hakkımızda hayırlısı canım inş hepimizinki tutar.. doktor 3 aşılamadan sonra tüp bebek dedi....
bugn test yaptım negetif çıktı12. günüm bugn ama idrarr testi yaptım belim çok ağrıyor yaaa olcam herlde (( gtcem yaptrcam 2. aşılmayı ona hazrladım zaten kendimi ..
aminn canm inş.gerek kalmaz tüp bebeğe
öz_me senin adet tarihin ne zaman??
idrar testine güven olmaz hem
Canım okuyunca çok üzüldüm ama idrar testi yanıltabilir bakalım adet olacakmısın beklemek lazım sanırım.Moralini yüksek tut canım kib
2 mart cnm adwet tarihim silik felan çıkar die ümit ettim ama çıkmadıolcam gibi zaten sinir bozucu bir durum
daha olmamıssın bozma moralini zaten idrar testinde ancak adet geçtikten 3 4 gün sonra belli oluyo.. 3 martta kan tahlili yaparsın...
inş cnm yaaaa c nm çok sıkkın ne yediğimden ne içtigimden bişe anlyorumeşim sıkma canını 2. yaptrırız dio ama insan üzülüyr yaa ... sen neler yaptn ?
Merhaba kızlar, benimde bu ay olucak aşılamam, rahim filimi için adetimi bekliyoruz yaklaşık 10 gün kadar var.
Kafam çok karışık, feyzaa sanırım senin ilk aşılamaydı, maşalllah tutmuş. Sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olsun.
Merhaba kızlar, benimde bu ay olucak aşılamam, rahim filimi için adetimi bekliyoruz yaklaşık 10 gün kadar var.
Kafam çok karışık, feyzaa sanırım senin ilk aşılamaydı, maşalllah tutmuş. Sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olsun.
Amin canım ilk aşılamaydı inş herkes istediği sonucu alır.Kafan niye karışık az kalmış seninde ilk aşılaman nisanda olur o zaman veya martın sonuna doğru
moral sıfır cnm yaaa silik çıkar die düşünmüştüm ama malesef çıkmadıkısmet deilmiş napalım ..
doktor büyük bi ihtimal martın sonlarına doğru dedi, ama nisan başıda olabilir. Benim merak ettiğim biz ufak bi ilçede oturuyoruz, doktorumuzda izmirde tüp bebek merkezinde. Aşılama için gittiğimizde o gün bütün gün hastanede mi olucaz, kaç saat sürüyo bu işlem, uzun bi yolumuz var zaten gidişimiz dönüşümüz nasıl olur, hepsinden çok kafam bunları almıyo ve endişeleniyrum
Hayır canım uzun sürmüyor işlem.Aşılama olacağı sabah 8.30 da gittik eşim sperm verdi.Benide 10 gibi içeri aldılar 2 dk sürüyor zaten aşılama işlemi hiç bişey anlamıyorsun.Sonra 15 dk filan bacak bacak üstüne attırıp yatırıyorlar özelde yarım saat diye biliyorum yatma süresini.Hepsi bu kadar sonra eve yolculuk başlıyor.Ben devlet hastanesinde yaptırdım bu arada
benim bulunduğum ilçede hastanede tek doktor var kadın doğum, çevre köylerden de sürekli gelen oluyo adam hangisiyle ilgilensin, o yüzden güvenemem.
zaten gittğm tüp bebek merkezinin sgk ile anlaşması var. o yüzden içim rahat.
Peki işlemden sonra belli bi süre yatırıyolar, sonra kalkıp eve mi gidiyosun ? Tekrar kontrol falan olmuyo mu, ertesi gün veya bi kaç saat sonra. Yani artık bundan sonrasında bekliyosun adet tarihini öyle mi
Anladım canım..Belli bi süre yatıyorsun kontrol için 12 gün sonra gel kanda gebelik testi yaptır diyorlar tabi o zamana kadar adet olmazsan.sonucu öğreneceğin zaman kan testi yaptır canım idrar yanıltabiliyor.Benim kanda düşük çıktı 2 gün sonra tekrarla testi dediler sonra yaptığımda sonuç ikiye katlamıştı çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?