Çarşamba günü aşılama oluyorum

bende öyle düşünüyorum canım eğer olmazsam yarın yapacağım ama bu sancılar beni delirtcek

Canım benim ya umarım ağrıların biran önce geçer.Uzanıp dinlenmeye bak canım.Şimdi bende çıkıyorum netten uzanıcam biraz.Yarın sonucunu bekliyorum o zaman.Sabah erkenden burada olurum

slm kızlar nasılsınız.. edoşşşşş daha test yapmamışsın.. ne yapayım ben seni şimdi söyle... tuttu diyoz sana tuttu canım benim içini ferah tut... ben dün adet oldum yarın doktora gidicez.. başlıyoruz tedaviye hayırlısıyla artık...feyza keseyi görmüşsün çok sevindim canım...

ecehan hoşgeldin canım nası gidiyo özlettin kendini valla canım tedavinde bol şanslar inş rabbim yüzünü güldürsün ben pek ümitli değilim ama yarın olmazsam test yapacağım

ecehan hoşgeldin canım nası gidiyo özlettin kendini valla canım tedavinde bol şanslar inş rabbim yüzünü güldürsün ben pek ümitli değilim ama yarın olmazsam test yapacağım

hoşbulduk canım.. iyi diyelim iyi olsun... ben ümitliyim senden, hadi bakalım arkanızdanda ben gelicem nasipse... rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım... doktora git kan testi yaptır.. bende yarın gidicem bakalım...

Hoşgeldin ecehanözledik seni valla çok sevindim gelmene,adet olmana :) Tedavin güzel geçer umarım heyecan yaptım bendeKeseyi gördük çok şükür 22 şubatta bebeği görmeye gidicem şimdide onu bekliyorum hayırlısıyla bebişimizide görsem rahatlıcam inş bizi fazla bekletmez.

Edagül test yaptınmı canım bu saatte sırf senin için açtım pc'yi oysa felaket yorgunum.Güzel sonuçlarını bekliyorum.İnş bugün öğrenirsinde eşine sevgililer günü süprizi yaparsın

Edagül test yaptınmı canım bu saatte sırf senin için açtım pc'yi oysa felaket yorgunum.Güzel sonuçlarını bekliyorum.İnş bugün öğrenirsinde eşine sevgililer günü süprizi yaparsın

feyza henüz yapmadım bu günde düşünmüyorum çünkü gerçekten çok sancım var oldum olacağım gibi daha öncede böyle bir kaç geçince yaptım hayal kırıklığı yaşadım olmadı yine aynısı olur diye olmazsam eğer bir kaç gün bekleyeceğim canım hakkını helal et

kızlar malasef kırmızılar geldi ama çok üzülmedim bu sonucu biliyordum vucudumu çok iyi tanıyorum nasip , yapacak hiç bir şey yok rabbimin takdiri inş ecehan sen iyi sonuç alırsın canım

kızlar malasef kırmızılar geldi ama çok üzülmedim bu sonucu biliyordum vucudumu çok iyi tanıyorum nasip , yapacak hiç bir şey yok rabbimin takdiri inş ecehan sen iyi sonuç alırsın canım

canım tamamen adet oldunmu yoksa az bir miktar mı geldi

hosbulduk canım bende sizi özledim vallakeseyi gördük, bebegide görücez merak etme, gün gün büyüdügünü burdan bizde takip edicez canım.. ben bugün üniversite hastanesine gittim doktora herseyin iyi ama yinede hormon ve ultrasonla bakalım dedi, onlarda güzel çıktı, zaten sorunum yoktu, klomen verdi bugünden başla 10 gün sonra gel dedi,herşey iyiydi. hayırlısı artık canım

oldum aşkım ya ne yapalım demek ki nasip böyleymiş inş sen iyi bir sonuç alırsın canım

olamaz ya olmamalı,hayallerim yıkıldı ya valla olamaz ne güzel üçümüz arda arda doguracaktık ya, aglacam şimdi zor duruyorum valla

canım ya bu ay yine denesen olmazmı????

hayır bi tanem denemeyeceğim aşılama zaten çok zayıf bir ihtimal , bir ay sonra önemli bir sınavım ona hazırlanıyorum bu süre içinde olmazsa eğer yaza tüp bebek düşünüyoruz çok yorucu bir süreç daha fazla kendimi yormayacağım ama inşallh seninki olur bir tanem dualarımızda birbirimizi unutmayalım

Canım ya çok üzgünüm şuan.İstersen biraz daha düşün ve 2. aşılamayı dene.Doktor bana ya 2. yada 4. tutuyor genelde olumsuz olursa yarı yolda bırakmak yok hepsini deneyip tüpe geçeriz demişti.Şuan düşüncelerini çok iyi biliyorum ama bence bu ay tekrar denemelisin.İnan en az senin kadar üzgünüm.Rabbim umarım çok fazla uğraştırmadan yüzünü güldürür.

İnş canım.Herşeyin güzel çıkmasına çok sevindim bu süreçte umarım çok güzel haberler verirsin bizlere.Klomeni günde 1 keremi kullanıyorsun?Mutlaka hergün incir ye canım sütle birlikte yumurtayı çok güzel geliştiriyor.Edagül için çok üzüldüm eminim sende aynı üzüntüyü paylaşıyorsun.Umarım 2. aşılamayı tekrar düşünür.Dualarım sizlerle kızlar lütfen moralinizi yüksek tutmaya gayret edin..Kendinize iyi bakın

inan il merkezinde olsam bende düşünürüm ama biz şu anda ulaşım problemi olan bir ilçedeyiz ve ben özelde yaptırıyorum sadece bu aşılamada yol giderleri ,muayene katkı payı,ve 450tl aşılama ücreti toplam 800 tl gitti bundan önce genel tetkiklerde 1000 tl kadar gitti özel olduğu için pahalı oluyor ne yazık ki bunları düşünmek zorundayım bizim pozisyonumuzda en mantıklısı tüp bebek ama inş rabbim ona gerek bırakmaz ve kendiliğinden olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…