Çarşamba günü aşılama oluyorum

Ecehan'cımm cnmm inş. ALLAHm gönlüne göre verir inşallah bebeğin seninle olur inşallah ilk denemede bbebeğin olur cnmm ALLAH yardmcın olsunn kuzumm

çok çok çok sagol canım benim ALLAH razı olsun..... inş hepimiz kavusuruz bebeklerimize...

çok iyi yapmışsın..bizde söylemedik kimseye.. kafamızı ütülemesinler diye.. anne babalarımıza bile demedik, yat canım dinlen bosver eşin yapsın, baba olmak kolaymı

aşılaman hayrlı olsun cnm benimde bugn 5. günüm aşılamada bekliyrum bakalım ilk kez yapıldım senin kaçıncı ?? eşinin sperm sonuçlarında b problem varmıydı daha önce??

Yok canım problem yoktu.mevsimlere göre değişkenlik gösterebilir demişti doktorum.her ay aynı olmayabiliyo spermler demişti.keçi boynuzu pekmezi yedircem eşime

Benim 2. Aşılamam canım olmazsa 1 ay sonra tüp yaptırcaz.

bizimkindede asorun yoktu sayısı çok iyidi bu aşılama için verdiginde biraz düşüş gördük çok şaşırdık dr bişe diyemedi bize aşılama için yeterli dedi .. yıkandıktan sonra arttı sperm hareketi acaba dedim bu aşılama için mi böle yapıolar prosüdür geregi spermi az gösteriolar sonra biz artırtık demek için mi anlamadım aklımzda hala o var yanii . %66 hareketsiz vardıı daha önceki sonuçlarında sadce 10 hareketsiz vardı şaşrdık baya .. hayrlısı olsun cnmm bnde olmazsa 2. aşılamayı denicemm rabbim hakımzda hayrlısını versin ... ben aşılama bile olmucaktım çok karşı çıktım ama yoruldum artık düşünmektenn yeter dedim ve kendimi aşılama için hazrlanırken buldum :)

yok cnm yapmadm daha bugn 7. gnüm çıkmaz ki daha (( heycan var mı ???

evet var canım.. nedense doktora giderken karnıma tuhaf agrılar giriyo... yumurtalarım gelişti hissediyorum bakalım yarın ne olucak... senin daha erkenmiş dogru çıkmaz daha..

evet var canım.. nedense doktora giderken karnıma tuhaf agrılar giriyo... yumurtalarım gelişti hissediyorum bakalım yarın ne olucak... senin daha erkenmiş dogru çıkmaz daha..

aynı duyguları bnde yaşadım seni en ii ben anlarım cnmmm karnıma amansız ağrılar giriyrdu ellerim buz kesiyrdu heyecandann bide biz şehir dışana gitik aşılama çin ayrı b stere 1,5 saat yol gttik bide bana idarara sıkış dediler rahim aşağı iniyrmuş öle cnm . sana da sölerler herlde .. stres yapma hiçbişe olmuyr 2 dk sürmdi benmki .. rabbim bebegini sana kavuştrsun cnm inş... haberleirni bekliyrummm

ecehan canım ne yaptın aşılama ne durumda uzun zamandır giremiyorum inş iyi sonuç al benimde yumurtlama günlerim o uzayan sıvılar geldi bugün benimkide doğal aşılamayla olur inş hepimiz bu sene hayırla hamile kalalım

Ecehan neredesinnnn:18:

geldim canım çok yoruldum bugün ya 6 da girdim eve, doktor yine kan tahlili yaptı..onu beklemek zorunda kaldım...yumurtalarıma baktı sagda 3 tane ama 12cmmiş solda 1 trane 23 cmmiş olgunlaşmış...... ve bu akşam saat 10 da çatlatma ignemi oluyorum, ÇARŞAMBA GÜNÜ AŞILAMA OLUYORUM... CANIM.. Aşılama sülusyonu,çatlatma ignesi ve folik asit verdi doktor, bende 215 tl verdim eczaneye...

nerelerdesin sen, valla çok kızdım sana ya,Beddualarım tam gaz gelsin sana inş... yediz bebeklerin olurda, eşinle aranda yatarlar inş.... nerelerdesin ya, özledim seni...... bugün doktora gittim canım akşam saat 10 da çatlatma ignemi vurulcam, ÇARŞAMBADA AŞILAMA OLUCAM NASİPSE CANIM... hadi hakkımızda hayırlısı bebegim...

Süper ya sende çarşamba günü oluyorsun umarım çok güzel olur herşey.Aşılamadan sonra gün aşırı dene ecehan diğer 12 cm büyüyüp çatlayabilir akabinde.Yalnız niye o kadar fazla para aldılar ki ben 25 tl vermiştim çatlatma iğnesine ve folik asite.Solüsyon nedir hiç almadım ama sanırım o tuttu o kadar.Neyse canım hayırlısı olsun çok sevindim canım aşılamaya girerken hafif idrara sıkışık ol ecehan

Edagül nerelerdesin sen bi gittin pir gittin canım.İnş güzel haberler verirsin sende.Neler yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…