Ecehan'cımm cnmm inş. ALLAHm gönlüne göre verir inşallah bebeğin seninle olur inşallah ilk denemede bbebeğin olur cnmm ALLAH yardmcın olsunn kuzumm
ya bnmde çatlyr yumurtalarım baya yumurtam olmuştu ondan hepsi çatlasın die herlde vurdu :) evde iş yapmıyrum yemek dışında elimden geldigince yatıyrm cnm .. ben kimseye sölemedim aşılama yaptrdığımı millet dedikodcu yaa onların lafından da stres oluyr insan ..
çok çok çok sagol canım benim ALLAH razı olsun..... inş hepimiz kavusuruz bebeklerimize...
inşallah bitanemm
aşılaman hayrlı olsun cnm benimde bugn 5. günüm aşılamada bekliyrum bakalım ilk kez yapıldım senin kaçıncı ?? eşinin sperm sonuçlarında b problem varmıydı daha önce??
aşılaman hayrlı olsun cnm benimde bugn 5. günüm aşılamada bekliyrum bakalım ilk kez yapıldım senin kaçıncı ?? eşinin sperm sonuçlarında b problem varmıydı daha önce??
Benim 2. Aşılamam canım olmazsa 1 ay sonra tüp yaptırcaz.
Ecehan canım yarın hastaneden gelince hemen yaz merak ediyorum
hadi ecehan hakkında hyırlısı cnm haberlerini bekliyruzzmerak etme canım eve gelince ilk işim haber vermek olucak..
hadi ecehan hakkında hyırlısı cnm haberlerini bekliyruzz
sagol canım ALLAH RAZI OLSUN... sen test yaptınmı?
yok cnm yapmadm daha bugn 7. gnüm çıkmaz ki daha(( heycan var mı ???
evet var canım.. nedense doktora giderken karnıma tuhaf agrılar giriyo... yumurtalarım gelişti hissediyorum bakalım yarın ne olucak... senin daha erkenmiş dogru çıkmaz daha..
Ecehan neredesinnnn:18:
ecehan canım ne yaptın aşılama ne durumda uzun zamandır giremiyorum inş iyi sonuç al benimde yumurtlama günlerim o uzayan sıvılar geldi bugün benimkide doğal aşılamayla olur inş hepimiz bu sene hayırla hamile kalalım
geldim canım çok yoruldum bugün ya 6 da girdim eve, doktor yine kan tahlili yaptı..onu beklemek zorunda kaldım...yumurtalarıma baktı sagda 3 tane ama 12cmmiş solda 1 trane 23 cmmiş olgunlaşmış...... ve bu akşam saat 10 da çatlatma ignemi oluyorum, ÇARŞAMBA GÜNÜ AŞILAMA OLUYORUM... CANIM.. Aşılama sülusyonu,çatlatma ignesi ve folik asit verdi doktor, bende 215 tl verdim eczaneye...
ecehan canım ne yaptın aşılama ne durumda uzun zamandır giremiyorum inş iyi sonuç al benimde yumurtlama günlerim o uzayan sıvılar geldi bugün benimkide doğal aşılamayla olur inş hepimiz bu sene hayırla hamile kalalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?