- Konu Sahibi kibritcikiz91
-
Eşimin tek bir yalanını yakaladım. Aslında büyül birşey değil. Beni yıkan. Onun sözüne güvendim. Kalbim inanmadı.ama ona inanmadm ama sözüne güveniyorm dememe rağmen devam etti. Karşıma çıkacağını da bildi. Bana kaç kere söyliyim dedm ama söyleyemedm dedi. Karşına çıkacağını biliyordm dedş.ama söyleyemedm dediEşinizin yalanlarından bahsediyorsunuz ve tek başına değerlendirince mükemmel bir eştir diyorsunuz. Bu ne yaman çelişkidir :) Bence tek sorun ailesi değil, dengeyi kuramadığı için tek başına en büyük suçlu zaten eşiniz. Erkek aileleri genelde zaten sorunlu ve içten pazarlklı tipler olur. Ben aksini görmedim bile diyebilirim. Eşinizin karısını düşünüp ona göre adım atması, sizi arada bu hale getirmemesi gerekirdi. Yalanını yakaladım diyorsunuz bu da cabası. Bence bir kez daha düşünün eşinizin ne derece mükemmel olduğunu
Eşimin tek bir yalanını yakaladım. Aslında büyül birşey değil. Beni yıkan. Onun sözüne güvendim. Kalbim inanmadı.ama ona inanmadm ama sözüne güveniyorm dememe rağmen devam etti. Karşıma çıkacağını da bildi. Bana kaç kere söyliyim dedm ama söyleyemedm dedi. Karşına çıkacağını biliyordm dedş.ama söyleyemedm dedi
Gittim tabi. Senin problemin tam olarak nedir bilemem tabi, benim Obsesif Komp. Bozukluk, anksiyete, Panik atak.. Ne ararsan var bende.Siz psikologa mı gittiniz? Atlattınız mı? Ben kalp çarpıntıları yaşamaya başladım. Ölüm korkusu var. İlaç kullammak istemiyorum. Bağımlı olmak istemiyorum. Eşim ve görümcem her şeyin sorumlusu en çok da eşim..
Gittim tabi. Senin problemin tam olarak nedir bilemem tabi, benim Obsesif Komp. Bozukluk, anksiyete, Panik atak.. Ne ararsan var bende.
Valla canım ilaç kullanıp kullanmamak sana kalımış, ama ben ergenlikten bu yana sıkıntı çekiyorum, keşke zamanında kullansaydım da bu hale gelmeseydim diyorum. Çünkü hastalığım en uç seviyeye geldi diyebilirim. İlaç kullansaydım zamanında daha farklı olabilirdi belki de...
İnşallah sende öyle demezsin.
Ben Panik atağı atlattım, O.K.B içinde doğumdan sonra tekrar ilaca başlayacağım.
Ne çok şey biliyorsunuz. Benm ne yaşadığımı da biliyor olmalısınız ki, böyle peşin hüküm verdiniz. Burda yaşadığım her şeyi anlatmam pek mümkün değil öyle değl mi? Hiçbir zaman kaprisli biri olmadım. Bu evlilikte de her zaman veren taraf oldum.bence bızım turk kızlarıyla evlenılmez
gercekten
tek bır tanecık bıseyı bıle kendı psıkolojısını alt ust edecek kadar kaprisliler
Aynen öyle..çözüm de bulamıyorum. Sadece düşünüyorm. Düşünmekten kendimi alamıyorum.Derin düşüncelere , sığ fikirlere saplanmış kalmışsın .Kendini iyi hisset , olumlu düşün, bir küçük umudun varsa ona tutun...
İşte ben öyle biri değilimNe çok şey biliyorsunuz. Benm ne yaşadığımı da biliyor olmalısınız ki, böyle peşin hüküm verdiniz. Burda yaşadığım her şeyi anlatmam pek mümkün değil öyle değl mi? Hiçbir zaman kaprisli biri olmadım. Bu evlilikte de her zaman veren taraf oldum.
Evli ve türkseniz eşiniz de büyük bir hata yapmş olmalı.
Belki.de hatayı sizin bahsettiklerinizi yapmakla yaptım. Ailesini takmadm, kitap okumak,kızımla ilgilenmek ve spor yapmakla geçirdim günlerimi. Baktm ki aslında sadece ertelemişim düşünmeyi ve kafama takmamayı.Merhaba.
Yazılarınızı okudum. Size birkaç tavsiyede bulunmak istiyorum.
İnsanı mutsuz eden düşünceleridir. İçiniz dolduğunda buraya veya boş kağıtlara yazın. Yazın ve yok edin. kafanızı boşaltın. psikologlar da sizi dinleyecek ilk önce ..ilaçlar aslında sizi yatıştıracak bence kullanın.
Spora başlayın. Eğlenceli şeyler seyredin.
Eşinizi ve ailesini boş verin. Kimseye kendinizi ispat etmeyin. Bu hayat sadece sizin için.
Sadece konuyu ve bir yorumu okuyarak bu kadar kesin hüküm veriyorsanz ne eleştirin ne tavsiye verin. Yorum aralarında birçok şeyden bahsettim. Bunları okumadan bu şekilde konuşan birinn konuşmaları çok da umrumda olmayacaktır.sağlıklı bir tavsiye vermeyecektir Çnkü. Size kaprisli olmadığımı ifade etmeme rağmen hala bu cümleyi kurmanz enteresan.İşte ben öyle biri değilim
türk kızların kaprisleri cok meshurdur malum . son yazdıgınız satıra cevap vermeyecegım tepkı almamak ıcın .
ben konuyu ve bır yorumu okudum zaten anlamam ıcın yeterlı degılse eksıksız yazacaktınız
Kesinlikle sorununuzun belirli bir ırktan olmakla alakası yok. Ben size kesinlikle bir psikolog tavsiye ederim. Hayatınızı hissettiklerinizi sizden iyi kimse anlayamaz, unutmayın. Araştırın daha iyi bir psikolog bulun ve görüşün. Unutmayın ruh sağlığı, beden sağlığı dahil herşeyi kötü etkileyebilir. Psikologtan en kısa sürede de çözüm beklemeyin, siz bir günde hasta olmadınız ki bir günde düzelesiniz... Yavaş yavaş hatalı inanç ve yorumlamalarınız yıkılacaktır, eğer uzun süredir halledemediğiniz bir sorun ise doktorunuz ilaç önerecektir diye düşünüyorum, ilaçlardan kaçmayın. Başınız ağrıdığında ağrı kesici almanız ne kadar doğalsa ruhunuz ağrıdığında da antidepresanlar o kadar doğaldır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?