Caresizlik

Safkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
283
116
53
Merhaba hanımlar evliligimin iyi gitmediğini düşünüyorum eşimle şiddetli kavgalarimiz oluyor sürekli hakaret etmeler birbirimize bir yaşında kizimjz var ve bundan etkileniyor her zman olan bir durum değil tabiki kavgalar ama çocuğumun sesten etkilenmesine bile tahammül edemiyorim.esim boşanmak istediğimi biliyor ama inanmıyor ve istemiyor anldigim kadarıyla onda rahatsız olduğum hiçbir seyide degistirmedi ne yapmaya çalışıyor anlamadım böyle devam edecek galiba. Bugün ki olayı anlatmak istiyorum anlamsız bir konudan tartışma çıktı ve başladı hakaretler etmeye yani akıl almayacak şeyler soyluyor sen bana sattın kendini (11 yıldır beraberiz 4 yıldır evliyiz) neler neler söylediklerini duymuyor benim karaktersiz demem inanilmaz zoruna gidiyor nedense. Boşanmak istediğimi evden gitmesini söyledim gitmiyor çocuğu uyuttum uyanmasın diye birşey de diyemiyorum ben evimi bırakıp gitmek istemiyorum bebeğim çok hassas sese karşı evde o uyuyunca WC ye bile gidemiyorum oturuyorum oylece yerini arıyor falan babamlarda rahat etmiyor yani 5 saat yol gitmem lazım bebekle nasıl yapicam bilemiyorum kendime guvenmiyorim o yüzden onun gitmesini istiyorum ama gitmiyor sürekli hakaret ediyor ama cocuguda huzursuz ediyor bebek hissediyor enerjiyi gerginliği onun için çok uzuluyorum. Boşanmayı çok istiyorum ama yine bebeğim için çok uzuluyorum mutsuz olurmu diye yavrum tamamen cikmazdayim.esimede gitmiyorsan bari adam gibi dur uyumlu ol çocuk huzurlj olsun diyorum yok oda iki gün suruyo sizce ne yapmalıyım nasıl ikna edebilirim onu buna bugün artik git polis cagiricam yoksa dedim gidip başka odada uyudu hiç umursama di bile

Birdahaki kavgada eve polis çağır boşanmakta kararlıysanız dilekçenizi önüne koyun ardından uzaklaştırma çıkartın ısrarlıysa tutumunda. Bu istikrar ya onun huyunu törpülemesine yardımcı olur. Yada ayrılırsınız

Bende böyle bir ailede büyüdüm.
Annem babam birbirine hakaretler yağdırırdı, daha fenaları da.
Keşke keşke keşke o zaman ayrılsaydılar. Nasıl mutlu olurdum anlatamam..
Psikolojimin içinden geçtiler çünkü beraber olarak,evliliklerine devam ederek.
İstemediğiniz evliliği çocuğum babasız büyüyecek diye sürdürmeye devam etmek saçma, çünkü çocuklar inanın böyle ortamda çok daha mutsuz.

Verecek bir tavsiyem yok. Allah yardımcınız olsun. Böyle bir adamla bir ömür zor olur.

Bebeğiniz çok küçük , bitti mi aranızda ki herşey çok üzüldüm ya çözemez misiniz :(

Allah'ım öyle tanıdık bi hikaye ki.. Cesaretiniz varsa, ayrılmak istediğinize eminseniz 1 dk durmayın, bebek daha küçük, emin olun adapte olması şu zamanlar çok daha kolay. Sonuçta yine baba ile görüşecek boşansanız dahi, bir de bebekleri biz öyle yaftalıyoruz sese hassas, başka yerde uyumaz falan diye.. Ben aynı korkularla memlekete gittim ve bebeğim hiçbir yerde orada uyuduğu kadar iyi uyumamıştı, kendi evimizde bile. . Gidecekseniz hiç durmayın. Oraya da uyum sağlar emin olun..

Benim için bitti sevgimin bittiginj anlatmaya çalıştım sanırım anlmadigi durumda bu kabullenmeyip hakaretle canımı acitmaya çalışıyor bende dayanamayıp karşılık verirsem çok cirkinlesiyor durum belki neden bu durumdayız diye düşünüp anlamaya calissaydi durum frkli olurdu ama bu yolu seciyo

Bende böyle bir ailede büyüdüm.
Annem babam birbirine hakaretler yağdırırdı, daha fenaları da.
Keşke keşke keşke o zaman ayrılsaydılar. Nasıl mutlu olurdum anlatamam..
Psikolojimin içinden geçtiler çünkü beraber olarak,evliliklerine devam ederek.
İstemediğiniz evliliği çocuğum babasız büyüyecek diye sürdürmeye devam etmek saçma, çünkü çocuklar inanın böyle ortamda çok daha mutsuz.
Bende bunu anlatmaya çalıştım daha küçük bebeğimiz düzeltmek istiyorsan terapiste gidelim yada bosanalim çocuk etkilenmesjn diye ama ona göre psikologa gidenler deli ne beklenir ki bu fikirde olan birinden

Bizde (4 kız kardeş) çocuklugu,ergenlıgı ,genclıgı asabi baba tarafından sözlü -fiziksel şiddetle gecmis kardeşleriz ..annemız çaresizim iş yok muhtac olmayalım ele diye ayrılmadı hiç ,sonucta ne mi oldu 4 kardeşte 30 lu yaşlardayız erkeklerden nefret eden ,evliliğe inanmayan ,güvensiz ,huzursuz ve kaygılı insanlarız ..üstteki arkadasın dediği gibi karnımız doydu çok şükür ama ruhumuz delik deşik oldu . Keşke annemiz ayrılsaymış ... can çıkar huy çıkmazmış , imkanınız varsa huzuru seçin , ailenizin evinde sevgiyle büyür evladınız . Allah yardımcınız olsun ..

Bizde (4 kız kardeş) çocuklugu,ergenlıgı ,genclıgı asabi baba tarafından sözlü -fiziksel şiddetle gecmis kardeşleriz ..annemız çaresizim iş yok muhtac olmayalım ele diye ayrılmadı hiç ,sonucta ne mi oldu 4 kardeşte 30 lu yaşlardayız erkeklerden nefret eden ,evliliğe inanmayan ,güvensiz ,huzursuz ve kaygılı insanlarız ..üstteki arkadasın dediği gibi karnımız doydu çok şükür ama ruhumuz delik deşik oldu . Keşke annemiz ayrılsaymış ... can çıkar huy çıkmazmış , imkanınız varsa huzuru seçin , ailenizin evinde sevgiyle büyür evladınız . Allah yardımcınız olsun ..
Ailemin destek olacağını sanmıyorum yani ortada bırakmazlar ama huzurlu olacağımı düşünmüyorum onlar tarafından bbaam geçen tartismamizda anneme eşimin elinin cizildigini söylemiş benim kolum mosmordu yani çok kırıldım beklentim yok kimseden ama insanın boynu bukuluyor gerçekten esimde bugün kavgada babanda biliyonsebin ne mal olduğunu beni destekledi dedi birşey diyemedim tabi babaminkide hem biraz erkek egemenligini desteklemekten hemde barisirlar laf etmeyim diye muhtemelen bu arada öğretmenim maddi olarak ihtiyacım yok kimseye ama yinede insan bir destekçi ariyor

Ailemin destek olacağını sanmıyorum yani ortada bırakmazlar ama huzurlu olacağımı düşünmüyorum onlar tarafından bbaam geçen tartismamizda anneme eşimin elinin cizildigini söylemiş benim kolum mosmordu yani çok kırıldım beklentim yok kimseden ama insanın boynu bukuluyor gerçekten esimde bugün kavgada babanda biliyonsebin ne mal olduğunu beni destekledi dedi birşey diyemedim tabi babaminkide hem biraz erkek egemenligini desteklemekten hemde barisirlar laf etmeyim diye muhtemelen bu arada öğretmenim maddi olarak ihtiyacım yok kimseye ama yinede insan bir destekçi ariyor
babanız ayıp etmiş , tutumu ne kadar yanlış , haklısınız ,baba evine dönmeyin “” büyüdükçe anlıyorumkı insanın kan bağıyla anne baba olması hata yapamayacakları -mükemmel oldukları anlamına gelmiyor “evlendıkten sonra bende kendi aileme uzaklaştım ..
Öğretmen olmanıza çok sevindim , burda ne kadar tavsiye versekte kendinize göre bir elekten gecirip kendi yolunuzu kendiniz çizmelisiniz ..bende bugün evlilik terapistine gittim ,düne kadar çok umutsuz ne yapacagını bilmez haldeydim ,psikolog bana farklı birşey söylemedi ama düsüncelerimin planlarımın hislerimin yanlış olmadığı konusunda Kararlarımın arkasında durmam gerektiği konusunda manevi bir güç oluşturdu içimde ,imkanınız varsa duygusal anlamda bu süreçle tek başınıza mücadele edemeyeceksenız 1 saatınızı ayırıp gitmenizi tavsiye ederim ..

Polis çağırın uzaklaştırma kararı çıkarttırın ,ağır gelmiş evlilik ona ,sevgili olmak gibi olacak sanmış belli ,
Çok zorda kalırsanız bi süre ailenizin yanona gidin tepkiniz sert olsun

Back
X