- 1 Haziran 2017
- 636
- 700
- 53
Merhaba kızlar. Sizinle zoruma giden bir konuyu paylaşmak istiyorum. Biliyorsunuz nişan vs sıkıntıları oluşmuştu. Babam bir kaç ay önce emekli oldu ve 2 kardeşiz 2 kardeşe bir miktar para verdi. Yani bana 12 bin verdi, kardeşime de istediği farklı bir şeyi yaptı. Yalnız ben zaten yıllardır aileme maddi olarak dehşet şekilde yardımcı oldum ve bi an bile bende size şunu yaptım demedim. Evladım ve tabi ki yapmaktan çekinmedim. Neyse. Bu nişan olayında bütün masrafları nişanlım karşılayacak, hem kendilerinin hem kız evi bizim masrafları. Çünkü babam bu nişan olayına sıcak bakmıyordu biliyorsunuz. Neyse bugün anneme demiş ki Özge ye verdiğim 12 bin lirayı isteyeceğim. İsteme sebebi de güya ben o parayı sözlüme vereceğim o da nişan yapacak düşüncesi ile.. Bu konu o kadar zoruma gitti ki anlatamam.. ben ailemden bu zamana kadar hiçbir şey sakınmadım. Bende yokken bile onlara destek olmak için buldum buluşturdum, şimdi onlar nişanıma destek olmadıkları gibi bir de o parayı istediler. Yani babam istemiş annemin demesine göre. Bu konu hakkında ki düşüncelerinizi merak ediyorum açıkcası..