amin canım hepimizin... aynen senin yasadıklarını yasıyorum şuan...siz bayagı uzak gitmişsiniz zor olmuştur ya gel git sürekli...bunu ögrendigim iyi oldu.. zaten rahim yukarda diyolar... idrara sıkışıp gitmeli... evet stres sıkıntı var sanki üstümde kocaman bi yük var... bu akşam çatlatma ignemi olucam.. ÇARŞAMBA GÜNÜ AŞILAMA OLUCAM.. HAKKIMIZDA HAYIRLISI CANIM.. bende senden dehşetle güzel haberler bekliyorum..aynı duyguları bnde yaşadım seni en ii ben anlarım cnmmm karnıma amansız ağrılar giriyrdu ellerim buz kesiyrdu heyecandann bide biz şehir dışana gitik aşılama çin ayrı b stere 1,5 saat yol gttik bide bana idarara sıkış dediler rahim aşağı iniyrmuş öle cnm . sana da sölerler herlde .. stres yapma hiçbişe olmuyr 2 dk sürmdi benmki .. rabbim bebegini sana kavuştrsun cnm inş... haberleirni bekliyrummm
Süper ya sende çarşamba günü oluyorsun umarım çok güzel olur herşey.Aşılamadan sonra gün aşırı dene ecehan diğer 12 cm büyüyüp çatlayabilir akabinde.Yalnız niye o kadar fazla para aldılar ki ben 25 tl vermiştim çatlatma iğnesine ve folik asite.Solüsyon nedir hiç almadım ama sanırım o tuttu o kadar.Neyse canım hayırlısı olsun çok sevindim canım aşılamaya girerken hafif idrara sıkışık ol ecehan
amin canım hepimizin... aynen senin yasadıklarını yasıyorum şuan...siz bayagı uzak gitmişsiniz zor olmuştur ya gel git sürekli...bunu ögrendigim iyi oldu.. zaten rahim yukarda diyolar... idrara sıkışıp gitmeli... evet stres sıkıntı var sanki üstümde kocaman bi yük var... bu akşam çatlatma ignemi olucam.. ÇARŞAMBA GÜNÜ AŞILAMA OLUCAM.. HAKKIMIZDA HAYIRLISI CANIM.. bende senden dehşetle güzel haberler bekliyorum..
cnm hadi hayrlısı olsun bugn seni merak ettik :) inş cnm senden de güzel haberler bekliyrm ben rabbim gönlümüze göre versin inş bebeklermiz bizimle olsunn hiç stres yapma cnmmm herşey güzel olcak ;
ne güzel moral veriyosunuz insana, inş canım, gün gün büyütükleri hesaplarız sonra cinsiyetler belli olur isim ararız derken bi bakmısız dogurmuşuz inş canım ya, hepimizin hayalleri duaları kabul olur..
cnm bnde buraya girince sizlerle konuşunca mutlu oluyrum kendimi yalnız hisetmiyrum inan .... ayy ne güzel olurrrr demiiii yaaaa rabbim nasip etsin bize o güzel duyguları çabalarıı ...
bende aynı, sizlerle konusmaya başlayalı,etrafımdakileri tınlamaz oldum, eşimin arkadaşlarının eşlerini yaniamin canım senin az kaldı sonucu ögrenmemize az kaldı
Ecehan neredesinnnn:18:
:) cnm boşverr kimseyi dinleme banada komşular diyor sürekli dr git nie olmuyr die bnde onlara söleymiyrum hiç bişeee aşılamayıda sölemedim kimseye aileme bilee insanlarr fırsat arıo dedikodu yapmak için .... evet sonuca az kaldıııııııı :)))) heycanla bekliyrummm
bizde söylemedik canım hiç kimse bilmiyo.. eşimin istemedigini sanıyolar... yalnız kayınvalime eşim biz çocuk yapcaz ecehana iş yaptırma agır kaldırmasın dedi doktor falan demiş.. şimdi bişey diyemiyo.. ama aşılamayı falan bilmiyo bilmicekte.... hadi canım feyzayda sevindik sende çoşalım[/QU
ii dmeiş cnmmmm :)))) yat dinlennn ohhh mis :) evet feyzaaya yazdım belirtilerinden bahsetsin bize azcık :)))))) sendede çıldıralımmmmm cnmmm hadiii bakalımmmmm :)))
solüsyon aşılama yapılan alet canım.. bide buz kalıplarında ilaçlar var buzluga koydum eve geliince bide igne gibi bişey var varda var yani.. doktor istedi, el mahkum alıcaz. valla bende şok geçirdim paramda yetmedi.. eşimin kkartı bendeydi ondan çektirdim...dogru diyosun deneriz canım.... öz_me arkadaşta dedi aynısını idrara sıkışık ol diye...bol bol su içmeli...
selam feyzaaa nasılsın?? ya snin aşılama tutmuştu cnm deil mi ? belirtilerin nelerdi ???
canım aşılamana az kalmış hakkında hayırlısı olsun inş tutar...allah hepimizin gönlündekini versin...ben artık eskisi gibi takmıyorum sanki...olmazsa tüple olur inş diyorum...tüple olan bebekte normal bi bebek oluyo acaip bişey çıkmıyo ortaya:)takmamaya calış canım stresden uzak dur bu çok önemli
Doğru söylüyosun ne derlerse alıyoruz..Bana dr. söylemedi su içme işini hemşire özel olarak dedi bende hafif idrara sıkışık girdim çok su içmedim ki aşılamadan sonra hemen wcye gitmemek için.Kendine çoooookk iyi bak canımm inş herşey çok güzel olacak
bizde söylemedik canım hiç kimse bilmiyo.. eşimin istemedigini sanıyolar... yalnız kayınvalime eşim biz çocuk yapcaz ecehana iş yaptırma agır kaldırmasın dedi doktor falan demiş.. şimdi bişey diyemiyo.. ama aşılamayı falan bilmiyo bilmicekte.... hadi canım feyzayda sevindik sende çoşalım[/QU
ii dmeiş cnmmmm :)))) yat dinlennn ohhh mis :) evet feyzaaya yazdım belirtilerinden bahsetsin bize azcık :)))))) sendede çıldıralımmmmm cnmmm hadiii bakalımmmmm :)))
parti yapalım parti
sagol canım, evet acayip bişey çıkmıyo hatta çok güzel oluyolarinş tüpe gerek kalmaz canım ya... sende aşılama olmuştun, kaç günün kaldı?..
İyiyim cnm sen nasılsın?Evet benm ilk aşılamam tuttu canım ilk hafta hiç bişey hissetmedim 2. hafta çok hafif bir bel ağrısı ve göğüs ve kasıklarımda aynı adet dönemimdeki gibi sızı hissettim.Sonucu 12.günde kan testinde öğrendim canm Umarım güzel haberler verirsin bizlere senin belirtilerin varmı?Kaçıncı gündesin
iim cnm saol .... benimde halszlik gögüslerim belim ve özel bölgem ağrıo yerinden çıkacak gibi bir ağrı kıvrandırıyr adeta sanki regl olcakmışım gibi( bugn 9. günümm ... akıntım felan yok hiç kasıklarmda ara ara ağrı oluyr ilk hafta çok vardı kasıklarımda ağrı bu hafta özel bölgemde ağrı arttı fena şekildee inş adet olmam cnm sıkılmaya başladıı seninde hayrlı olsun cnmmmmm rabbim hayrlsıından kucagına almayı nasip etsinn ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?