Çaresizlik!

bence gördüğün yerde "merhaba,nasılsın" diyebilirsin, sonuçta küçük bi nasılsından kimseye zarar gelmez diye düşünüyorum:34:

bence gördüğün yerde "merhaba,nasılsın" diyebilirsin, sonuçta küçük bi nasılsından kimseye zarar gelmez diye düşünüyorum:34:

Bana kalsa yapardım da hani daha hiç bir muhabbet yokken demek garip kaçar gibime geldi.. sonuçta aynı okuldayız neden olmasın ama işte bir iki muhabbetimiz olsa .. :26:

anlaşıldı sen iyice koptun bence bırak başkasını bul :33: ewt ewt en iyisi sen bu hafta gülümseme taktiğini dene sonra buraya yaz yoksa merakten çatlarım :52: :66:

Tamam nasılsa kaybedicek hiç bir şeyim yok.. Gülümseyeceğim bakalım hayırlısı .
ayrıntısına kadar yazacağım söz çook sağol şimdiden arkadaşım :) :1:

Tamam nasılsa kaybedicek hiç bir şeyim yok.. Gülümseyeceğim bakalım hayırlısı .
ayrıntısına kadar yazacağım söz çook sağol şimdiden arkadaşım :) :1:

herşeyin hayırlısı hiç bişeye moralini bozmaaa amaaaaannnn de geç :34: yardımcı olabildiysem ne güzell ama sen kendin buldun herşeyi :34:

hadi şimdi çare buldun birazda kop kop kop :51: :33: :32: :66: :64: :65: :60: :36: :36: :9:

herşeyin hayırlısı hiç bişeye moralini bozmaaa amaaaaannnn de geç :34: yardımcı olabildiysem ne güzell ama sen kendin buldun herşeyi :34:

hadi şimdi çare buldun birazda kop kop kop :51: :33: :32: :66: :64: :65: :60: :36: :36: :9:

Aynenn :) Şimdi kafa dağıtmak için açtım müziği evde kimse yok azıcık hamur işi yapayım anaam kilo almam inşallah gülümseyene kadar :33: :66:

insan sevdigini kaybedince sızı oluyor içinde nu sakın bırakma peşinden git benim sevdigim çocuk benimle ilgileniyr bende onunla ilgilenirsem arada aşk:54: olur sakın bırakmaaaa:71:

Back
X