Çaresizlik ...

Çırpınma batıyorsun.
Bence kapattır konunu.
Çünkü sinirler gerilmeye başladı.
konu açık kalacak rahatsız olan yazmasın.
ben batmıyorum siz kendi kendinize sinir olup bana sarıyorsunuz,yarası olan çok sanırım

kimsenin beni anladığını sanmıyorum.
herkesin temennisi mutsuz olmam ,başkaların mutsuzluğundan mutlu olan ne kadar çok insan varmış,
siz mükemmel insanlarsınız ,ne hatanız ne kusurunuz var ...
belki benim burada yazdıklarımı yaşayan bir sürü insan var ,belki bana yorum yazanlar arasında da var,ama kimse dile getiremiyor, tek sorun benim bunları açık açık anlatmış olmam
birden herkes namus abidesi kesildi :KK9:

diyecek bişrey yok,kötü söz sahibinin miş...

Kim benim için ne dilediyse 1000 katını kendi yaşasın... sevgiler...

Tekrar diliyorum o zaman, inşallah hiç mutlu olamazsınız.

Ki zaten mutlu değilsiniz. Aralarda kalmış, amacına ulasamadikca hırs yapmış, adama yapışmış bir zavallısiniz. Sizin gibi insanlar ne yaşasa az. Kendiniz istiyorsunuz çünkü, kendi seçiminiz.

Sizin neyinizi anlayacağız acaba? Burada bu tür konulara tepki gösteren arkadaşların çoğu evli barkli insanlar. Bu insanlardan, size ne gibi bir hak vermelerini istiyorsunuz? Siz ve sizin gibi zavallilara sözüm, çekin o pis ellerinizi onun bunun eşinden. Yakınlık gördüm, aşık oldum laflarına karnımız tok. Yapışacak yer arıyorsanız, denk geliyor. Hepsi bu. İyi yapismalar.

Adam da en az sizin kadar suçlu. Eşine çok yazık.

Beddua ediyorsun, istemediğin cevaplar çıkınca alttan alta milletin namusuna laf ediyorsun. Benim durumumda çok insan var, belki bir çoğunuz benim yaşadıklarımı yaşadı diyorsun. Bunların hiçbiri senin durumunu çözmez veya seni anlamamıza yardımcı olmaz. Bir adam gelip beni kandırdı, mağdur etti şeklinde düşünmeyi de bırak. Bile bile lades tüm hikaye.

konu açık kalacak rahatsız olan yazmasın.
ben batmıyorum siz kendi kendinize sinir olup bana sarıyorsunuz,yarası olan çok sanırım
Ah yavrummmm...
Şimdi sana da üzüldüm, merhamete geldim.
Konuyu kapat derken, seni düşünerek kapat demistim. Bunu dahi anlamamışsın.

Belli ki araniyorsun.
Buyur, seni bı topik kadınla başbaşa bırakıyorum.
Savun kendini. Yada arkana bakmadan topukla yavrum.

Keyifle izleyeceğim..

[Bu ne kadar mümkün bilmiyorum ama..
İnş çocuğun, annesinin yanlışlarından hiç haberdar olmaz ve zarar görmez. Diliyorum , Allah ona güzel kapılar açsın ve kendini kurtarsın. ]

Son düzenleme:
yazdıkça anlıyoruz ki 9 sene adama yapışmış, boşansın diye uğraşmış, olmamış.

hazmedemiyor. ayrılmaya niyeti de yok, aşk sosuna buladığına göre.

inşallah çocuğu yanlış yollara sapmaz.

kk kuralları işte;
gavura gavur diyemiyoruz.

tdk da metres kelimesini arattım.
iffetsiz, ahlaksız kadın
kapatma
zamazingo
zımbırtı

diye tanımlamış.

seç beğen al OMRUM79 OMRUM79
Öyle demeyin o metres değil,sadece adı bir adam tarafından kandırılan masum,zavallı bı hanımefendi! Lütfen,buraya da zaten onu alkislamamiz için yazdı.

Üzüldük mü? Hayır..
İkinci kadınların hepsinin kalemi aynı. Arabesk laflar. Öldüm bittimler..
Beter olun bir zahmet. Erkeklerin köküne kıran girdi bekar adam kalmadı değil mi?
Siz bu kafayla bir 19 sene daha yaşarsınız. Çocuğunuza üzülürüm sadece.
Sahi o ne durumda? Hiç anne kimliğinize değinmemişsiniz. O bu işin neresinde?
Yarın öbür gün aklı erip annesinin bu takıntılı durumunu öğrenince çok saygı! duyacak..

Zor bi durum yaa..ama evli ya bosanacak ya da omur boyu metres hayati gibi...keske bastan hic alismasaydin... bosansa evlenseniz bu defa butun buyu bozulmus olur eminim buna!

Ama o evliydi cümlesini okuduktan sonra Allah sizin gibi kadınları ve sevgiliniz gibi erkekleri herkesten uzan tutsun diliyorum

iğrenç derecede arabesk buldum sizi ve evli adamla olan munasebetinizi

Oo beddualar edilmiş herkes kendi namusuna baksın diye öğütler verilmiş ve bunu yapan yıllarca evli bir adamla ilişki yaşamış bir varlık

Bosanacak adam 9 yilda illaki bosanirdi,kendinizi dusurdugunuz durumun farkinda misiniz?ikinci kadin olmayi kabul etmissiniz ,adam sizi metres yapmis bu durumu degistirecegini mi saniyorsunuz gercekten? Diger kadin icinse gercekten uzuldum keske kocasinin pisliklerinin farkina varabilseydi bunca sene

Takıntı aşk olsa gurur der ,yol der giderdiniz kandırmayın kendinizi , başkasının koynunda ki aşk olsaydı dayanamaz bunca sene dönerdiniz sırtınızı .
Ha bu arada çokca beddua edebilirsiniz tutmaz , siz de mazlum değilsiniz hani ;)

9 yil devam etmişsin. Bir 9 yıl daha edersin. Allah islah etsin demekten başka bir şey bulamıyorum. Adam ayrılamıyormuşmuş ayrılmaz tabi. Ohh evde bekleyen karısı bir de gününü eğlendirdigi sevgilisi var adam niye vazgeçsin ki. İki salak (eğer karısı da biliyor ve razı geliyorsa) kadın el pençe kendisine.

Back
X