- Konu Sahibi kibritcikiz91
-
problemi somut olarak anlatın bence. neden bu hale geldiniz mesela.?Bu konuyu başlıktaki nedenlerden dolayı açıyorum. Hem çözümsüzüm hem de çaresiz. 3yılda nasıl tükenir ki bir insan? Nasıl bu kadar zayıf düşer? Geçmişe bağlı yaşar ne zamana kadar böyle devam eder?
Bütün güven duvarları nasıl yıkılır böyle tek tek? Nasıl bu kadar saplantılı düşüncelere sahip olur? Nasıl bu kadar yılar ve yıkılır? Ve en önemlisi nasıl kendisini ifade edemez.
Evliliğim ne durumda bilmiyorm. Dışardan görünen çok mutlu güzel bir yuva. Ama benim gönlümdeki..
2 haftadr ölüm korkusuyla yaşıyorm. Her gece yatarken ölücem gibi hissediyorum. Korkuyorm. Bu halde dahi aklıma gelene bakın... Ben ölünce görümcem eşime birini bulur hemen. Mutlu olur diye geçiriyorum içimden ve öyle öfkeleniyorum ki. Allah ım eşimden önce ölmiyim diye dua ediyorm. Ne hastalıklı bir düşünce değil mi? Bunn gibi birçok düşüncem var
psikolog öneririm canım kesinlikle..
Vardı. Ama atlattım ben çok şükürPanik atak misiniz?
çocukluğa inince bir adet görümce gördüm sanki
Nerden başlasam ne anlatsam bilemiyorum ki..problemi somut olarak anlatın bence. neden bu hale geldiniz mesela.?
Siz psikologa mı gittiniz? Atlattınız mı? Ben kalp çarpıntıları yaşamaya başladım. Ölüm korkusu var. İlaç kullammak istemiyorum. Bağımlı olmak istemiyorum. Eşim ve görümcem her şeyin sorumlusu en çok da eşim..Bende düşünüyordum bir ara. Ölürsem eşim ne yapar, yanlız kalmasın diye başka birini buluverirler.
Ve sadece bu değildi ölmekten çok korkuyordum, bir kaç saat sonra öleceğimi falan hissediyordum.
Tek çözümü doktor, ilaç kullanmayım falan deme, daha da ilerliyor emin ol.
Ben çözümü ilaç ve namazda buldum. Namaz o kadar iyi geldi ki anlatamam.
eşinizle sakin bir biçimde konuşup derdinizi anlatmayı denediniz mi?kendiniz bir tanesiniz dünyada.bu kadar umutsuzluğa mahkum etmeyin kendinizi.elbette bir umut vardır.problenmlerinizi somutlaştırıp ,tek tek ele alın .çözüme ulaşmanız daha kolay olur.Nerden başlasam ne anlatsam bilemiyorum ki..
Tüm kırgınlıklar üst üste geldi ve birikti. Yani neyi söylesem ki hangi birini.ben bu evlilikte mutsuzum hem de çok.. Ne güvenim var ne de huzurum
ben bu ilaç kullanmak istemiyorum lafını anlamıyorum ..başı ağrıyınca ilaç alıyor,gripte antibiyotik kullanıyoruz milletçe ama iş psikolojik rahatsızlıklara gelince ,yok ben ilaç istemiyroum ...neden yani?sonuçta o ilaçlar da sizin iyileşmeniz için..Siz psikologa mı gittiniz? Atlattınız mı? Ben kalp çarpıntıları yaşamaya başladım. Ölüm korkusu var. İlaç kullammak istemiyorum. Bağımlı olmak istemiyorum. Eşim ve görümcem her şeyin sorumlusu en çok da eşim..
Yoo hyr neden sordunuz? Ama bana evlenme teklifi etmişti. 2-3 ay snra bana ailesinn biriyle evlendirmek istediğini söyledi. Ayrıldık. Sonra da evlendik işte.Geçmişte aldatılma durumu oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?