Çarşamba günü aşılama oluyorum

Anladım canım benim bu durumda en mantıklısı dediğin gibi tüp bebek olur.Ben devlette yaptırdın zannettim canım kusura bakma.İnş tüp bebeğe gerek kalmadan Rabbim nasip eder.

canım özel çok pahalı bi de devlette denesen, ben devlette yaptırıyorum...yinede en iyisini sen bilirsin canım.. sınavında basarılar...

çok sagol canım günde 2 kere dedi canım senin artık zaman kaybetmemen lazım dedi.. evet dedim sabrım kalmadı... zaten klomenle 3, 4 tane yumurtam olusuyor.. dediklerinide yicem canım... evet edagül için bende çok üzüldüm beklemiyodum böyle olmasını, çok moralim bozuk zaten... umarım 2. aşılmayı düşünür.. çünkü aşılma yapılırken spermlerin birazını dısarı akıtmış yapan kişi... eşimin bi arkadasınada bunun gibi yapmışlar... 2.cide tutturdular.. inş. dener.. sende k.i.bak canım...

canlarım benim ya iyi temennileriniz için çok teşekkür ederim yaşım ileri olmasa bu kadar sıkıntı yapmazdım üç yıl biz istemedik iki yıldır da istediğimiz halde olmuyor ve yaş otuz eşimde otuzbeş bu durumda sıkıntı yapıyorum işte en azından otuzumda kucağıma alayım diyorum rabbim yüzümü güldürsün şimdiki aklım olsa hiç korunmazdım

Arkadaşlar bende 1 sene normal yoldan gebelik elde edemedim. İlk aşılamamda hamile kaldım Allahıma şükürler olsun. Aşılamanın 11.günü kanda öğrendim. Umarım en kısa zamanda sizde olumlu sonuçlar alırsınız asla pes etmeyin. Kendinizi sıcak tutun, Aşılamaya kadar bal ceviz yiyin bol bol eşinize keçiboynuzu pekmezi içirin... Aşılamadan sonra dinlenmeye özen gösterin... Bol şans

canım ne varmışki yasında bende 28 yasındayım... erkekler içinde yaş önemli degil zaten.. dün gittigim hastenede annemden yaslı hamile kadınlar gördüm... kız bu ay yaptırda beraber gün sayalım...

sagol canım çok sagol... ALLAH HAYIRLI SAGLIKLI Bİ ŞEKİLDE BEBEGİNİ KUCAGINA VERSİN CANIM

edagül ugramıcakmısın artık buraya bırakıverdin bizi

Günaydın kızlar nasılsınız?

iyiyiz canım sen nasılsın neler yapıyosun.. bende iyiyim ayın 25inde kontrole gidicem yumurtalarıma bakıp çatlatma ignesi verecek doktor.. eşim bu ay çok umutlu inş. tutar

bırakırmıyım hiç sizi canlarım senin aşılama ne durumda canım nasıl gidiyo inş tutar dualarında beni de unutma canım bende senin için ediyorum benimki inş doğal aşılamayla olur bu ay:))))

iyi gidiyo canım ayın 25 inde gidecem doktor gel dedi çatlatma ignesi falan verecek işte... önceden gördügüm tedavileri anlattım, bana sende bişey yok deyip gönderiyolardı dedm... bana 3 defa sana çatlatma ignesi hiç vurmadılarmı diye sordu bende hayır dedimm...şasırdı adam... bide klomeni önceki doktorlar adetin 5..inci günü başlatıyolardı bu doktor 3,, günün baslattı... inş bu ay ikimizinde tutar canım dualarım sizinle, inş kabul olur..

iyiyiz canım sen nasılsın neler yapıyosun.. bende iyiyim ayın 25inde kontrole gidicem yumurtalarıma bakıp çatlatma ignesi verecek doktor.. eşim bu ay çok umutlu inş. tutar

Bende iyi olmaya çalışıyorum canım mide bulantılarıyla başım dertte.Aaa hiç bişey kalmadı şurada 25 ne demekki nisanda belli olacak sonucu inş tutar canım çok sevindim.

Bende iyi olmaya çalışıyorum canım mide bulantılarıyla başım dertte.Aaa hiç bişey kalmadı şurada 25 ne demekki nisanda belli olacak sonucu inş tutar canım çok sevindim.

nisanda degil canım martta belli olur... inş tutar canım... senin yardımına ihtiyacım var.. aşılamadan sonra nasıl ve ne kadar dinlenmem lazım... eşim sonucu ögrenene kadar yatacaksın diyo..?

nisanda degil canım martta belli olur... inş tutar canım... senin yardımına ihtiyacım var.. aşılamadan sonra nasıl ve ne kadar dinlenmem lazım... eşim sonucu ögrenene kadar yatacaksın diyo..?

Bendeki kafaya bak bir milyon Mide bulantımın geçiceği ayı yazmışım sana Canım ben aşılama olduğum gün wc haricinde hiç kalkmadan yattım.Diğer günlerde pc başına filan geldim sadece onun haricinde ev işi yapmadım,ayakta filan durmamaya çalıştım.Bol bol dinlendim canım sende dinlenmeye çalış mümkün olduğunca

merb kızlar bende dün aşılamamı yaptrdımm ağrı hisetmedim çok basit bir işlemm dinlenmeye çalışıyrumm elimden geldiğince inş tutar ilk kez yaptrdım eşimde ve bende sorun yok kısmet artık rabim nasip etsn bide bişe sorcaM KIZLAR size eşimin sperm sonuçları çok ii çıkmıştı bu aşılama için sperm verdi ama bazı düşüşler gördk sizce normal mii dr normal dedi bunlar yıkandığüı için en iileri seçildi dedi ama biz korktuk baya acaba sizlerde de oldu böle bişe ????

Mrb aşılaman hayırlı olsun inş tutar.Sorun hakkında bir bilgim yok malesef.Güzel haberler verirsin umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…