:( caresizim

Blacky90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
78
9
98
Merhabalar, benim bi derdim var evliligim istedigim gibi gitmiyor. Ilk konumda biraz anlatmistim sorunlari ama bu sorunlar azalicagina dahada cogaliyor :( 1 ay önce esim ailesinin yanina döndü ve onlara ayrimisiz gibi anlatti tabi benim haberim vardi bundan 2 hafta onlarin yaninda yasadi belki onun üzüldügünü görürlerse bizimle barisirlar gibi düsündü, bana bu planini anlattiginda sokdaydim ama hayir diyemedim cünkü ben hayir deseydim yine yapicakti ve tamamen ayrilicaktik. Ben bu iki hafta icinde ablasiyla konustum iki kere ve her seferinde unut artik onu gibi sözler etti avukata kim gitcek gibi sorular sordu yani tamamen inanmislar bizim ayrildigimiza ve bosanma davasini kimin acicagini falan ögrenmeye calisti. Ben tabiki bu iki hafta icinde bin kere öldüm, esim bana cok iyi davrandi her aksam yanima geldi ve sevdigini yine farkettim. Ailesine "tasinmadan" önce bana sözler verdi, döndügümde hersey degiscek gibi sözler onlar yine kabul etmezlerse ben yinede sana dönücegim ve mutlu olucaz bundan sonra gibi sözler verdi ve cocuk istedigini söyledi. Ama döndügünden beri hic bisey degismedi, o iki hafta icinde cok iyi davrandi ve bu süre gectikten sonra gercekten eve döndü ama ailesi tabiki kabul etmedi ve hala beni istemiyorlar ama esim döndügü andan itibaren yine bana cok soguk davranmaya basladi. Dün konustuk ve bana ben degisemiyorum mutlu olamiyorum ailemi hice sayamiyorum gibi laflar etti, ya ayriliriz yada böyle devam yasariz ve herseyin normallesmesini bekleriz dedi. Aksamlari artik sükür fazla disari cikmiyor ama evde olsa bile ya telefonunla yada tabletinle oynuyor, ben resmen ilgi ve sevgi icin yalvariyorum ama yok. Bana ilgi gösteremiyormus bu aralar cünkü mutsuzmus ve icinden gelmiyormus. Ben esimi cok seviyorum ve döndügüne cok sevindim cünkü yine bana sevdigini ispat etmis gibi oldu. Ailesinin yanindada kalabilirdi sonucta. Ben ne yapicagimi bilmiyorum artik.

Hayatimda sadece sorun var, hic bir iyi bisey olmuyo sanki kafayi yemek üzereyim.

Üstelik ben ailemden baya bi sogudum, annemle babam gecen sene ayrildi ve ikiside kafasina göre yasiyor, bir kücük kiz kardesim var kimse onunla ilgilenmiyor. Annem bazen geceleri bile eve gelmiyor, kardesim yanliz yasiyor resmen istedigini yapiyor kimse laf geciremiyor ona. Babamda ayni habire is icin baska sehirlere gidip geliyor ama para konusuna gelince param yok diyor, ne is yaptigini bile bilmiyorum sordugumda lafi ceviriyor. Bizim iki hafta ayri kaldigimizi bile anlamadilar, o kadar az görüsüyoruz yani o kadar umursamiyolar beni.
Haliyle ben ailemin bu yanlis davranislarini gördügüm icin onlardan soguyorum bazen nefret bile ediyorum. Hic bir tutunacagim dal yok. Ben hep yanliz hissettim kendimi cocukkende, o yüzden sevgiyi hep disarda aradim.
Cok uzun oldu biliyorum ama okuyanlara simdiden tesekkür ederim.

Merhabalar, benim bi derdim var evliligim istedigim gibi gitmiyor. Ilk konumda biraz anlatmistim sorunlari ama bu sorunlar azalicagina dahada cogaliyor :KK43: 1 ay önce esim ailesinin yanina döndü ve onlara ayrimisiz gibi anlatti tabi benim haberim vardi bundan 2 hafta onlarin yaninda yasadi belki onun üzüldügünü görürlerse bizimle barisirlar gibi düsündü, bana bu planini anlattiginda sokdaydim ama hayir diyemedim cünkü ben hayir deseydim yine yapicakti ve tamamen ayrilicaktik. Ben bu iki hafta icinde ablasiyla konustum iki kere ve her seferinde unut artik onu gibi sözler etti avukata kim gitcek gibi sorular sordu yani tamamen inanmislar bizim ayrildigimiza ve bosanma davasini kimin acicagini falan ögrenmeye calisti. Ben tabiki bu iki hafta icinde bin kere öldüm, esim bana cok iyi davrandi her aksam yanima geldi ve sevdigini yine farkettim. Ailesine "tasinmadan" önce bana sözler verdi, döndügümde hersey degiscek gibi sözler onlar yine kabul etmezlerse ben yinede sana dönücegim ve mutlu olucaz bundan sonra gibi sözler verdi ve cocuk istedigini söyledi. Ama döndügünden beri hic bisey degismedi, o iki hafta icinde cok iyi davrandi ve bu süre gectikten sonra gercekten eve döndü ama ailesi tabiki kabul etmedi ve hala beni istemiyorlar ama esim döndügü andan itibaren yine bana cok soguk davranmaya basladi. Dün konustuk ve bana ben degisemiyorum mutlu olamiyorum ailemi hice sayamiyorum gibi laflar etti, ya ayriliriz yada böyle devam yasariz ve herseyin normallesmesini bekleriz dedi. Aksamlari artik sükür fazla disari cikmiyor ama evde olsa bile ya telefonunla yada tabletinle oynuyor, ben resmen ilgi ve sevgi icin yalvariyorum ama yok. Bana ilgi gösteremiyormus bu aralar cünkü mutsuzmus ve icinden gelmiyormus. Ben esimi cok seviyorum ve döndügüne cok sevindim cünkü yine bana sevdigini ispat etmis gibi oldu. Ailesinin yanindada kalabilirdi sonucta. Ben ne yapicagimi bilmiyorum artik.

Hayatimda sadece sorun var, hic bir iyi bisey olmuyo sanki kafayi yemek üzereyim.

Üstelik ben ailemden baya bi sogudum, annemle babam gecen sene ayrildi ve ikiside kafasina göre yasiyor, bir kücük kiz kardesim var kimse onunla ilgilenmiyor. Annem bazen geceleri bile eve gelmiyor, kardesim yanliz yasiyor resmen istedigini yapiyor kimse laf geciremiyor ona. Babamda ayni habire is icin baska sehirlere gidip geliyor ama para konusuna gelince param yok diyor, ne is yaptigini bile bilmiyorum sordugumda lafi ceviriyor. Bizim iki hafta ayri kaldigimizi bile anlamadilar, o kadar az görüsüyoruz yani o kadar umursamiyolar beni.
Haliyle ben ailemin bu yanlis davranislarini gördügüm icin onlardan soguyorum bazen nefret bile ediyorum. Hic bir tutunacagim dal yok. Ben hep yanliz hissettim kendimi cocukkende, o yüzden sevgiyi hep disarda aradim.
Cok uzun oldu biliyorum ama okuyanlara simdiden tesekkür ederim.
sen çalışıyor musun paranı kazanıyor musun cevap hayırsa hemen bir işe gir o herife tekmeyi vur kardeşini yanına al ve huzurlu bir hayat yaşa.

üzüldüm valla okurken arkadaşım... ne kendi ailenden, ne kocandan ne de kocanın ailesinden bir hayır görmemişsin.

ne demek ailesi sizi istemiyor, istemiyorsa bu eşinin sorunu. sizi sevse, ailesinin ağzına bakmaz.

çok kötü bir durum. Eşinize ayrılmak istediğinizi söyleseniz. Seviyorsa kendini düzeltir, sevmiyorsa sizden ayrılır. Her iki durumda şu anda bulunduğunuz durumdan iyi olacaktır. Ve sonuç ne olursa olsun kardeşinize sahip çıkın derim.

2 hafta sizin yalnız kalmanız ve eşinizin ailesinin eşinizin üzüldüğünü görerek barışma umudu çok saçma bence.Zaten mantıklı düşünebilseler kendi çocuklarını mutluluğunu düşünüp baştan sorun çıkarmazlar,kendi çocuklarının üzüleceğini bilirler..
Boşuboşuna 2 haftanızı ayrı geçirmişsiniz.Erkekleri şu ilgisizlik yönünden anlayamıyorum bende ;benim eşimde elinden telefonu düşürmez sorduğum sorulara geç cevap verir vs..ama sizi sevdiğini hissediyorsanız çok problem yapmayın bence,üzmeyin kendinizi zaten üzülmüşsünüz yeterince..

sen çalışıyor musun paranı kazanıyor musun cevap hayırsa hemen bir işe gir o herife tekmeyi vur kardeşini yanına al ve huzurlu bir hayat yaşa.
Calismiyorum. Bi ara ise baslamistim ama evdeki durumlar yüzünden sinir krizi gecirdim ve isi biraktim. Cok geldi, hem is hem ev hem sorunlar.

Bu nedir ya okurken çok üzüldüm çaresizlikten bu adama katlanıyorsunuz ben bunu anladım ama ne olur katlanmayın bu nasıl bir adamdır böyle. Ve sakın ha çocuk yapmayın . Siz bunun neden söylediğimi çok iyi biliyorsunuz

Calismiyorum. Bi ara ise baslamistim ama evdeki durumlar yüzünden sinir krizi gecirdim ve isi biraktim. Cok geldi, hem is hem ev hem sorunlar.
o zaman sorunlara kulağını tıka evle ilgilenmeyide kes ve işe odaklan lütfen kurtar kendini de küçük kardeşinide.

çok kötü bir durum. Eşinize ayrılmak istediğinizi söyleseniz. Seviyorsa kendini düzeltir, sevmiyorsa sizden ayrılır. Her iki durumda şu anda bulunduğunuz durumdan iyi olacaktır. Ve sonuç ne olursa olsun kardeşinize sahip çıkın derim.

Kardesimi cok basi bos biraktiklari icin beni dinlemiyor, sen kimsin gibi laflar ediyo bana annem izin verdi sana noluyo diyo, onu yanima almam imkansiz gibi.

benim şuan ki eşimle biz daha önce sevgiliydik ailesi beni istemedi diye ayrıldık.o da böyle gelgitler yaşıyordu birgün tamam onları silicem artık tek sen varsın diyordu birgün yok ben silip atamıyorum olmuyor diyordu ve ayrıldık.

neyse gel zaman git zaman ben başkasıyla o başkasıyla evlendik ve mutlu olamadık ve ikimizde boşandık.şimdi evet onunla evliyim ailesi bin pişman hayatlarımızı mahvettiler.

diyeceğim şu bence rest çekmelisin.ben yapamadım o zaman belki yapsam peşimden gelirdi ama yapamadım.sende bu durumu kabullenme bence dik dur biraz.seviyorsa gelecektir peşinden.

gerçekten üzüldüm bu yaşadıklarınıza özellikle aileniz ile olan durumunuza en kötüsüde kardeşinizin durumu olsa gerek... :( Eşiniz bakın yanınızda sabredin .olumlu bakın kaybetmek istemiyosanız onu ,sırf ailesi için asla ve asla boşanmayın.eninde sonunda kabul edecekler inşallah...onlara ne oluyosa hayret birşey gerçekten:KK11:ne anlıcaklar yuvan yıkılırsa..allah ıslah etsin.

2 hafta sizin yalnız kalmanız ve eşinizin ailesinin eşinizin üzüldüğünü görerek barışma umudu çok saçma bence.Zaten mantıklı düşünebilseler kendi çocuklarını mutluluğunu düşünüp baştan sorun çıkarmazlar,kendi çocuklarının üzüleceğini bilirler..
Boşuboşuna 2 haftanızı ayrı geçirmişsiniz.Erkekleri şu ilgisizlik yönünden anlayamıyorum bende ;benim eşimde elinden telefonu düşürmez sorduğum sorulara geç cevap verir vs..ama sizi sevdiğini hissediyorsanız çok problem yapmayın bence,üzmeyin kendinizi zaten üzülmüşsünüz yeterince..
Esim böyle düsünmüyor iste, ailem geri kafali diyor böyle düsünüyolar onlar ve beni sevdikleri icin böyle yapiyolar diyo. Ayni esimde öyle mesajlara gec cvp verir yada hic vermez ama arkadaslari yazdiginda aninda cevap verir.

benim şuan ki eşimle biz daha önce sevgiliydik ailesi beni istemedi diye ayrıldık.o da böyle gelgitler yaşıyordu birgün tamam onları silicem artık tek sen varsın diyordu birgün yok ben silip atamıyorum olmuyor diyordu ve ayrıldık.

neyse gel zaman git zaman ben başkasıyla o başkasıyla evlendik ve mutlu olamadık ve ikimizde boşandık.şimdi evet onunla evliyim ailesi bin pişman hayatlarımızı mahvettiler.

diyeceğim şu bence rest çekmelisin.ben yapamadım o zaman belki yapsam peşimden gelirdi ama yapamadım.sende bu durumu kabullenme bence dik dur biraz.seviyorsa gelecektir peşinden.

Bizde 5 sene sevgiliydik evlenmeden önce, ayrildigimda pesimden geliyodu sevgili zamaninda barisiyoduk ama degisen bisey olmuyodu.
Simdi ayrilsam hic pesimden gelcekmis gibi hissetmiyorum o yüzden rest cekmeye cok korkuyorum

Siz de eski eşlerinizin hayatını mahvetmişsiniz gibi geldi. Çok üzüldüm o eski eşlere kendilerini sevmeyen insanlarla evlenmişler

ama böyle yaşamakta ikinizide mutsuz ediyor.ne kadar böyle sürecek.sevgi mi bekleyeceksin onun keyfi gelene kadar.

Siz de eski eşlerinizin hayatını mahvetmişsiniz gibi geldi. Çok üzüldüm o eski eşlere kendilerini sevmeyen insanlarla evlenmişler

aynen öyle oldu maalesef.bir boşlukla önüme gelen ilk kişiyle evlendim.ama benim karşıma çıkan adam küfürbaz kumarcı ve çok sorumsuz biriydi.öyle olmasaydı ben asla boşanmazdım.ki birbirimizi boşatmış değiliz.boşandıktan uzun süre sonra karşılaştık.

Esim orda kaldiginda annesi bi akrabayla konusurken o senin torunun nasil hice sayarsin gibi laflar etmis ve sanirim esimin simdi cocuk istemesi, ailesi belki o zaman kabul eder diye düsünüyor sanirim.

Esimin sorunu oldugu icinde bana soguk davraniyor

mesela şimdi kayınvalidem bana "ben o zaman neden öyle birşey yaptım hiç bilmiyorum dedi" şaka gibi değil mi.bazen sebep olmuyor işte.

sen ne kadar iyi olsanda karşında ki bunu görmek istemiyorsa asla görmüyor.şimdi nasılsınız diye sorarsanız beni çok sevdiğini her yerde söylüyormuş ben sadece saygı gösteriyorum o kadar.

peki siz kayınvalide ile karşılaştınız mı hiç.ne bileyim düğün isteme falan olmadı mı.baştan engel koymadı da sonradan mı coştu bu teyze?

Back
X