Merhaba hanımlar evliligimin iyi gitmediğini düşünüyorum eşimle şiddetli kavgalarimiz oluyor sürekli hakaret etmeler birbirimize bir yaşında kizimjz var ve bundan etkileniyor her zman olan bir durum değil tabiki kavgalar ama çocuğumun sesten etkilenmesine bile tahammül edemiyorim.esim boşanmak istediğimi biliyor ama inanmıyor ve istemiyor anldigim kadarıyla onda rahatsız olduğum hiçbir seyide degistirmedi ne yapmaya çalışıyor anlamadım böyle devam edecek galiba. Bugün ki olayı anlatmak istiyorum anlamsız bir konudan tartışma çıktı ve başladı hakaretler etmeye yani akıl almayacak şeyler soyluyor sen bana sattın kendini (11 yıldır beraberiz 4 yıldır evliyiz) neler neler söylediklerini duymuyor benim karaktersiz demem inanilmaz zoruna gidiyor nedense. Boşanmak istediğimi evden gitmesini söyledim gitmiyor çocuğu uyuttum uyanmasın diye birşey de diyemiyorum ben evimi bırakıp gitmek istemiyorum bebeğim çok hassas sese karşı evde o uyuyunca WC ye bile gidemiyorum oturuyorum oylece yerini arıyor falan babamlarda rahat etmiyor yani 5 saat yol gitmem lazım bebekle nasıl yapicam bilemiyorum kendime guvenmiyorim o yüzden onun gitmesini istiyorum ama gitmiyor sürekli hakaret ediyor ama cocuguda huzursuz ediyor bebek hissediyor enerjiyi gerginliği onun için çok uzuluyorum. Boşanmayı çok istiyorum ama yine bebeğim için çok uzuluyorum mutsuz olurmu diye yavrum tamamen cikmazdayim.esimede gitmiyorsan bari adam gibi dur uyumlu ol çocuk huzurlj olsun diyorum yok oda iki gün suruyo sizce ne yapmalıyım nasıl ikna edebilirim onu buna bugün artik git polis cagiricam yoksa dedim gidip başka odada uyudu hiç umursama di bile