Çarşamba günü aşılama oluyorum

hayırlı olsun canım aşılaman... doktor kötü degil dediyse kötü degildir sıkma canını, ya hiç sperm olmasaydı.. bi tanesi bile yeter canım, ben daha olmadım aşılama haftaya inş..

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım aşılaman... doktor kötü degil dediyse kötü degildir sıkma canını, ya hiç sperm olmasaydı.. bi tanesi bile yeter canım, ben daha olmadım aşılama haftaya inş..

Allahım gönülden isteyen herkese anneliği tattırsın..millet doğurup sokağa atıyo bizde olmuyo diye ağlıyoruz.allahım herşeyin hayırlısını versin

aşılaman hayrlı olsun cnm benimde bugn 5. günüm aşılamada bekliyrum bakalım ilk kez yapıldım senin kaçıncı ?? eşinin sperm sonuçlarında b problem varmıydı daha önce??

Allahım gönülden isteyen herkese anneliği tattırsın..millet doğurup sokağa atıyo bizde olmuyo diye ağlıyoruz.allahım herşeyin hayırlısını versin

amin canım hepimiz tadarız inş... sorma çok kızıyorum böylelerine, yerde gökte yatacak yerleri yok valla..

selam kızlarrrr off günler geçmioooo aşılama sonucuna daha varrrr (( sizler neler yaptınız????

selam kızlarrrr off günler geçmioooo aşılama sonucuna daha varrrr (( sizler neler yaptınız????

canım inşallah tutumuştur bişey sorcam kaç aysonra tedaviden sonra aşılamaya başladı bide sorununuz neydi benim eşimin sperm sayı iyi diyer deherlerde normel hareket sorunu var 4aydr ilaç kullanıyo doktor şimdilik ilaçla tedavi dyo ama hemen sonuç isterseniniz aşılamada yaparız dedi 6 ay tamamlandıktan sonra ama ben biraz beklemek istiyom sonuçta allah nasip etcek aşılamayla yada normel bilemeyiz ama biraz daha bekliyeyim dyo bazılar hemen yaptr dyo kafam çok karışıyo canım cevap verirsen sevinirim bu derdi paylaşanlar daha iyi anliyo birbirlerini

cnm biz 2,5 yıldr evliyiz 2 yıldır düşünüoz ama olmadı ben son 1 yıl dr gitim rahim filmi çektrdim yumurta geliştirci ilaçlar içtim sonra çatlatma iğnesi vuruldum 2 kez ama tutmadıı.. olmayınca olmulyr ikimizdede sorun yok cnm ama olmadı işte bizde tüp bebek drna gitim ona anlatık aşılama istyruz dedik oda tamam dedi yapıldım aşılamamı pzartesi günü ... tedavi sürecnde iğne vuruldum kontrle gtim işte yumruta gelişince iğne vuruluo 36 saatsnra aşılaman yapılıo 2 dk sürmüo sonrada böle bekilosun heyecanla :) inş cnm teşk ederim allah herkese nasip etsinn annelik duygusunuuu .. bnce sende yaptr bizide öle oyaladılar olur olur die ama bizim cnmıza tak etti olmuyr yanii iyiki tedavi olabiliyoruzz bunada şükür..

aynı bizi anlatmışsın. ama ben hiç çatlatma ignesi vurulmadım çatlıyodu yumurtalar.... aşılama yapacak doktorda şaşırdı nasıl vurmazlar diye, bizde bekledik olur diye...şimdiki aklım olsa hiç beklemezdim....neyse basladık tedaviye pazartesi belli olucak herşey.... sende yat dinlen yorma kendini agır filan kaldırma

anladım canım benim eşimde sorun bende bi sorun yok doktorumuz birazdaha beklememizi söylüyo sadece hareket sorunu var zaten bizde 3 ay kadar daha beklicez sonra bende aşılamaya başvururum heralde bide nekadr ücreti ayrıca sonucunu yaz çok merak ediyorum bu mübarek cuma gecesinde dyorumki inşallah tutumuştur

bekleme canım zaman kaybetme yaptır derim ama genede sen bilirsin tabi... ben devlette yaptırdıgım için özelde ücret ne kadardır bilemiyorum.. ama özel pahalı oluyo... şu mübarek gecede hepimizin duaları kabul olur inş..

Ecehan'cımm cnmm inş. ALLAHm gönlüne göre verir inşallah bebeğin seninle olur inşallah ilk denemede bbebeğin olur cnmm ALLAH yardmcın olsunn kuzumm

canımmmm teş ederim inş tutarr :) özelde yaptrdm ben 500 lira ilaçlarda 50 lira tutu .. ama her hastanede bir deil işte ben tüp bebek merkezinde yaptrdımm normal doktorlarda yapıo onlar daha uygun 200 lira felan fark var ..

ya bnmde çatlyr yumurtalarım baya yumurtam olmuştu ondan hepsi çatlasın die herlde vurdu :) evde iş yapmıyrum yemek dışında elimden geldigince yatıyrm cnm .. ben kimseye sölemedim aşılama yaptrdığımı millet dedikodcu yaa onların lafından da stres oluyr insan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…