arkadaslar hepınız ıcın asilamanız hayırlı olur ıns.bıze guzel haber verırsınız INS.Allahın ıznıyle
Kızlar yarın saat 12 de aşılamam olcak..gece catlatma iğnemi yaptık..inş mutlu son olur:)
Kızlar yarın saat 12 de aşılamam olcak..gece catlatma iğnemi yaptık..inş mutlu son olur:)
yaa şimdi test yapsam çıkarmı ki??????? daha pazartesi yaptrdım aşılamayııııı ??????????????? sen aşılamadan 12 gün sonra mı yaptın?
sagol canım inş.. isteyen herkese rabbim nasip etsin..çok stres yapmaya başladım feyza ya... :18: evet canım burda insan kardeş sırdaş oluyor.... iyiki varsınız
sagol canım benim hep beraber güzel haberler veririz inş.. k.ibak
Aminnnnnn inş...İllaki stres oluyor insan ama kendini rahatlatmaya çalış canım sen ne kadar rahat olursan o kadar yüksek şansın.Sabah haberlerde izledim haberin konusu bilmem kaç milyon kişi çocuk sahibi olamıyormuş.Bilim adamları yeni ismiyle (bilim insanları) araştırma yapmış birincil nedeni stres daha sonra şişmanlık vs.. vs.. Yani herşeyin başı şu kahrolası stres canım.Zor biliyorum ama ne bileyim komedi filan izleyin eşinle kafanı dağıtmaya çalış mutlaka az kaldı çünkü.Bende bugün kontrole gittim ecehan Allahım muayene boyunca ağladım inş isteyen herkes bebek sahibi olur bunu o kadar çok istiyorum ki her duamda tanımadığım insanları ekliyorum.İnş güzel haberler vereceksin canım
canım ozellıkle senden gelecek guzel haberlerı merakla beklıyorum.arada bu forumdan takıp etcem senı gelişmelerde bıze yaz emı.
İnş herkes dualarına kavuşur
Edagül nerelerdesin canım?nasılsın görüşemedik hiç....
yazmam mı canım ALLAH izin verirse ben de dahil herkes güzel haber verecek inş.... ilk size söylicem söz.... sende habersiz bırakma beni tamam k.i.bak A.E.OL
cnm sız benım burdakı ılk arkadaslarımsınız ıyı bı haber alırsam mutlaka yazarım cnm.sen kdıne cok ıyı bak dınlen yorma kndını emı cok opt cnm
evet canım herseyin başı stres,benimde zaten stresden olmuyo...şişmanlıkta yok baska bi sorunumuzda yok çok şükür... zaten şimdiki nesil hep çocuk için ugrasıyor... eşimin bi çok arkadaşı ugrasıyor... stres yapmamaya çalısıyoruz canım hatta canımı sıkan arkadaşlar vardı, eşim onları facemden sildirdi...iyide yaptı aslında...şu sıralar bütün herkesten uzak duruyorum herkes saçma sapan seyler konusuyo, sonra kafama takıyorum... elimizden geleni yapıcaz canım çok çok sagol, incir fındık süt ceviz falan çok yiyoruz... hayırlısıyla saglıklısıyla rabbim herkese nasip etsin....senin kontrolde ne dediler canım... ???
ıns.cnm.Allahım senı ve bebısını hıc ayırmasın sagliklı bı sekilde bebısını kucagını almayı nasıb etsın.
Kızlar aşılamam yapıldı ewe gidiyorum...yıkama sonrası sperm sonuçlarını yazıyorum bi bakın...sperm sayısı=7 milyon,motilite=%90,progresif motilite=%4=27,%3=58,%2=5,%1=10 sonuçlar böle kızlar.çok iyi değil galiba doktorum kötü değil dedi.benim iyice umudum gitti bu aydan
En iyisini yapmışsın canını sıkanı sil gitsinŞimdilik herşey yolunda canım bi sürü kan tahlili için test verdim idrar testi verdim 2 hafta sonra gel dediler.Duruma göre normal gebe polikliniğine sevk edecekmiş artık umarım herşey yolunda gider ecehan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?