Çaresizimm

0zgurRuh

...AşK...
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
55
0
16
Ankara
Benim bir sıkıntım var ben üniversite öğrencisiyım okuduğum şehirde benden bir üst sınıftan aynı bölümden bir çocukla tanıştım..
2 yıldır sevgiliyiz aslında çok iyi bir insan benide çok seviyor ama çok duygusal tartışsak hemen ağlıyor intihar ediyor sevgisiyle beni boğuyor aileme karşı çok iyi, ailem sevgilim olduğunu biliyor ama aileme çok farklı davranıyor çok saygılı tam ailemin istediği gibi... Onlar gerçeği görmediği için bana inanmıyorlar çok seviyorlar...
Benim tereddütlerim var aramızda geçenleri tartışsak annesine benim anneme ve ortak arkadaşlarımıza anlatıyor yani kısacası oan yanında kim varsa herkes herşeyi biliyor ve bana yapmayın böyle olur mu diye konuşmaya çalışıyor bende bu durumdan çok şikayetçiyim...
Ayrılmak istediğimde beni bırakmıyor, korkum evlenincede aramızdakileri herkese anlatması ayrıca annesinede çok düşkün benim ailemde şimdi çok genç senide seviyor kaybetmemek için ağlıyor intihar ediyor herkese anlatıyor evlenince yapmaz diyorlar şimdi ben başka bir şehire yatay geçiş yaptım çok üzüldü şu an hala görüşüyoruz... Ailesini ailemle tanıştırmaya getirecekti ama istemedim olmasını çünkü aileler araya girerse bırakmam daha zor olur diye düşündüm...
Üniversite hayatım boyunca yani 2 sene boyunca hiçbir arakdaşım olmadı sadece onunla birlikte olmamı herşeyi onunla yaşamamı istedi ve bu beni çok sıktı...
Arkadaşlarımla oturmaya kalksam oda geliyor rahat konuşamıyoruz, 4-5 kız ve birde sevgilim oturmak zorunda kalıyoruz arkadaşlarım haliyle rahatsız oluyor...
Kısacası Ne yapacağımı bilmiyorum oraya gidince beni bırakır mı ?
Ya da bırakmalı mıyım bu insanı? Çok kararsızım ne yapacağımı bilemiyorum
:50::50:

Konuşmayı denedin mi? Sanki bunları yazarken sana dair sevgi kırıntısı kalmamış gibi bahsetmişsin..

Konuşuyorum tabii ki ama anlamıyor . bende seviyorum ama ilerde üzülmek istemediğim için kalbimle değil beynimle mantığımla hareket etmek istiyorum

SEN biraz bogulmussun bu kadar ustune dusmesınden sıkılmıssın bıraz ayrı kalman herşeyı netlestırecek
onu ısteyıp ıstemedıgıne sen karar vereceksın
,ama bu zamanda seven zor bulunuyo saygılıysa sana karsı ve senı kısıtlamıyosa 1 sans daha hekedebılır
bence acele edıp kestırıp atma konusmayı dene vezamana bırak herseyı ...
allah yardımcın olsun

İntihar ediyorsa şimdi nasıl yaşıyor? :44::44:

Bence önce sen bi konuş baktın anlamıyor yavaştan yavaştan uzaklaş ki anlasın senin tepkili olduğunu. Aklıma da başka bişey gelmiyor vallahi.

SEN biraz bogulmussun bu kadar ustune dusmesınden sıkılmıssın bıraz ayrı kalman herşeyı netlestırecek
onu ısteyıp ıstemedıgıne sen karar vereceksın
,ama bu zamanda seven zor bulunuyo saygılıysa sana karsı ve senı kısıtlamıyosa 1 sans daha hekedebılır
bence acele edıp kestırıp atma konusmayı dene vezamana bırak herseyı ...
allah yardımcın olsun

Kısıtlama konusunda herşeyimi kısıtlıyor giyinmemden tut kız arkadaşlarımla dahi konuşamıyorum buluşamıyorum ama bunu ona söyleyince ben seni kısıtlamıyorum diyor

ay bu ne okurken darlandım vala ne intiharmış öle kolaymı ya çocuk vala sevgilin .. aşıkmısın yoksa 2 yılın alışkanlığmı .. nedemkmiş kızların yanında oturmak hiç yanlız bırakmamak vala evlenncede aynısını yapar bu bide aranızdaki şeleri anlatıyormuş vala sinr bozucu

İntihar ediyorsa şimdi nasıl yaşıyor? :44::44:

Bence önce sen bi konuş baktın anlamıyor yavaştan yavaştan uzaklaş ki anlasın senin tepkili olduğunu. Aklıma da başka bişey gelmiyor vallahi.

Her seferinde intihara kalkışıyor ama aslnda hepsi sadece beni kaybetmemek için olduğunu anladım ve yalan söylüyor çünkü bi kere yanımda bayılmış numarası yaptı bende gittim yanından kalkıp yürüdü gitme diye ...
Bir kerede annem yanımızdayken kavga ettik tartıştık yine bayılma numarası yaptı annemde bilmediği için numara yaptığını inandı ambulans falan çağırdık korktuk çünkü gelen ambulanstaki acil tıp teknisyenleri tansiyonuna kalp atışına baktıktan sonra falanca bey kalkın bize yardımcı olun birşeyiniz yok dedi ama hala baygın numarası yapıyordu...
Ambulans şoförü ise eskiden kızlar erkekleri kaybetmek için taklit yapıyordu şimdi erkekler mi başladı dedi ve çok üstüne düşmediler 1 serum yedi gönderdiler

ay bu ne okurken darlandım vala ne intiharmış öle kolaymı ya çocuk vala sevgilin .. aşıkmısın yoksa 2 yılın alışkanlığmı .. nedemkmiş kızların yanında oturmak hiç yanlız bırakmamak vala evlenncede aynısını yapar bu bide aranızdaki şeleri anlatıyormuş vala sinr bozucu

Evet hiç kalkmıyor birde dedikodu yapıyor kızlarla çok hoşlanıyor konuşmaktan :S

şaşırdım yaptıkları bana hiç sağlıklı gelmedi intahara kalkışmak ağlamak ailene karşı rol yapmak bunlar normal tavırlar değil.senin hayatını ele geçirmeye çalışıyor gibi.böyle biriyle bir hayat kurmak çok büyük hata olur.çevrenin gözünü boyamış belki ama onunla sen bir hayat geçireceksin.evlilik için herşeyden yüzde yüz emin olman gerekli ayrıca hangi hakla senin hayatına bu kadar karışıyor

aman yarabba :)olaya bak ya numaracı bi sevgilin var allh kmsenn başına vermesn sen yol yakınken bırk bence öle cddi bişide yok oratada ilerde daha büyük sorun lar cıkar neden böle sorunlu yönleri gördükten sonra hala devam ederizki acıyımı seviyoruz acaba ??

şaşırdım yaptıkları bana hiç sağlıklı gelmedi intahara kalkışmak ağlamak ailene karşı rol yapmak bunlar normal tavırlar değil.senin hayatını ele geçirmeye çalışıyor gibi.böyle biriyle bir hayat kurmak çok büyük hata olur.çevrenin gözünü boyamış belki ama onunla sen bir hayat geçireceksin.evlilik için herşeyden yüzde yüz emin olman gerekli ayrıca hangi hakla senin hayatına bu kadar karışıyor

Bende öyle düşünüyorum birde bunların maddi durumu okadar iyi değil ama bana çok mükemmelmiş gibi anlatıyor haliyle aynı şehirde olmadığımız için bilemiyorum ama neysee birde babamın bana ev vereceğini söylemiştim nerden söylediysem söylemez olsaydım...
Dedimki keşke bi evin olsaydı kiralarda sürünmezdik falan baban vercek ya onda otururuz dedi bende dedimki herkes söylenir akrabalarım falan halkın deyimiyle baldırı çıplağı bulmuş evlencek babası besliyor derler dedim (tek çocuğum çünkü)... Neyse buda babanda söylemesin canım kendi aldığını damadın evi desin diyor:5: bu ne demek yahu sanki onun için evelenceği gibime geliyor...
birde yazlık aldı babam bu sene oraya falan gittik işte oo iyi iyi komşuda pişer bizede düşer demeye başladı...

Ve tekrar ev konusu açıldı bende heveslenmesin diye babamlara allah korusunda bişey olursa zaten benim boşver kendimiz alalım dedim... o da hemen önceden verecekki işe yarasın neymiş o öyle diyo

aman yarabba :)olaya bak ya numaracı bi sevgilin var allh kmsenn başına vermesn sen yol yakınken bırk bence öle cddi bişide yok oratada ilerde daha büyük sorun lar cıkar neden böle sorunlu yönleri gördükten sonra hala devam ederizki acıyımı seviyoruz acaba ??

Sanırım alışkanlık ve yaşanmışlıkların yüzünden bırakamıyoruz

Her seferinde intihara kalkışıyor ama aslnda hepsi sadece beni kaybetmemek için olduğunu anladım ve yalan söylüyor çünkü bi kere yanımda bayılmış numarası yaptı bende gittim yanından kalkıp yürüdü gitme diye ...
Bir kerede annem yanımızdayken kavga ettik tartıştık yine bayılma numarası yaptı annemde bilmediği için numara yaptığını inandı ambulans falan çağırdık korktuk çünkü gelen ambulanstaki acil tıp teknisyenleri tansiyonuna kalp atışına baktıktan sonra falanca bey kalkın bize yardımcı olun birşeyiniz yok dedi ama hala baygın numarası yapıyordu...
Ambulans şoförü ise eskiden kızlar erkekleri kaybetmek için taklit yapıyordu şimdi erkekler mi başladı dedi ve çok üstüne düşmediler 1 serum yedi gönderdiler

Ay inanmıyorum ya ne kadar basit ve çocukça.. Üff okurken darlandım valla. Hani bi söz vardır. Havlayan köpek ısırmaz. Sevginizinki de o misal. Sadece sözde intihar ederim diyor. Göz boyamak için. Siz ciddi ciddi ayrılsanız emin ol hiçte bişey olmaz.:20:

Ay inanmıyorum ya ne kadar basit ve çocukça.. Üff okurken darlandım valla. Hani bi söz vardır. Havlayan köpek ısırmaz. Sevginizinki de o misal. Sadece sözde intihar ederim diyor. Göz boyamak için. Siz ciddi ciddi ayrılsanız emin ol hiçte bişey olmaz.:20:

Bide basit numaralarla annesi kardeşi mesaj atıyomuşta intiharı bana haber veriyomuş gibi yapıyor ama babam toz kondurmuyor öyle gözünü boyamışki babamın :5:

kişiliği oturmamış birisi anladığım kadarıyla
evlenince değişir belki diye düşünmekte hata.
yol yakınken oturup ciddi ciddi düşünmelisin bence

Arkadaşları varkende bununla gülüp eğleniyorlar neymiş tek çocukla evlenirsem herşeyi onun olurmuş falan ama arkadaşları dediği için ciddiye almamıştım demekki kendi düşünceside oymuş

Bir kere başlığın neden "Çaresizim"? Çaresiz falan değilsin. Seni yağlı lokma görmüş kaçırmamaya çalışıyor. Olgunlaşmamış, başka şeyler peşinde, kafası da o kadar iyi çalışmayan biri. Ne işin var onunla? Okuduklarımdan anladığım kadarıyla sen çok daha aklı başında ve bilinçli birisin. Ayrıca o insanla hayatını geçirecek olan baban veya annen değil sensin. Paketle onu ve hayatından gönder, hazır başka şehire de gitmişsin. Kimseye mecbur değilsin. Gerekirse anne babana da anlat onun ne mal olduğunu. Hiç kimse de evlenince değişmez bunu unutma. Böyle biriyle hayatını sakın ama sakın zehir etme. Önce okulunu bitir hayatını daha bir güvenceye al sonra sana gerçekten uygun ve yanında olmaktan güven duyacağın birini bul. Kız kıza konuşmalara bile katılan adamdan hayır gelmez.

Back
X