevimm senii yok yaaaa...
Annemle geçinmezsen buz gibi soğurum senden ne mantık yaaa..
Bırakın bıkar nasıl olsa alışır bu duruma bunu kabullenmelii
Ben annesini sevmiyorum diye o da beni sevmicek yörüsün gitsinnnn anasının eteğinin altınaa..
Kaç kez ayrıldınızda ayrılık psikolojisini kaldıramam diyorsunuz...Anlamıyorum tek kaçış kelimesi bu sanırım forumda herkes bi ayrılık psikolojisini kaldıramama takılmış kalmışş...tatmadığınız bişeyi nasıl kaldıramıyorsunuz..
Size gelince eşiniz size trip atıyor nabız yokluyor olabilir..veya tam aksi sizden gerçekten soğumuş çocuklar için böyle sürdürmeye kararda vermiş olabilir...
ama şu durumda bahsettiğiniz bu eşinize ayrılalım deseniz eminim hayır demicektir..
yok cnm ne münasebet eşim istiyor die hiç sevmediğim bi insanla haşir nesir olup sevio gibi gözükemem karakterim geregi içim dışım birdir oyun oynayamam sevmiyorsam sevmiyorumannesiyle görüşmediğin için sana kırılmış bence annesiyle barış bayram geliyor git elini öp eşine de senin hatrın için bir adım attım de çok mutlu olacaktır hem sen de rahat edersin elbette kayınvaldenle eskisi gibi olmazsınız sadece barışmak için sen bir adım atmış üstüne düşeni yapmış olursun eşinin de çok üzerine düşme sen de ona ilgisiz ol evde vaktini alacak başka şeyler bul
Eğer davanızda haklıysanız kararlı olun üstüne gitmeyin giderseniz daha kötü olur zamanla oda pes eder zaten ama beni sevmeni istemiyorum lafları falan hiç hoş değil
eşiniz annesine olan küskünlükten dolayı size cephe almışşş
kaç yıllık karısısın ne bu tavırlar böyle....
valla ben yerinizde olsam bende tavır alırım....
annen diye ölemem yaaaaa
neden caresiz olasinki canim kimse kimseyi sevmek zorunda degil.kendini bu kadar uzmesen diyorum.eninde sonunda seni bole kabullencek. kendini evinin isine, cocuklarina ver. bence evde hersey normalmis gibi davran,evde bu konuyu hep gundemde tutarsan,cok uzulursun,kaynanamla yasadigim hiç bi sorunu esime duyurmam.kendi aramizda hallederiz bence sende herseyden haberdar etme esine.birak herseyi bilmesinler.hiç bisey için uzulmeye degmez yasamana bak seni mutlu eden neler varsa onlarla mesgul ol canim opuyorm seni huzurlu gunler
öpmem cnm benm öpmem hatam yok ne yaptılarsa analı oğullu ikisi yaptılar ikiside benden arkamdan konuştukları için özür diledi küs gibi deiliz sadece aramıyorum gerekli olan sorulara cvp veriyrm bide artık her seyn altından bişi arıyorum bunuda onlara belli ediyrm o kadar eşim içişmdeki duygulara hakim olmak istiyor kendisi ne kadar seviyorsa en az benmde onun kadar sevmemi bekliyor sıkıntıda burdan başlıyor zatenkaynananızla yaşadığınız şey çok büyük bir olaymıydı.bence eşinizi seviyorsanız onunda sizi sevdiğine eminseniz bence siz küçük olarak bir adım atın ve kaynananızla barışın illaki barştınız diye sürekli görüşecek değilsiniz ya masafeli olursunuz eşinizlede önce bu durumu konuşmaya calışın tamam ben gidip annenle konuşup elini öpersem bizim ilişkimizde düzelir mi tek sorun buysa ben annenle barışmayı düşünüyorum bizim iki çoçuğumuz var daha çok genciz böyle yürütemeyiz onlarda etkileniyor bizim bu durumumuzdan böyle şeylerle mutluluğunuzu bozmayın allah bağışlasın 2 tane evladınız varmış.onları üzmeden bu işi tatlıya bağlamaya çalışın
aslında en güzeli kısa süreli ayrılık biraz uzak kalsanız çocuklarınızla birlikte bir süre annende kalsan eşinede desen biraz ayrı kalalım sonra bi karara varırız diye konuşsan belki evde sizlerin yokluğunu hissetikçe annesinin yerinin ayrı karısının yerinin ayrı olduğunu farkederde belki daha dengeli olur
çok etkilendimyaa allah yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?