inan il merkezinde olsam bende düşünürüm ama biz şu anda ulaşım problemi olan bir ilçedeyiz ve ben özelde yaptırıyorum sadece bu aşılamada yol giderleri ,muayene katkı payı,ve 450tl aşılama ücreti toplam 800 tl gitti bundan önce genel tetkiklerde 1000 tl kadar gitti özel olduğu için pahalı oluyor ne yazık ki bunları düşünmek zorundayım bizim pozisyonumuzda en mantıklısı tüp bebek ama inş rabbim ona gerek bırakmaz ve kendiliğinden olur
ins kendini sinavina verirsin ve sinav sonucunu beklerken beta hcg sonucunda yuksek puani kapmissin dusunmedigin icin ins boyle olur senin icin
hayır bi tanem denemeyeceğim aşılama zaten çok zayıf bir ihtimal , bir ay sonra önemli bir sınavım ona hazırlanıyorum bu süre içinde olmazsa eğer yaza tüp bebek düşünüyoruz çok yorucu bir süreç daha fazla kendimi yormayacağım ama inşallh seninki olur bir tanem dualarımızda birbirimizi unutmayalım
İnş canım.Herşeyin güzel çıkmasına çok sevindim bu süreçte umarım çok güzel haberler verirsin bizlere.Klomeni günde 1 keremi kullanıyorsun?Mutlaka hergün incir ye canım sütle birlikte yumurtayı çok güzel geliştiriyor.Edagül için çok üzüldüm eminim sende aynı üzüntüyü paylaşıyorsun.Umarım 2. aşılamayı tekrar düşünür.Dualarım sizlerle kızlar lütfen moralinizi yüksek tutmaya gayret edin..Kendinize iyi bakın
canlarım benim ya iyi temennileriniz için çok teşekkür ederim yaşım ileri olmasa bu kadar sıkıntı yapmazdım üç yıl biz istemedik iki yıldır da istediğimiz halde olmuyor ve yaş otuz eşimde otuzbeş bu durumda sıkıntı yapıyorum işte en azından otuzumda kucağıma alayım diyorum rabbim yüzümü güldürsün şimdiki aklım olsa hiç korunmazdım
Arkadaşlar bende 1 sene normal yoldan gebelik elde edemedim. İlk aşılamamda hamile kaldım Allahıma şükürler olsun. Aşılamanın 11.günü kanda öğrendim. Umarım en kısa zamanda sizde olumlu sonuçlar alırsınız asla pes etmeyin. Kendinizi sıcak tutun, Aşılamaya kadar bal ceviz yiyin bol bol eşinize keçiboynuzu pekmezi içirin... Aşılamadan sonra dinlenmeye özen gösterin... Bol şans
sagol canım çok sagol... ALLAH HAYIRLI SAGLIKLI Bİ ŞEKİLDE BEBEGİNİ KUCAGINA VERSİN CANIM
Aminnn canımmmmmmmm. Size de en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsinnnnnnnnnnnnn
edagül ugramıcakmısın artık buraya bırakıverdin bizi
Günaydın kızlar nasılsınız?
bırakırmıyım hiç sizi canlarım senin aşılama ne durumda canım nasıl gidiyo inş tutar dualarında beni de unutma canım bende senin için ediyorum benimki inş doğal aşılamayla olur bu ay:))))
iyiyiz canım sen nasılsın neler yapıyosun.. bende iyiyim ayın 25inde kontrole gidicem yumurtalarıma bakıp çatlatma ignesi verecek doktor.. eşim bu ay çok umutlu inş. tutar
Bende iyi olmaya çalışıyorum canım mide bulantılarıyla başım dertte.Aaa hiç bişey kalmadı şurada 25 ne demekki nisanda belli olacak sonucu inş tutar canım çok sevindim.
nisanda degil canım martta belli olur... inş tutar canım... senin yardımına ihtiyacım var.. aşılamadan sonra nasıl ve ne kadar dinlenmem lazım... eşim sonucu ögrenene kadar yatacaksın diyo..?
merb kızlar bende dün aşılamamı yaptrdımm ağrı hisetmedim çok basit bir işlemm dinlenmeye çalışıyrumm elimden geldiğince inş tutar ilk kez yaptrdım eşimde ve bende sorun yok kısmet artık rabim nasip etsn bide bişe sorcaM KIZLAR size eşimin sperm sonuçları çok ii çıkmıştı bu aşılama için sperm verdi ama bazı düşüşler gördk sizce normal mii dr normal dedi bunlar yıkandığüı için en iileri seçildi dedi ama biz korktuk baya acaba sizlerde de oldu böle bişe ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?