çaresizlikten ölücem !

Evlendim ben aa sizi çağırmadık mı diyin bi daha sormazlar :) bayılıyolar herşrye burunlarını sokmaya.

Hayatınızı başkalarıyla karşılaştırmamaya çalışın lütfen bence olaya şu yönden bakıyorum. Eğer şu anda evli olsaydım ve eşimin ya da babamın durumu çok iyi olsaydı hiç bu kadar çabalamayacaktım ve kafamı kullanmayacaktım. Bir şeyler için çabaladıkça beynimin çalıştığını hissediyorum kafamı boş boş kuaför kalıcı oje kaş kirpik kıyafet trendyol influencerlar gibi şeylerle yormuyorum çok şükür geleceğe yönelik beklentilerim planlarım var kafamda okumam gereken kitaplar, üstten almam gereken dersler var. Siz de planınızı yapın ve harekete geçin kendinize ve aldığınız kararlara güvenin ben 4 sene önce korka korka babama tekrardan mı üniversite okusam diye sorduğumda ciddiye almamıştı beni gülüp geçmişti. Geç olsun güç olmasın ama mutlaka bir şeyler yapın durmayın karar veremiyorsanız da iyi kötü bir işe girin iş işi de kovalar karşınıza kimin çıkacağını bilemezsiniz.

Evlendim ben aa sizi çağırmadık mı diyin bi daha sormazlar :) bayılıyolar herşrye burunlarını sokmaya.
Bende hiç kimseye hiçbişeyi sormam çok anlayışlı birisiyimdir ama insanlar neden çalışmıyorsun komşum bile yani hergün görse hergün sorar eee iş bulamadın mi eee kendine birisini bulamadın mi bi süre sonra psikolojimi bozdu bu durum. Denicem tavsiyenizi :))

Ben kpss ye hazırlanmaya karar verdim. Önlisans mezunuyum sınavıma sürem var normalde dershaneye gitmezdim evde hazırlanabilirdim ama dershaneye kayıt olayım diyorum hem sosyalleşirm hem Farklı bi ortam belki iyi gelir iyi düşünmüşmüyüm

Yılmayın,umudunuzu yitirmeyin lütfen,nefes aldıkça bu hayatta umut hep var,öncelikle sağlıklı olduğunuz için şükredin.
Hayatın peşini bırakmayın o sizi bırakmak istese de.
Dersaneye yazılıp hem ders çalışıp hem de sosyalleşebilirsiniz bu en azından sizin için olumlu bir adım olur.
Bölümünüzden istihdam oranları nedir,sınava girip iyi bir puan alıp bir sonraki alımlarda atanmak nasip olsun inşallah.
Sağlık bakanlığının hemen hemen her sene alımları olmaya başladı.Zaman da varken,tam gaz başlayın bence.
Bir taşla iki kuş,sosyalleşirken ders de çalışmış olacaksınız. Kimbilir karşınıza nasıl fırsatlar çıkaracak hayat :)

Bir ay öncesine kadar aynen bu sekil isyanlardaydım elimi kestim, ameliyat oldum her şeyin başı sağlıklımış meğer gerisi halloluyur. Üzmeyin kendinizi sağlığınızın kıymetini bilin her şey bir şekilde düzelecek hep böyle kalmayacak.

İyi dilekleriniz için çokk teşekkür ederim Umarım herşey yoluna girer evet alımlar oluyor puanlar biraz yüksek 90 puan almalıyım umarım alabilirim. İnşallah güzel fırsatlar karşıma çıkar dediğiniz gibi kim bilir belki seneye yazarım buraya atandıgımı zor günleri atlattıgımı

Çok çok geçmiş olsun Umarım sizin içinde herşey yoluna girer.. inşallah 7 senedir bu şekilde düzelmiyor ama umarım dediğiniz gibi olur böyle kalmaz değişir artık

Seneye bugün atandığınızı yazacaksınız inşallah. Gün doğmadan neler doğar derler o misal, sizin de kısmetiniz nasibiniz çıkacak bi yerden elbet rızkı veren Allah. Sıkı bir çalışma temposu ile 90 alınamayacak bir puan değil, “çok yüksek bu puan yeaa alamazsın” diyenlere kulaklarınız tıkalı olsun çünkü bu süreçte aşırı mod düşürücü toksik insanlar türer çevrenizde,onları engelleyin geçin :) belki burdan söylemesi bize kolay geliyo ama boşvermeyin,umutsuzluğa kapılmayın.

Kurslara katılın.
Online kurstan bile 20 arkadaşım olur görüşmek istesem

Evet mod düşüren toksik insanlar çok oluyor bu sebepten dolayı Sosyal medyamı kapattım sınava kadar içime kapanıcam güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

Ben daha 2. sınıfım ama youtube videolarına şimdiden bakıyorum ben de dershaneye gitmeyi planlıyorum atanana kadar.

B
Bölümün ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…