canım bu kadar katı bi şekilde söylüyorsa polis olmanı istemediğini vardır elbet bi sebebi boşver bence
polislikte öyle kolay bi meslek değil zaten yerimseniben
Canım seni çok iyi anlıyorum. Benimde çocukluktan beri hayalimdi polis olmak. Ve sınavına,mülakatına girdim de. Mülakattan geçtim,sınavdan 3 puanla kaldım. İyi kide kalmışım diyoru şimdi. Bir bayan için o kadar zor bir meslek ki... Karşıdan bakılınca gerçekten çok cezbedici geliyor insana ama daha sonra şartlarını düşününce fikirlerin değişiyor. Akademi değil de 2 senelik okumak istiyorsan çok zor,kendi şehrinden uzakta askerlik yapar gibi okuyorsun. Sadece haftasonları iznin var ve şartları da ağır. Ondan sonra şark hizmeti,tayinler derken ne evliliğinin tadını çıkarabiliyorsun ne de hayatının. Tamam sonunda çok güzel ve şerefli bir mesleğin oluyor fakat şartları çok zor hele ki bir bayan için. Erkek arkadaşının bir bildiği var ki sana öyle demiş. Ha bunların hepsini nerden mi biliyorum. Polis okulunda okuyan ve polis olan arkadaşlarımdan... Allah hakkında hayırlısını versin canım. Karar senin,hayat senin.
2 aydır hayatında olan birisi için yıllardır hayalini kurduğun meslekten vazgeçmek kolay olmasa gerek.Bir yanda çocukluk hayalim dediğine göre 15-20 senelik hayal bir yanda 2 aydır tanıdığın, asla tanımış olamayacağın bi adam. Hayalin kolay bi meslek değil ama bence yapacağın seçim daha zor. Başvurunu yap derim sonuca göre karar verirsin. o zamana kadar zaten bu kişiyide daha çok tanımış olursun. Belki de zaten başvurun sonuçsuz kalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?