çaresizlikten bunaldım..fikirlerinize ihtiyacım var

neriman34

ay nekadanda mikemmelim:)
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
274
0
96
İstanbul
Kızlar 2 aydır görüştüğüm birisi var,kendisi polis,ve niyeti çok ciddi,kısmetse haziranda gelip istemeyi düşünüyor.bu kadar ciddi olması hoşuma gitti,biliyosunuz artık erkekler evlenme konusunda bayanlardan daha çekimser.Kendisini seviyorumda,ufak anlaşmazlıklar olsada iyi giden bi ilişkimiz var.Gelelim soruna;
Kızlar çocukluktan beri istediğim meslek polislik..Ve bu sene şansımı denemek için son fırsatım var,seneye yaştan dolayı başvuramıycam bu mesleğe.Ve çok olmak istiyorum,ama birlikte olduğum insan katiyen buna karşı.Ya ben ya polislik bile dedi mafoldumbenmafoldumbengönlüm ondan yana ama elimde olan son şansımıda kaçırıcam mesleğe başvuramazsam birdaha asla başvuramıycam.Sizce ne yapmalıyım,bir yanda çocukluk hayalim diğer yanda beni çok seven ve niyeti ciddi olan sevgilimsenağlamasenağlama

ne olur yol gösterin kızlar....

canım bu kadar katı bi şekilde söylüyorsa polis olmanı istemediğini vardır elbet bi sebebi boşver bence
polislikte öyle kolay bi meslek değil zaten yerimseniben

canım bu kadar katı bi şekilde söylüyorsa polis olmanı istemediğini vardır elbet bi sebebi boşver bence
polislikte öyle kolay bi meslek değil zaten yerimseniben

evet cnm kendide öyle söylüyo,meslektaşı olan bayanların zamanla erkeksileştiğini kabalaştığını söylüyor,ama ne bilim genede çok istiyorum,o sürekli rüyasında beni görürüken ben sürekli rüyamda polis olduğumu görüyorum..vaz geçtiğimde ilerde pişman olup keşke olsaydım demekten çok korkuyorumsenağlamasenağlama

Canım seni çok iyi anlıyorum. Benimde çocukluktan beri hayalimdi polis olmak. Ve sınavına,mülakatına girdim de. Mülakattan geçtim,sınavdan 3 puanla kaldım. ıyi kide kalmışım diyoru şimdi. Bir bayan için o kadar zor bir meslek ki... Karşıdan bakılınca gerçekten çok cezbedici geliyor insana ama daha sonra şartlarını düşününce fikirlerin değişiyor. Akademi değil de 2 senelik okumak istiyorsan çok zor,kendi şehrinden uzakta askerlik yapar gibi okuyorsun. Sadece haftasonları iznin var ve şartları da ağır. Ondan sonra şark hizmeti,tayinler derken ne evliliğinin tadını çıkarabiliyorsun ne de hayatının. Tamam sonunda çok güzel ve şerefli bir mesleğin oluyor fakat şartları çok zor hele ki bir bayan için. Erkek arkadaşının bir bildiği var ki sana öyle demiş. Ha bunların hepsini nerden mi biliyorum. Polis okulunda okuyan ve polis olan arkadaşlarımdan... Allah hakkında hayırlısını versin canım. Karar senin,hayat senin.

Babam polis bir sürü bayan arkadaşı var anneminde polis olan doğal olarak..
Erkekleştikleri fikrine katılmıyorum ancak geceleri gündüzleri yok.
Çevirmeye çıkıyorlar mesela gecenin bir yarısı,iş olunca hoop çağırılar kadınmış erkekmiş bakmazlar.
Ama diyorum ya hayaliniz ise size haz verecekse neden olmasın..???

chance cnm ben lisans mezunu olarak giricem eğer olursa..sadece 6 ay eğitim alıcam,ayrıca babamda polis,dediğin gibi çok şerefli bi meslek,sanırım babamdan dolayıda hayranlığım var,aslına bakarsanız babamda olmamı istemiyor ama erkek arkadaşım kadar katı değil,dün gece rüyamda bir sürü bayan polis gördüm,uzaktan bakıp iç çekiyodum,rüyanın verdiği duygusallıkla hemen topic açıp yardım istemek istedim sizlerden..erkek arkadaşım çeyiz hazırlıklarına başla diyo ama hiç içimden gelmiyor,senin gibi genç kızmı olur neden bu kadar hevessizsin diye kızıp duruyor..ama polis olmazsam ve onla evlenirsem ilerde bunu onun başına kakıp sorunlar yaşarız diyede korkum var...ben bu meslek için yaratılmış gibiyimmafoldumbenmafoldumben

Bende öyle düşünüyordum, ya polis olucam ya da polis diye. Ama şimdi iyiki vazgeçmişim diyorum. Bu arada sen eğitim konusunda bayağı şanslısın,o kadar zorluk çekmeyecekin. Ama bir bayan için ağır bir meslek gerçekten. ıçinden nasıl geliyorsa öyle davran canım, dene o zaman hiç olmazsa sonradan neden yapmadım diye pişmanlık duymazsın. Ne diyeyim ki, kararlısın. Allah utandırmasın. Evlilik her zaman olur ama eğitim............

asla ikna olmaz kızlar..ikisi arasında seçim yapmak zorundayım..ailemden yardım istesem ondan yana olcaklar,onlarda polis olmamı istemiyo çünkü..ama onu kaybetmeme değicek bi meslek mi hiç bilmiyorum..mafoldumben

2 aydır hayatında olan birisi için yıllardır hayalini kurduğun meslekten vazgeçmek kolay olmasa gerek.Bir yanda çocukluk hayalim dediğine göre 15-20 senelik hayal bir yanda 2 aydır tanıdığın, asla tanımış olamayacağın bi adam. Hayalin kolay bi meslek değil ama bence yapacağın seçim daha zor. Başvurunu yap derim sonuca göre karar verirsin. o zamana kadar zaten bu kişiyide daha çok tanımış olursun. Belki de zaten başvurun sonuçsuz kalacak.

evet cnm bende onu diyorum belki başvurum kabul olmıycak..ama başvurmama dahi karşı..çok şansızım paradise cnm,neyi çok istediysem hep bi aksilik engel çıktı..iki arada kaldım..eğerki başvurursam dahi ayrılır sonucu bile beklemez..ondan vazgeçsem ve polis olmasam ömür boyu bunun kahrını yaşarım..bu hafta karar vermem gerek,aileme açılmamı istiyor artık..çevremdeki çoğu kişi ondan vazgeçmememi istiyor.bende hayallerime söz geçiremiyorum işte..

bende polis olmak istiyorum bunun için çalışıyorum erkek arkadaşımla ilk buluşmamızda bunu konuştum eğer istemiyorsan dedim yanii bende vazgeçmem almasınlar yaşım genç 22 yaşındayım 28 e kadar yolum var bende lisans mezunu olarak başvurucam seni seviyorsa değiştirmesin olduğun gibi kabul etsin bugün bunu değiştirir yarın başka bi huyunu sonra bakmışsın bambaşka sen olmayan biri çıkmış ortaya iyi düşün bu hayat senin ona şartları söyle istiyosa yanında yürür istemiyosa yürümezz

kesinlikle hayallerinin peşinden koş asla ama asla Bi erkeği dinleyip de hayallerinden ve kendinden vazgeçme sana Benden çoook Büyük bir tavsiye.. Bu arada sevgilin neden Bu kadar katı ? bunu da iyi düşün. ilerde senin çok istediğin şeyler karşısında inatla diretip Benim dediğim olacak der giBi Bir yapısı varsa ilişkini gözden geçir. Şahsen Ben kararlarıma saygı duymayan Bi adamı eş adayım olarak asla göremezdim ha tavsiyede Bulunursun fikrini dile getirirsin amenna ama direk "senin dediğin olmayacak ya Ben ya polislik" diyorsa Bence sen Bu çocuğu Biraz daha tanı. Bana çok çocukça geldi yaptiği kıyaslama

yani bide bu istediğin senin geleceğin hayalin bukadar isterken vazgeçemezsin onun sana destek olması lazım.

mesleğin zorluklarını biliyorum çok yıprancaksın diyor.doğru dürüst görüşemiycez diyor.sen eve geldiğinde ben işe gidicem diyor..ne zormuş bu işler Yarabbim...ruhsuzlaştım kaç gündür bu konuyu düşünüyorum..etrafımdakilerde ondan yana..ondan vazgeçmekte istemiyorum..ama bu mesleği seçersem herşey biticek..ooooooooooof of:çok üzgünüm:

burcuya şiddetle katılıyorum canım...

olaya birde şu yönden bak sevgilinin sözünü dinledin hayalinden vazgeçtin.
pekiiii ya ilerde seni hayal kırıklığına uğratacak bir durum ile karşı karşıya gelirseniz ayrılmaya karar verirseniz ne olacak
ben söyleyeyim canım "AH BENıM EŞŞEK KAFAM BU ADAM ıÇıN Mı VAZGEÇTıN ÇOCUKLUK HAYALıMDEN BU ADAM ıÇıN Mı" deyip hayıflanıp duracaksın ömrün boyunca...
olaya birde bu yönden bak ya gerçekten o senin için doğru kişi değil ise o zaman iş işten geçmiş olacak hayallerin bir adam için yarım kalmış olacak hatta yarım değil tamamen bitmiş olacak...
Rabbim herşeyin hayırlı olanını versin canım ....

sağolun kızlar çevremdekiler hep polislikten vazgeçmem taraftarıydı burdan baya destek aldım..şimdi etraflıca bi düşünüp karşıma alıp konuşmam lazım..umarım idaallerime saygı duyar (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…