yok cnm bakmam zaten gençliğimi zehir etsinler bende o yaşalanınca ki zaten yaşı 55 yasında bende ona hizmeet mi edecem oldu cnm başka arzunuz ....ah biz kadınlar...
Herşeye zoraki mahkum ettiriliyoruz..2 çocugun var ne diyeyim ki suan bilemedim..
Ama kendimi baz alarak diyeyim ki beni anası için sevmeyecek adamın cehenneme kadar yolu var alsın anasını çalsın başına..ulan kendi anama etmediğim hizmeti elin karısına ettirmeye zorunlu bırakılıyorsun iyi mi...
Hiç unutmam birgün görümcem çıktı dedi ki ; anama bakmak zorundasınız cart curt...
Dedim hayırdır diye anan ortalıkda mı kaldı ?
Hayır kalmamı da gelinler kayınvalidelerine bakmak zorunda...
Eee peki görümce hanım sen bu bakma işinin neresindesin ? Asıl evladı sensin..senin niye adın bu bakma mevzusunda yok..
Böyle dayatmalar mevcut olunca bakası varsa insanın onu bile yapası gelmiyor..dayatmalardan hiç hoşlanmam, allah rızası için yaparsın o başka..
çok sinirlendim çok...
Anası ölesice, zoraki adama şu lafları ettiriyorlar ! Hiç korkmuyorlar da anacım gunahdan..anlamıyorum cidden ben bu tipleri..
yok cnm ne münasebet eşim istiyor die hiç sevmediğim bi insanla haşir nesir olup sevio gibi gözükemem karakterim geregi içim dışım birdir oyun oynayamam sevmiyorsam sevmiyorum
yanlış anlamışsın sana haşır neşir ol demiyorum ki büyük diye barış çok muhatap olma hem küs kalmak iyi bişey değil ki vicdanın rahat etsin küs kalma ama çok görüşme de demek istedim sonuçta eşinin annesi kayınvaldeyle aranda neler geçti bilmiyorum ama eşin seni haklı bulmuyorsa evliliğinizde bu yüzden sorunlar çıkabilir
zaten öleyiz arkadasım
gerçekten üzüldüm çok zor eşine kırgınlıklarını anlatsan belki zamanla unuturum ama şuan yapamıyorum desen anlamaz mı ki annesini haksız gören erkek hiç mi yok bu dünyada
nasip olursa benm oğlum öğle olacak :) yok anam kendime bağlı yetiştirmem gitsin alsın karısını ne hali var sa görsün vallaha hiçbişi yapma da demem de
öyle deme çok üzülürsün bence eşinden yana olup alıp başını başka şehire gitse arayıp sormasa biz en iyisi gelinle anlaşmanın yollarını arayalım
çocuklarından 12 saat bile ayrı kalamaz o.. ONUDA DENEDİM BABAMLARA GİTTİM 12 SAAT KALAMADIM O KADAR CEKTİĞİM YOLDA CABASI SONUÇ MU TABİKİ BENİ SUCLADI OĞLUNDAN AYIRMIŞIM ONU BÜTÜN GECE ONU DÜŞÜNMÜŞ
fikir olarak hep farklı düşünmüş farklı yasamış biri olarak gelin die deilde oğlunun eşi yakının demekte fayda var benm gelnimden hiç bir beklentim olamaz yok bakacakmış yok edecekmiş yok oğlumla aramı acacakmış oğlumu gelinmden kıskanmazsam bişi olmas hem nie kıskanıyım ki cahil insancıklarınh yaptığı bencil davranışları neden yapıyım ki ... Arama işinede gelince ayda 1 kere arasa yeter aramazsadfa canı saolsun biz evlatlarımızı karsılıklı sevmiyoruz öğle deil mi
canım kendini fazla yıpratma hiçkimse senden önemli değil ve herşeyin bir çaresi vardır, kendi ailene yansıttın mı bu olayı onlar ne diyor
çok kötü ya tamam oğlnu düşünmesi özleemesi güzelde işte birde karısı var bunuda düşünse
malasef üzülerek söylüyorum ama sana karşı sevgiisi heyecanı bitmiş
bu şekilde evlilik çok zor ya
kendine yeni bir hayat kursan bu konuda ne düşünüyorsun
bilmiyorum ..ne yapmaya calıştığını kestiremiyorum artık .. Dün gece sabaha kadar oturdum kadınlar kulubune takıldım dertleştk biraz biras ağladm biras içimi döktüm ....farkındaydı uyumadığımın geldi ne yapıosun dedi hiç öle takılıom dedim gitti yattı ama bugün biras daha ilgiliydi en azından 2,3 defa aradu sordu psikolojk olarak beni zorladığının farkında artık biliyorum ama sevdiği için mi yapıo yoksa acıdığı için mi işte onu hiç bilmiyorum
ya da annesiyle küs olduğun için seni cezalandırıyorda olabilir
iki seçeneğin var ya çekip gidecekesin kendine yen bir hayat kuracaksın çünkü sevgisiz bir ortamda büyüyen çocuklar bana göre annesi babası ayrı olan çocuklara göre daha psikolojileri bozuk oluyorlar emin ol sizin onlara gösterdiğiniz sevgidense anne babanın arasında ki diyolog ve sevgi seli çocukları daha çok mutlu ediyor
diğer bir seçeneğinde annesiyle barışıp eşininde gönlünü hoş tutup herşeyi unutupp yeni bir sayfa açmak ve yeniden bir denge sağlamak bir dene istersen biliyorum çok zor olacak insanın yapılanlar çok ağrına gidiyor ama yinede bir dene sen baktınki yine aynı çabalar boşa gitti o zaman sende bakarsın kendi hayatına
çekerim giderim yinede son denediğini denemem saol yinede düşüncen için
çekerim giderim yinede son denediğini denemem saol yinede düşüncen için
bu evlilik senin için hiçbir mücadeleyi hiçbir denemeyi haketmiyorsa bencede çek git canım yaa neden canını sıkıyorsunki anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?