Çarşamba günü aşılama oluyorum

hadi canım hayırlısı az kalmış istersen bi idrar testi yaptır valla merak ettim canım ya

kızlar size bişey sorabilirmiyim...ben aşılama olduktan sonra yarım saat yattım...sonra kalktım hiç akıntım olmadı doktorumun yanına gittim sonra hastaneden çıktım yine olmadı arabaya bindik bizim yollarımız biraz bozuk.. eve gelince spremlerin birazı dışarı çıktı sizinde oldumu?? acaba tutarmı???

hadi canım hayırlısı az kalmış istersen bi idrar testi yaptır valla merak ettim canım ya

canım şu an bir iki damla şeklinde kanamam var yarına kadar adet olurum ilk aşılamam olmadı maalesef hayırlısı diyelim 2.ye hemen başlayacağım yarın doktorumu ararım kontrole giderim hayırlısı artık inşallah senin olur

özelde yaptırdım canım yaklaşık 1000 lira benim olmadı hayırlısı inşallah senin olur

hadi ya üzüldüm şimdi.. belki yerleşme falandır canım ya.. umudunu kaybetme,

kızlar ben galiba adet olcammm (( moralim çok bozukkkkkkkkk belim çooook ağrıyr ümidim kalmadııı ((( neden olmuyorrr neden tutmuyor ( çok yoruldummmmmm

kızlar ben galiba adet olcammm (( moralim çok bozukkkkkkkkk belim çooook ağrıyr ümidim kalmadııı ((( neden olmuyorrr neden tutmuyor ( çok yoruldummmmmm

canım umudunu yitirme derdi veren dermanınıda veriri belki aşılamadan olmazda normel yollar olu bilemeyiz allahın yazdıhı zaman olacak üzülme hem yanlız deyilsin bak bizimde yok bebeiş ama olacak inan hiç kaybetme umudunu

Bi sorun olmaz sanırım ecehan ben 2 saat sonra wcye gitmiştim sanki spermlerin hepsi dışarı çıktı o derece akıntım oldu.Yarım saat dinlenmişsin canım inş tutmuştur içini ferah tut.

Hemen ümitsizliğe kapılma canım ya belli olmaz.Tutmasa bile hemen 2.ye başla ki umarım tutmuştur.Üzülme sakın herşey insanlar için Rabbim inş yüzünü güldürür

Hemen ümitsizliğe kapılma canım ya belli olmaz.Tutmasa bile hemen 2.ye başla ki umarım tutmuştur.Üzülme sakın herşey insanlar için Rabbim inş yüzünü güldürür

bugn test yaptım negetif çıktı 12. günüm bugn ama idrarr testi yaptım belim çok ağrıyor yaaa olcam herlde (( gtcem yaptrcam 2. aşılmayı ona hazrladım zaten kendimi ..

cnm saolll inş sizlerinki tutarr hergün girip bakıyorum bir hamile haberi var mı diye :)

mrb kızlar bende 4klomn 4ovitreleden sonra 2 ay önce aşılama yapmıştım yaptığımda dr.yarım saat uzan kalkma demişti dediğini yaptım yarım saat sonra kalktığımda hepsi aktı su gibiydi baya bi ıslandım yai sonra bi hafta boyunca krın ağrısı çektim öksürsem bile alt karnım arıyodu 12.günde adet oldum meğer yumurtam çatlamamış bi daha yapmadım

cnm saolll inş sizlerinki tutarr hergün girip bakıyorum bir hamile haberi var mı diye :)

canım bu yolda hep beraberiz ben daha mayısa kadar düşünmüyom aşılama olmazzsa bende mayıstan sonra yaptrcam inş aşılamaya gerek kalmadan olur allah yaırlısını versin hakkımızda üzlme gerçekten stres ve morel bozukluhu çok etkiliyomuş hayatı oluruna bırak bende her ay ağlıyordum resmen debresyona grcektim ama sonra toparladım hayatta daha kötü şeyler de gele bilir başımıza bizim tek sorunumuz beklemek olsun canım bekleriz

Bi sorun olmaz sanırım ecehan ben 2 saat sonra wcye gitmiştim sanki spermlerin hepsi dışarı çıktı o derece akıntım oldu.Yarım saat dinlenmişsin canım inş tutmuştur içini ferah tut.

sagol canım içimi rahatlattın..

bugn test yaptım negetif çıktı 12. günüm bugn ama idrarr testi yaptım belim çok ağrıyor yaaa olcam herlde (( gtcem yaptrcam 2. aşılmayı ona hazrladım zaten kendimi ..

üzülm canım belki adet olmassın.. hem sıkıntı yapma ikinciyi yapma imkanın var bende rahatım bu yüzden, ah ÖZ_ME hastanede neleri var bir bilsen,onları gördükçe şükrediyorum halime.. ALLAH şükür hiç bir sorunumuz yok eşimde de bendede ve aşılama imkanımız var....

canım doktorun kendisi seni uzandırmadımı, beni çatala yatırdılar aşılamımı yapıp bacak bacak üstüne attırdı ve o yattıgım yeri havaya kaldırdı başım aşagıda bacaklarım yukarda öylece yattım hemşire yarım saat sonra beni almaya geldi, indirdi beni.. ALLAHA ŞÜKÜR akmadı benim eve gelince hafif aktı.. oda yollarımız bozuk biraz ondan oldu.. hayırlısı canım ya.. istersen tekrar dene..

sonuç ne oldu canım bu ay iğne olacam olmazsa belki bi kez daha denerim aşılamayı benimmde belime yastık koydu ama kalktığım gibi aktı suydu resmen zaten yumurtada çatlamamıştı aşılama yapılacağı gün tekrar dr.ultr.baktımı yumurtan çatlamışmı diye

ben daha yeni çarşamba günü oldum canım.. benim yumurtam zaten 23 cmdi pazartesi bakmıştı akşama çatlatma ignemi oldum ve çarşamba aşılama oldum.. aşılama yapan doktor özenerek yaptı...o gün ilişkiye girmememi sonraki günler gün aşırı girmemi söylediler çünkü 3 yumurtam daha vardı onlar 12 cmmiş .inş tutar canım ilk ve son yapışım olur.... ne ignesi olucaksın canım?

ben yine klomn ve ovitrelle kullancam aşılamada birsey çıkmayınca dr.tüp bebek diyo kızz inş.tutar ya güzel haberlr verirsin

ben yine klomn ve ovitrelle kullancam aşılamada birsey çıkmayınca dr.tüp bebek diyo kızz inş.tutar ya güzel haberlr verirsin

hakkımızda hayırlısı canım inş hepimizinki tutar.. doktor 3 aşılamadan sonra tüp bebek dedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…