Çarşamba günü aşılama oluyorum

bugn test yaptım negetif çıktı 12. günüm bugn ama idrarr testi yaptım belim çok ağrıyor yaaa olcam herlde (( gtcem yaptrcam 2. aşılmayı ona hazrladım zaten kendimi ..

Canım okuyunca çok üzüldüm ama idrar testi yanıltabilir bakalım adet olacakmısın beklemek lazım sanırım.Moralini yüksek tut canım kib

öz_me senin adet tarihin ne zaman??
idrar testine güven olmaz hem

Canım okuyunca çok üzüldüm ama idrar testi yanıltabilir bakalım adet olacakmısın beklemek lazım sanırım.Moralini yüksek tut canım kib

moral sıfır cnm yaaa silik çıkar die düşünmüştüm ama malesef çıkmadı kısmet deilmiş napalım ..

2 mart cnm adwet tarihim silik felan çıkar die ümit ettim ama çıkmadı olcam gibi zaten sinir bozucu bir durum

daha olmamıssın bozma moralini zaten idrar testinde ancak adet geçtikten 3 4 gün sonra belli oluyo.. 3 martta kan tahlili yaparsın...

Merhaba kızlar, benimde bu ay olucak aşılamam, rahim filimi için adetimi bekliyoruz yaklaşık 10 gün kadar var.
Kafam çok karışık, feyzaa sanırım senin ilk aşılamaydı, maşalllah tutmuş. Sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olsun.

daha olmamıssın bozma moralini zaten idrar testinde ancak adet geçtikten 3 4 gün sonra belli oluyo.. 3 martta kan tahlili yaparsın...

inş cnm yaaaa c nm çok sıkkın ne yediğimden ne içtigimden bişe anlyorum eşim sıkma canını 2. yaptrırız dio ama insan üzülüyr yaa ... sen neler yaptn ?

inş cnm yaaaa c nm çok sıkkın ne yediğimden ne içtigimden bişe anlyorum eşim sıkma canını 2. yaptrırız dio ama insan üzülüyr yaa ... sen neler yaptn ?

ben yatıyorum canım.. yatmaya alışkın olmadıgım için zorlanıyorum.. eşim işte şuan o yokken gireyim dedim evet sıkma canını, eşini dinle, stres yapma...evet olmassa bende çok üzülürüm ama yine şansımız var, saglıklıyızda... neleri var canım ya 15 yıllık evli çiftler vardı doktor onlara olmaz dedi özelde tahlil yapılması bişey falan gerekliymiş moral sıfır çıktılar dısarı... bi tane genç çift vardı kızda 26 cm kist varmış daha sorunlarıda vardı onlarda suratı asık bi şekilde çıktılar doktorun yanından, kimisi perde ameliyatı olmuş.. onları gördükçe hem üzüldüm hem şükür ettim rabbime.. onun için sıkma canını yarında adet olmıcaksın, feyzada böyle olucam diye üzülürken hamile oldugunu ögrendi...

hayırlı olsun arkadaşım aşılaman ALLAH işlerini rast getirsin

ecehanın da dediği gibi hep beterini düşünmek lazım, ve Rabbim vermiyosa gerçekten var bi bildiği. Bu derdi o verdi, deniyo bizi, sınanıyoruz. İnşallah bu sınavı başarı ile geçicez. Şükredelim halimize

Amin canım ilk aşılamaydı inş herkes istediği sonucu alır.Kafan niye karışık az kalmış seninde ilk aşılaman nisanda olur o zaman veya martın sonuna doğru

Amin canım ilk aşılamaydı inş herkes istediği sonucu alır.Kafan niye karışık az kalmış seninde ilk aşılaman nisanda olur o zaman veya martın sonuna doğru

doktor büyük bi ihtimal martın sonlarına doğru dedi, ama nisan başıda olabilir. Benim merak ettiğim biz ufak bi ilçede oturuyoruz, doktorumuzda izmirde tüp bebek merkezinde. Aşılama için gittiğimizde o gün bütün gün hastanede mi olucaz, kaç saat sürüyo bu işlem, uzun bi yolumuz var zaten gidişimiz dönüşümüz nasıl olur, hepsinden çok kafam bunları almıyo ve endişeleniyrum

moral sıfır cnm yaaa silik çıkar die düşünmüştüm ama malesef çıkmadı kısmet deilmiş napalım ..

İdrara güven olmaz canım bekleyelim bakalım inş güzel sonuçlar alırız ben 12. günde kanda öğrendim oda düşük bi sonuçtu iki gün sonra tekrarla yükselme varmı iki katı şeklinde dediler sonra tekrarladım.Geç döllenme olabiliyomuş o yüzden hemen üzme kendini.Hem doktorum bana dediki ya 2. aşılama yada 4. aşılama tutuyor genelde olumsuz olursa bırakmak yok moral bozmak yok dedi..O an sonuna kadar yılmadan devam etme kararı aldım gördüğüm kadarıyla hastanedeki arkadaşlardan olumsuzluğun en büyük düşmanı stres.Bu ay olmazsa diğer ay olur canım.Yorucu olsada kısa bir zaman dilimi inş en kısa zamandada sonuç alacaksın...Rabbim gönlüne göre versin

Hayır canım uzun sürmüyor işlem.Aşılama olacağı sabah 8.30 da gittik eşim sperm verdi.Benide 10 gibi içeri aldılar 2 dk sürüyor zaten aşılama işlemi hiç bişey anlamıyorsun.Sonra 15 dk filan bacak bacak üstüne attırıp yatırıyorlar özelde yarım saat diye biliyorum yatma süresini.Hepsi bu kadar sonra eve yolculuk başlıyor.Ben devlet hastanesinde yaptırdım bu arada

Ecehan nasılsın canım...Neler yapıyorsun..Denk gelemedik bi ya sen yoksun forumda yada ben

benim bulunduğum ilçede hastanede tek doktor var kadın doğum, çevre köylerden de sürekli gelen oluyo adam hangisiyle ilgilensin, o yüzden güvenemem.
zaten gittğm tüp bebek merkezinin sgk ile anlaşması var. o yüzden içim rahat.
Peki işlemden sonra belli bi süre yatırıyolar, sonra kalkıp eve mi gidiyosun ? Tekrar kontrol falan olmuyo mu, ertesi gün veya bi kaç saat sonra. Yani artık bundan sonrasında bekliyosun adet tarihini öyle mi

Anladım canım..Belli bi süre yatıyorsun kontrol için 12 gün sonra gel kanda gebelik testi yaptır diyorlar tabi o zamana kadar adet olmazsan.sonucu öğreneceğin zaman kan testi yaptır canım idrar yanıltabiliyor.Benim kanda düşük çıktı 2 gün sonra tekrarla testi dediler sonra yaptığımda sonuç ikiye katlamıştı çok şükür.

offf bu ay nasıl geçicek bilmiyorum, tabi öncelikle rahim filimi, bakalım tüpler ne durumda....
Bundan öncede bi hamilelik olmuştu, boş gebelik sonra kürtajla aldırdık, bu kötü tecrübeleri tekrar yaşıcam diye çok korkuyorum.
Verdiğin bilgilerle içimi rahatlattın, çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…