Çaresizlik ...

OMRUM79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2016
2.185
1.336
133
çok çaresizim :(
benim hikayem biraz uzun,biraz rahatlamak ve sizlerden de fikir almak için yazmak istedim.

çok küçük yaşta biraz sevgi biraz mecburiyetten bir evlilik yaptım,10 yıl sürdü her türlü eziyeti gördüm diyebilirim,bir çocuğum olduğu için düzelir diye katlandım (yapılan en büyük hata düzelmesini beklemek)...
10 yılın sonunda her şeyden vazgeçerek boşandım,boşanma süreci çok sancılı oldu başıma silah bile dayandı ama ölümü bile göz almıştım...
tam bu sancılı dönemde biri çıktı karşıma elimden tuttu,birine güvenmeye inanmaya çok ihtiyacım vardı,ama büyük bir sorun vardı o evliydi...
bir yanlışın içinde olduğumu biliyordum ama birinin yanımda olması hoşuma gidiyordu,çok çaresiz ve çok yalnızdım,
ilk başta onu sevmiyordum ama o bana aşıktı bunu biliyordum.
sonra eski olaylardan kurtulup hayata yeniden gözlerimi açmaya başladığımda bu ilişkinin nasıl bir yanlış olduğunu iliklerime kadar hissetmeye başladım,ama geçen zamanda bende ona deli gibi aşık olmuş ve vazgeçemiyordum,beynimle kalbim arasında büyük kavgalar yaşanıyor,kalbim galip geliyordu.
tabi dönem dönem isyan edip ayrılık kararları alıp günlerce haftalarca görüşmediğim oldu ama bu dönem öyle zordu ki yerdemiyim göktemiyim yaşıyormuyum ölümüyüm belli değil,her defasında arar aramaz koştum kollarına ...

böyle böyle 9 yıl geçti ...

ne o benden vazgeçebiliyor ne ben ondan ama ailesinide bozmak istemiyor,geçen yıl yine ayrılık yaşadık 3 ay sürdü ,nefes alamıyor kimseye söyleyemiyor ama yaşıyordum,sonra bir gün aradı heyecanla açtım sesim titriyordu,o da ağlıyordu... konuştuk bana söz verdi boşancam sesiz yapamıyorum dedi,o günden beri bekliyorum denedi ama olmadı karısı kabul etmedi şimdi yine aralarının düzeldiğini biliyorum.

çok çaresizim,ayrılmamız gerektiğini biliyorum, konuştum ama o hiç birşey yokmuş gibi davranıyor,kesin bitirmem gerek ama nasıl bu acıyla başetcem nasıl dayancam bilmiyorum.

piskologa mı gitsem,hacıya hocayamı gitsem,neyle unutsam :(

kimse bilmiyor,kimseyle konuşamıyorum...

Şimdi size burda çok tepki yağar. Çünkü biz kadınlar direk aldatılan kadının yerine koyarız kendimizi. Üzgünüm ama kimse diğer kadından daha fazla haklı görmeyecek sizi.
Yaşadıklarınız ne kadar zor olsa da en başından reddetmeliydiniz. Deliler gibi aşık olmadan bunu yapabilirdiniz. Şimdi çaresizim diyorsunuz peki evdeki o kadının durumunu düşünüyor musunuz ? Ayrılacaksınız. Nefes alamasanız da ayrılacaksınız. Emin olun unuttuktan sonra daha rahat nefes almaya baslayacaksınız.

Sokaktan geçen adam da bu adamın yaptıklarını yapabilir.
Önemli olan zor olanı yapması.
Adam hem ayranım dökülmesin hem tahtım yıkılmasın modunda dolaşıyor, sizi de oyalıyor, sizin hayal ettiğiniz mutlu olacağınız adam bunların hiçbirini yapmaz.
Denize düşüp yılana sarılmışsınız.

yuva yıkanın yuvasının olduğunu hiç görmedim bu güne kadar.
etrafta bekar bir çok harika erkek varken yaptığınız iğrenç.

ben zaten bir yanlışın içinde olduğumu biliyorum,Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin ,anlayabileceğini sanmıyorum.

9 yıl ya düşünün . O adam ölebilirdi , sizi terk edebilirdi . Paşa paşa onsuz yaşamak zorunda kalabilirdiniz . Aşktan kimse ölmüyor . Etrafta sevecek çok adam var . Bırakamıyorum diye kendinizi kandırmayın . Bırakmak istemiyorum deyin . Bir kadının hemcinsine bu kötülüğü yapması hem de kendini eş olarak almayan bir adam için çok yazık

Kendine en önemlisi cocuguna bunu yapma. taşın hattını değiştir. adını değiştir ama unut o adamı. kesin yavruları da vardır onun yazık günah

Şimdi size burda çok tepki yağar. Çünkü biz kadınlar direk aldatılan kadının yerine koyarız kendimizi. Üzgünüm ama kimse diğer kadından daha fazla haklı görmeyecek sizi.
Yaşadıklarınız ne kadar zor olsa da en başından reddetmeliydiniz. Deliler gibi aşık olmadan bunu yapabilirdiniz. Şimdi çaresizim diyorsunuz peki evdeki o kadının durumunu düşünüyor musunuz ? Ayrılacaksınız. Nefes alamasanız da ayrılacaksınız. Emin olun unuttuktan sonra daha rahat nefes almaya baslayacaksınız.

defalarca koydum kendimi onun yerine , zaten düşünmesen boşanması için çaba gösteririm...
niyetim bir yuvayı yıkmak hiç olmadı nasıl bu duruma düştüm bilmiyorum,cevap için teşekkürler.

Uzulmedim,uzulemedim. Büyük konuşmaktan Allah a siginirim lakin günün birinde evli erkeğe vurulacak gönlüm koparirim o yüreği yine de eyvallahim olmaz. Ne demek kalbime söz geçmiyor yüreğim dinlemiyor,siz istirarli olursanız essek gibi dinleyecek. 9 sene o kadının vebaline girmissiniz oturun aşkıniza ağlayacağiniza bu vebalin altindan nasıl kalkarım diye aglayin.

yuva yıkanın yuvası olmaz gibi klişe bir sözü kullanmıcam olduğunu gördüm çünkü bir çok yerde
evli bir adamla birlikte olmak tehlikeli aşağılayıcı toplumda insanların bakış açısı belli
kendine neden bunu yapıyon senle bir geleceği yok olmıcak da belki
herşey insanın kendi elinde vazgeçmekde senin elinde bunu unutma
kendine bu iyiliği yap

yaşadıklarını en iyi sen bilirsin
kaldı ki sürekli kafandan geçen ben mutluluğu haketmiyor muyum soruları da normal
ama boşanmayı bile beceremeyen bir adamla mutsuz olmak neden?
bir sürü düzgün bekar adam var yaralarını saracak,sarıp sarmalayacak
öyle bir ilişkiyi hakediyorsun başkasının mutsuzluğuna sebep olmayı değil :kahve:

Back
X