Amin canım inş..Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.İster istemez takıyorsun ağrın olunca adet olucam diye bende tutmadı demiştim ağrım olunca..Umarım sonucu güzel olur bu arada çok az kalmış öğrenmene en geç 4 martta öğreniriz sanırım inş güzel haberlerle gelirsin bizlere..
bizimkindede asorun yoktu sayısı çok iyidi bu aşılama için verdiginde biraz düşüş gördük çok şaşırdık dr bişe diyemedi bize aşılama için yeterli dedi .. yıkandıktan sonra arttı sperm hareketi acaba dedim bu aşılama için mi böle yapıolar prosüdür geregi spermi az gösteriolar sonra biz artırtık demek için mi anlamadım aklımzda hala o var yanii . %66 hareketsiz vardıı daha önceki sonuçlarında sadce 10 hareketsiz vardı şaşrdık baya .. hayrlısı olsun cnmm bnde olmazsa 2. aşılamayı denicemm rabbim hakımzda hayrlısını versin ... ben aşılama bile olmucaktım çok karşı çıktım ama yoruldum artık düşünmektenn yeter dedim ve kendimi aşılama için hazrlanırken buldum :)
Bu cuma değil haftaya cuma test yapcam canım tabi o zamana adet olmazsam..bugün benim 5. Günüm daha
canım inşallah iyi sonuçlar alırsın nekadar zamn sonra aşılamaya başladın benimde eşimde hareketsizlik var siz neler yaptınız nasıl bi tedavi uyguladınız cevap veririsen sevnirim
cnm 2 yıldır düşünyruz sorun yoıktu bizde 2 kez çatlatma iğnesi vuruldum ondan sonra bıraktım 7 ay sonra aşılamaya karar verdik ... 18 şubatta yaptım ilk aşılamamı.. sen neler yaptın cnm??
canım eşim 4 aydır tedavi görüyo sperm sayı iyi hareket sorunumuz var iki ay daha ilaç kullancak sonra isterseniz aşılama yaprız dedi doktor ben çok kararsızım biraz daha bekliyimmi aşılamaya geçeyimmi bilmiyom normel yolldan da şansımız var am artık çok istiyorum oyüzden bende nisan ayında yaptırmayı düşünüyom hakkımızda hayırlısı
Aşılamaya geç derim arkadasım, hadi hayırlısı..vakit kaybetme, keşke daha önce yaptırsaydım aşılamayı bekle bekle bi hal oldum gelmedi bücür
ben yarın aşılama olucam canım uyuyamadım daha...canım iki aydaha bakıcam olmazsa geçicem zaten ama şimdi iki ay daha beklemem lazım eşimin tedavisi sürüyo ondan sonra bnede yaptırcam iinş sizinkiler tutumuştur canım
ben yarın aşılama olucam canım uyuyamadım daha...
Merhaba arkadaşlar
Çarşamba günü aşılama oluyorum dualarınızı bekliyorum.
Birde aşılama olan arkadaşlar aşılamadan sonra ne kadar dinlendiniz?Neler yaptınız
arkadaşlar hepinize mernaba benim bugün aşılamamın 15. günü ama ben test yapmıcam pazartesiyi bekleyeceğim bir arkadaşımıs aşılamayı hangi evreden sonra yapılır diye sormuş arkadaşım aşılama 3 kere yumurtlama hapıyla denetilir olmazsa doktor tavsiyesiyle aşılamaya geçilir banada dua edin lütfen bu ilk aşılamam 14 şubatta oldum aşılamayı şu an 15. iünüm bekliyorum güzel ALLAHIM nasip eder inşallah size ve bana benim tek sorunum eşimin siperm sayısı iyi ama hareketlilik çok çok az bekliyorum bir sorunuz olursa yardıncı olurum seve seve
Canım öncelikle hayırlı olsun inşsllah allah nasip eder...şimdi sana bir sorum var aşılama hangi evreden sonra oldu ben klomendeyim 3.alışım oldu doktordan aşılama isteyrceğim..senmi istedin doktormu önerdi lütfen cvp bekliyorum...teşk
oldum canım aşılamamı iyi geçti bi sorun yok şuana kadar... eve gelince uyuyakalmısım.. kociş izin vermedi bugün nete girmeme yat dedi laptopu saklamış.. işten gelince yemekyiyince anca getirdi yanımacanım oldun aşılamanı gelince yaz bize merak ediyorum inş çok güzel geçer ve inş tutar canım tüm kalbimle istiyorum allahım yar ve yardımcın olsun
sagol canım benim zaten aklıma hep siz geldiniz oralarda..iyi geçti canım aşılamam, dinleniyorum şuan.. bana idrarını yapta gel dediler... hafif idrarım vardı ama yok dedim.. aşılama olurken hemşire karnıma iyice bastırdı rahimi aşagı indirdi.. yarım saat yatırdılar.. sonra doktora sordum ilaç falan verecekmisiz diye gerek yok folik asit kullansan yeter dedi..Ecehan dualarım seninle canım bol bol dinlen herşey daha güzel olacak inş
iyi geçti canım... hakkımızda hayırlısı canım seninde sonuca az kaldı.. belirtiler başladımı?Canım aşılaman nasıl geçti gelde yaz bize
ecehancım nasılsın .senden gelecek ıyı haberlerı beklıyorum hadı gır nette:)).asılama dusunmuyordum bı arkasım yaptırmıs asıılaması tutmus bursa pembe mavı hastanesınde kafam karıstı bu ay adettımde gıtcem galiba bılmıyom yaaaa neyse cnm sendede guızel bı haber alırsam umut olacak ınş.cnm yaa
ecehan nerelerdesin cnm merk ettim senii inş hayrlısı olur hakkında bebegin seninle olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?