çaresizim

yok cnm bakmam zaten gençliğimi zehir etsinler bende o yaşalanınca ki zaten yaşı 55 yasında bende ona hizmeet mi edecem oldu cnm başka arzunuz ....
Allahı var bak et demiyor anasına hatta sevme bile diyor ama kinaye tabi ... Diğer gelinleride aynı olmuş ilk baslarda cok ii miş sonra suan slm bile vermiolar zaten eşimn abiside ölmüş.....ya bunlarda bi sıkıntı var kadın zaten psikolojısı bozuk normal deil .. Değişik bişi ya anlatamam yapar yapmadım der ... Söyler söylemedim der .. Aslında bunu herkez yapıo ama benm kaynpederler imam hatipte ögrtmen bunlar yalan söyleyince benm garibime gidiyor işte ..
Sonuçta ne ben onu nede obeni sever haa bu arada 1 ay önce tartıştık oğluna hep beni seviyomus gibi görünür .. Iki yüzlü ..allahım aklıma geldikçe çıldırcam ya

Gerçektenn düşünüyorumda nedir bu bize yaptıkları
Biz kaynanazedeler..
Gençliğimizin evliliğimizin en güzel zamanlarında neler çekiyoruzz.
Zaten insnlar yaşlandığında hastalıklarla bi sürü şeyle uğraşıyorlar..
Bırakın bi gençliğimizi yaşayalım..
Bir daha bu seneler bize sunulmayacak..

Hata yapalım..
Cahillik yapalım..
Herşeyide bilmeyelim.
Yapa yapa öğrenelim..
Müdahale edilmesinn kendimiz yanlışlarımızı görelimm..

Haytımızın en güzel çağları belkii ve müdehalelere maruz kalıyoruz..
Sürekli eller üstümüzde..
Bizler hepimiz bu evlatları doğurmak büyütmekde aracıyız..
Veren Rabbimm alan Rabimm..

Çocuğun tahtını yaparsın bahtını yapmassınn bunu anlamıyorlar..
Yazılmışş kader yaşıcak ve görecekk..

yok cnm ne münasebet eşim istiyor die hiç sevmediğim bi insanla haşir nesir olup sevio gibi gözükemem karakterim geregi içim dışım birdir oyun oynayamam sevmiyorsam sevmiyorum

yanlış anlamışsın sana haşır neşir ol demiyorum ki büyük diye barış çok muhatap olma hem küs kalmak iyi bişey değil ki vicdanın rahat etsin küs kalma ama çok görüşme de demek istedim sonuçta eşinin annesi kayınvaldeyle aranda neler geçti bilmiyorum ama eşin seni haklı bulmuyorsa evliliğinizde bu yüzden sorunlar çıkabilir

zaten öleyiz arkadasım

gerçekten üzüldüm çok zor eşine kırgınlıklarını anlatsan belki zamanla unuturum ama şuan yapamıyorum desen anlamaz mı ki annesini haksız gören erkek hiç mi yok bu dünyada

nasip olursa benm oğlum öğle olacak :) yok anam kendime bağlı yetiştirmem gitsin alsın karısını ne hali var sa görsün vallaha hiçbişi yapma da demem de

nasip olursa benm oğlum öğle olacak :) yok anam kendime bağlı yetiştirmem gitsin alsın karısını ne hali var sa görsün vallaha hiçbişi yapma da demem de

öyle deme çok üzülürsün bence eşinden yana olup alıp başını başka şehire gitse arayıp sormasa biz en iyisi gelinle anlaşmanın yollarını arayalım

öyle deme çok üzülürsün bence eşinden yana olup alıp başını başka şehire gitse arayıp sormasa biz en iyisi gelinle anlaşmanın yollarını arayalım

fikir olarak hep farklı düşünmüş farklı yasamış biri olarak gelin die deilde oğlunun eşi yakının demekte fayda var benm gelnimden hiç bir beklentim olamaz yok bakacakmış yok edecekmiş yok oğlumla aramı acacakmış oğlumu gelinmden kıskanmazsam bişi olmas hem nie kıskanıyım ki cahil insancıklarınh yaptığı bencil davranışları neden yapıyım ki ... Arama işinede gelince ayda 1 kere arasa yeter aramazsadfa canı saolsun biz evlatlarımızı karsılıklı sevmiyoruz öğle deil mi

çok kötü ya tamam oğlnu düşünmesi özleemesi güzelde işte birde karısı var bunuda düşünse
malasef üzülerek söylüyorum ama sana karşı sevgiisi heyecanı bitmiş
bu şekilde evlilik çok zor ya
kendine yeni bir hayat kursan bu konuda ne düşünüyorsun

inşallah öyle olur canım çok ince ayar gerekiyor benim dileğim de bu bu arada forumda bir kayınvalde gelindenden dertli konu açmış gördün mü onu tıpkı benim kayınvaldemin sözleri acaba o mu diye profiline baktım hemen değilmiş:))

canım kendini fazla yıpratma hiçkimse senden önemli değil ve herşeyin bir çaresi vardır, kendi ailene yansıttın mı bu olayı onlar ne diyor

bilmiyorum ..ne yapmaya calıştığını kestiremiyorum artık .. Dün gece sabaha kadar oturdum kadınlar kulubune takıldım dertleştk biraz biras ağladm biras içimi döktüm ....farkındaydı uyumadığımın geldi ne yapıosun dedi hiç öle takılıom dedim gitti yattı ama bugün biras daha ilgiliydi en azından 2,3 defa aradu sordu psikolojk olarak beni zorladığının farkında artık biliyorum ama sevdiği için mi yapıo yoksa acıdığı için mi işte onu hiç bilmiyorum

valla eşimden kıymetli değil. kayınvalide ne yaparsa yapsın giderim arada bir konuşurum halini hatrını sorarım samimide olmam. en azından eşimi üzmemiş olurum huzurunu kaçırmamış olurum, zaten onun huzuru kaçsa mutsuz olsa bende mutsuz olurum ve evliliğimde kötü gider. benim eşim anneme çok iyi davranıyor ben şimdi annesiyle konuşmasam ona buna taksam haksızlık olur diye düşünüyorum. yanii 3. şahıslara evlilikte bu kadar yer vermenin anlamı yok. siz böyle uzak durarak aslında onları daha çok evliliğinize dahil ediyorsunuz canım. hem çok küçük evlenmişsin daha da gençsin yapmacık olamam diyorsun ama bu yapmacıklık değil. sevmediğin insanlarlada asgari müşterekte birleşebilirsin. birşey olmaz.

ya da annesiyle küs olduğun için seni cezalandırıyorda olabilir
iki seçeneğin var ya çekip gidecekesin kendine yen bir hayat kuracaksın çünkü sevgisiz bir ortamda büyüyen çocuklar bana göre annesi babası ayrı olan çocuklara göre daha psikolojileri bozuk oluyorlar emin ol sizin onlara gösterdiğiniz sevgidense anne babanın arasında ki diyolog ve sevgi seli çocukları daha çok mutlu ediyor

diğer bir seçeneğinde annesiyle barışıp eşininde gönlünü hoş tutup herşeyi unutupp yeni bir sayfa açmak ve yeniden bir denge sağlamak bir dene istersen biliyorum çok zor olacak insanın yapılanlar çok ağrına gidiyor ama yinede bir dene sen baktınki yine aynı çabalar boşa gitti o zaman sende bakarsın kendi hayatına

Son düzenleme:

çekerim giderim yinede son denediğini denemem saol yinede düşüncen için

çekerim giderim yinede son denediğini denemem saol yinede düşüncen için

zaten ne yapsak ta biliyorum eskisi gibi olamayız mümkün deil benm istediğim azıck saygı azck sevgi en azından küçükte olsa çekilesi bir hayat ....
ağrıma gidiyor cnm evlenmeden önce herkesin gıbta ile baktığı bir kişiydim .. sosyaldim... istediğim kişiylede evlenebilirdim nitekimde öle oldu ama tercihi yalnış yapmışım ... insan sevincegözü görmüyor bazı şeyleri akıl edemiyor ...şimdiki aklım olsa bırak sevmeyi normal arkadasım bile olamazdı benm böle bi insan ... sürekli sen kadınsın sus.. kadınlığını bil... herseye bi cvbın olmasın vs.. vs... kadınım diede hamal deilim ki neden susuyum biz bu hayatı paylaşmak için evlenmedik mi yoksa nazi kampımı burası sus yapma etme giyme koyma oturma sürekli bi eğitim cabası içerisinde ..oysa ben evlenmeden öncede böyleydim böyle giyinir böyle konuşur böyle oturur böyle kalkardım neden benmle evlenmek istedi ki o zaman .. gidecekti alacaktı köyden her dediğini yapacak dövse bile susacak bi insan o zaman mutlu olurdu

bu evlilik senin için hiçbir mücadeleyi hiçbir denemeyi haketmiyorsa bencede çek git canım yaa neden canını sıkıyorsunki anlayamadım.

bu evlilik senin için hiçbir mücadeleyi hiçbir denemeyi haketmiyorsa bencede çek git canım yaa neden canını sıkıyorsunki anlayamadım.

çocuklarım ilk neden sonra bide halime yanıyuorum ben onu sevmekten başka onun sahsına hiçbirsey yapmadım... hayatımı aldı benm ...gitsem ne yaparım ana ocagına dönmesi kolay mı ... sonra elalemn dedikodusu .. gelirim yok keşke keşke maddi imkanlarım olsaydı da böyle olmasaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…