Çaresizlik !..

PorseLenBebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
1.268
0
116
İstanbul
12 gün sonra yani 7 eylülde erkek arkadaşımla 3 yılımızı bitiricez Şeniz fakat ailevi sorunlardan dolayı ben evden dışarı çıkamıyorum :gitme: bu nedenle ona nasıl bir sürpriz yapacağımıda bilmiyorum. dün akşam msnde konuşurken 13 gün kaldı 3 yılı bitirmeye dedim üzüldü :çok üzgünüm: neden hatırlattın benim sana sürprizim vardı dedi lütfen o güne kadar hatırlatma dedi çok güzel bir sürpriz yapacam sana dedi. peki ben ne yapacağım ?? evden dışarı çıkmak gibi bir lüksüm yok nasıl bişey yapabilirim sizce ?? :uhm:

o zaman 3. yılınızı gününde değil 3+5 te falan kutlayacaksınız.
sebep aileviyse sevgilinizde buna anlayış gösterecek o zaman.

madem disari cikamiyorsunuz daha önce yapmadiysaniz ona bir slayt hazirlayabilirsiniz yada evde kendinizin yapabilecegi el emagi baska bisey
zaten önemli olan hediyenin güzelligi degil ne anlam tasidigidir

aynı gün kutlamak şartmı senın dışarı çıkabilcen bir gün kutlayın
biz hep öyle yapıyoruz 5 yıl içinde 1 yada 2 kez aynı gün kutlamışızdır
doğumgünleride öyle oluyor genellikle
tamam aynı gunun özelliği daha bı farklı ama
ben o aynı gunlerin özelliğini evlenince çıkarımcam valla şimdi kasmaya gerek yok evden çıkamıyorsan başka bırgun gun kutlayın 3. yılınızı :)

çoook özel öyle gösterişli birşeyede gerek yokki çok sevdiğini söylemen bile bir hediyedir. eğer içinde kalmasın istiyorsan müsait bir zamanda alır hediyeni veririsin. yada süpriz yaparsın.

bahane bulabirsin ailene simdi burdan yazmak istemiyorum kötü örnek olmim :ecrin_bebek: ama yinede imkansız diyosan dısarı cıktıgınız birgün telafi edersiniz :(

ewden bi şekilde çık bence küçük beyaz bi yalan uydur çık küçükte olsa unutulmaz bi şey yapın birlikte

bence de dışarı çıktığın gün yapsın sürprizini ailene yalan söylemene gerek yok

ona kendı ellerınle pasta yap, 3 tane mum koy. ailene de bır yalan söyle 1 saatlıgıne kaçın kutlayın,bence çok romantık olur.

Back
X