Mrb aşılaman hayırlı olsun inş tutar.Sorun hakkında bir bilgim yok malesef.Güzel haberler verirsin umarım.
teşk feyzaaa ins .. senin kaçıncı aşılaman ? neler yaptın aşıalamdan sonra ???
İlk aşılamam tuttu benimde.Aşılamadan sonra ilk gün sürekli yattım sadece wc ihtiyacına gittim.Diğer günlerde ev işi filan yapmadım hiç genelde uzandım sürekli ama ara sıra pc başına geldim sıkıntıdan.kaç gün oldu aşılama yaptıralı?
yaa tutu demekk cnmm bu benim için çok büyük bir motive olduu rabim hayrlısından kucagına almayı nasip etsin :) dün yaptrdım ben daha cnm :) yeniyim daha bide fitil verdi progestron ... ya bilmiorum korkuyorum tutar inş ... sizin sorun neydi ?kaç yıllık evlisin
Kızlar meraba bi sorum olcak benim..yarın yada öbür gün aşılamam yapılcak ikinci aşılamam.gecen aşılamamda hapla yumurtalar büyümüştü ve 3 yumurtam olmuştu..bu kez iğne kullandım ve sadece 1 yumurtm oldu...içim çok sıkılıyo 1 yumurtayla şansım ne..aynı durumu yaşayan varmı??
Canım benim hiç belli olmuyor benimde 1 yumurtam gelişti oda zar zor kaç kez kontrole gittim adetime 1 hafta kala aşılamam yapıldı geç gelişti diye benimde hiç umudum yoktu ama tuttu Rabbime şükürler olsun ki.Hiç üzülme inş bu denemende tutar canım.Arkadaşımın 4 yumurtası gelişmişti ama hiçbiri tutmadı duyunca şok olmuştuk resmen herşeyin vakti zamanı var olumlu düşün lütfen
Canım benim hiç belli olmuyor benimde 1 yumurtam gelişti oda zar zor kaç kez kontrole gittim adetime 1 hafta kala aşılamam yapıldı geç gelişti diye benimde hiç umudum yoktu ama tuttu Rabbime şükürler olsun ki.Hiç üzülme inş bu denemende tutar canım.Arkadaşımın 4 yumurtası gelişmişti ama hiçbiri tutmadı duyunca şok olmuştuk resmen herşeyin vakti zamanı var olumlu düşün lütfen
Canım bi sorum daha olcak aşılamadan sonra kaç gün dinlendin..normal yaşantına hemen döndünmü
İnş tüp bebeğe gerek kalmaz canım iyi düşünelim iyi olur inş.ben aşılama olduğu gün hep yattım wc haricinde kalkmadım.Hastaneden çıktıktan sonra bile küçük adımlarla yürüdüm arabaya aşılamadan sonra bacak bacak üstüne attırıyolar ya.arabanın arkasına yatıp bacaklarımı aynı şekilde beklettim eve gidene kadar eve gidincede kalkmadım zaten hiç.Ertesi gün sadece pc başına geldim can sıkıntısından onun haricinde sürekli dinlendim,uzandım.Ev işi filan yapmadım ayakta kalmamaya çalıştım yemeği aşılamadan önce yapıp dolaba atmıştım zaten,sağolsun kayınvaldemde yardımcı oldu belkide ben fazla abarttım ama bunları yaptım canım.Umarım güzel haberler verirsin bizlere
Amin inş canım.Darısı tüm isteyenlerin başına inş.3 yıllık evliyim ben ilk başta pko dendi sonra sebepsiz infertilite teşhisi koyuldu bir sorun yok görünürde dediler aşılama önerdiler şükürler olsunki ilkinde tuttu.Sende güzel haberler alırsın inş içini ferah tut.Ben 12.günde kan testinde öğrendim.Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun testi?
cnm bilmiyorum kii tutSA ne zaman tutar ki iki gün içierinde döllenme olur mu ? 2 mart regl günüm ... bende dayanamamam yaparım gibime geliyor :) ayyyy çift çizgiyi görünce naparım benn çıldırırım heralde :) belim ağrıo ara ara yaa sende de olmuşmuydu ??? böle adet olcakmışım gibi bi ağrıı kasıklarımdada var biraz.
Bendeki kafaya bak bir milyonMide bulantımın geçiceği ayı yazmışım sana Canım ben aşılama olduğum gün wc haricinde hiç kalkmadan yattım.Diğer günlerde pc başına filan geldim sadece onun haricinde ev işi yapmadım,ayakta filan durmamaya çalıştım.Bol bol dinlendim canım sende dinlenmeye çalış mümkün olduğunca
merb kızlar bende dün aşılamamı yaptrdımm ağrı hisetmedim çok basit bir işlemm dinlenmeye çalışıyrumm elimden geldiğince inş tutar ilk kez yaptrdım eşimde ve bende sorun yok kısmet artık rabim nasip etsn bide bişe sorcaM KIZLAR size eşimin sperm sonuçları çok ii çıkmıştı bu aşılama için sperm verdi ama bazı düşüşler gördk sizce normal mii dr normal dedi bunlar yıkandığüı için en iileri seçildi dedi ama biz korktuk baya acaba sizlerde de oldu böle bişe ????
Kızlar meraba bi sorum olcak benim..yarın yada öbür gün aşılamam yapılcak ikinci aşılamam.gecen aşılamamda hapla yumurtalar büyümüştü ve 3 yumurtam olmuştu..bu kez iğne kullandım ve sadece 1 yumurtm oldu...içim çok sıkılıyo 1 yumurtayla şansım ne..aynı durumu yaşayan varmı??
hayırlısı olsunnnn............ benim de dün ikinci aşılamam oldu. bekleme süreci başladı:) benim de bildiğim 12. günde kanda çıktığı. ama eğer aşılama sonrasındaki hafta ilişki olduysa o ilişkilerde de tutmuş olabilir o zaman daha geç döllenmiş olabilir ve 12. günde çıkmayabilir kanda.
teşekürederim canım çok sagol, bizde öyle yapmaya çalısacagız, aşılama olmadan evi güzelce temizleyip yemeklerimi yapıp öyle gidecem... eşimde kaynanama demiş doktor agır kaldırmasın üşütmesin falan diye, yukarı çıkmazsak kızmayın falan diye.. iyi demiş... eşim çok umutlu oldu gözüyle bakıyo.. inş. tutar canım ya..
arkadaslar hepınız ıcın asilamanız hayırlı olur ıns.bıze guzel haber verırsınız INS.Allahın ıznıyle
Ayy tuttumu ne bendede hafif bel ağrısı ve adet olacak gibi ağrı vardı inş tutmuştur canımİmkanın varsa kan testi yaptır canım idrarda çıkmayabilir.Bende ilk 12.günde kan testinde 144.17 çıktı sonucum 2 gün sonra tekrar yaptırın dediler 2 gün sonra yaptım 367.44 çıktı beta hcg.İdrar testi yapmıştım o arada negatif göstermişti.
Eşinin konuşması çok iyi olmuş canım yat dinlen ben hala bir iş yapmıyorum gerçi istesemde yapamıyorum mide bulantısından.Eşim yardımcı oluyor sağolsun.İnş tutar ecehan valla heyecanlıyım bende burada kardeş gibi oluyor insan.Kısa zamanda böyleolursun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?